3an8os Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Παιδιά θα χρειαστώ τα φώτα σας γιατί είμαι άσχετος με τέτοια πράγματα. Πήρα ένα φθηνό σχετικά UPS, το MUSTEK PowerMust 800 USB, και έχω μια απορία: θέλω να το συνδέσω μόνο με τον υπολογιστή του σπιτιού μου με αυτόν και δεν ξέρω αν χρειάζεται να συνδέσω και το serial και το USB. Θα προτιμούσα να συνδέσω μόνο το serial αν γίνεται, γιατί δεν έχω USB port ελεύθερο.
kostelo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Αρκει ενα, δε χρειαζονται και τα δυο. Αν εχεις serial θυρα, τοτε βαλτο εκει.
michalis2610 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Ξέρει κανείς να απαντήσει σίγουρα τι εξόδους τροφοδοσίας έχει το MUSTEK UPS 800 USB RETAIL? Αλλού βλέπω DIN (schuko) ενώ αλλού IEC και στο site της Mustek δεν υπάρχει καμία αναφορά.
madsc Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δεν βγαίνει απαραίτητα με ένα τύπο εξόδου μόνο, ένα μοντέλο. Μπορεί να έχει διαφορά ανάλογα με τον αντιπρόσωπο. Δεν γνωρίζω. Αυτό που γνωρίζω σίγουρα είναι πως η MSystems που αναφέρεις προμηθεύεται τα προϊόντα της από επίσημες αντιπροσωπείες μόνο. Το e-shop ένας θεός ξέρει από που φέρνει το κάθε τι με την πολιτική αντικατάστασης που ακολουθεί. edit: Η Oktabit [επίσημη αντιπροσωπεία της Mustek στην Ελλάδα] IEC απάντησε σε επικοινωνία μας. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.