AMWN_RA Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Είδα ότι στην έκδοση 2.20 πλέον μπορεί να παίζει subtitles το ps3, δοκίμασα αλλά δεν μπορώ να τα καταφέρω. Ξερει κανείς πως γίνετε ? Πρέπει τα sub να είναι ενσωματωμένα η μπορούμε να τα βάζουμε σε ένα cd η ένα usb stick την ταινία και χωριστά τα sub? Ευχαριστώ
Udontneed2know Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 απ'οσο δοκιμασα εγω βλεπει τους υποτιτλους σε αρχεια divx , τους ενσωματωνεις με ενα προγραμμα που νομιζω λεγεται sub2dix και δεν χρειαζεται re-encode.
jowl_tnt Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Αν δε σε βοηθήσει το sub2dix, δοκίμασε το DivXMux. Εμένα δεν έφτιαχνε καλά το DivX με το sub2divx και στο τέλος έβγαινε ένα επεισόδιο LOST 50mb. Μάλλον δε πέρναγε Video αλλά μόνο ήχο και subs...
entergeozax Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 φιλε μου βαλε το προγραμμα DivXMux ειναι παρα πολυ καλο και δοκιμασμενο.
xvagos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Υπάρχει και το AVIAddXSubs εδώ: http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php
AMWN_RA Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις Θα το δοκιμασω και θα σας πω....
AMWN_RA Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Υπάρχει και το AVIAddXSubsεδώ: http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php Δοκιμασα αυτο το προγραμμα και ειναι πολυ καλο αλλα εχω μια απορια, τα αρχεια τα κανει .dvix otan τελειωνει. πως τα κανω .avi μετα? με το rename δεν αλλαζει.
gherudos Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δεν μπορείς να τα κάνεις στην ουσία προσθέτει τους υπότιτλους όπως και στα matroska(mkv).Δεν τους κωδικοποιεί μέσα στα frames.
xvagos Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δοκιμασα αυτο το προγραμμα και ειναι πολυ καλο αλλα εχω μια απορια, τα αρχεια τα κανει .dvix otan τελειωνει.πως τα κανω .avi μετα? με το rename δεν αλλαζει. Δεν χρειάζεται να το κάνεις .avi. Το PS3 τα αναγνωρίζει έτσι και αλλιώς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.