el02154 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Γεια σας παιδιά.Εχω το ακόλουθο πρόβλημα.Ο υπολογιστής μου για κάποιο λόγο τα είχε παιξει και ενώ πατούτσα να ανοίξει ,ανοιγαν τα λαμπάκια εκανε και καοποιο θόρυβο αλλα στην συνέχεια δεν φαινόταν τιποτα στην οθόνη. Αν του πατούσα το κουμπί reset κάποιες φορές κατι γινόταν και αρχιζε κανονικα.Όσο περνούσαν οι μέρες ο αριθμός των reset που έπρεπε να κανω για να ξεκινήσει αυθξάνονταν μεχρι να φτασει στο σημείο να μην ξεκινά καθόλου παρα μόνο τα λαμπάκια.Ξρει κανείς τι παιζει να είναι και τι πρέπει να κάνω???Μου είπαν να τον πετάξω αλλά είναι κρίμα γιατι ουτε ποαλιός είναι ουτε έχω λεφτά να πάρω αλλον....
stm00192 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Λοιπον μπορει να φταιει οτιδηποτε! Με ποιο πιθανα με την σειρα που τα γραφω Τροφοδοτικο, Ram, καρτα γραφικων, μητρικη. Λογικα αμα ήταν RAM ή καρτα γραφικών θα σου εδινε καποιο ηχητικο σήμα η μητρικη! Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να τσεκαρεις τα παραπανω με την σειρα που στα έδωσα δανειζομενος καποια απο καποιον φίλο σου.
el02154 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 σε ευχαριστώ για την απάντηση.Αν φταει π.χ η μητρική που πιστεύω πως ειναι το πιο πιθανο και το χειροτερο,αξιζει να παω καπου να το φτιαξουν?
steant Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 αν ειναι η μητρικη θα σε συνηστουσα να βρεις μια μεταχειρισμενη (υπαρχουν παρα πολλες) με 25-30 euro και να την αλλαξεις η εσυ ή καποιος που να ξερει, γιατι αλλιως θα σε παρουν τζαμπα λεφτα. Αλλα για να βγεις τι φταει πρεπει να κανεις ολα τα παραπανω που λεεει ο φιλος!
nick_csd Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 κοιτα πολλες φορες οταν τα παιζει μια μητρικη μπορει η ζημια να ειναι μικρη πχ καποιος πυκνωτης, αν ξερεις καποιον που μπορει να το φτιαξει ειναι και φτηνο και ευκολο να γινει...
washcloud Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Mε 300 ? μπορείς να φτιάξεις υπολογιστή του "σήμερα", αν υπάρχει περίπτωση να νομίζεις ότι χρειάζεσαι "μια μικρή περιουσία" για κάτι τέτοιο.Αν βέβαια 300? ΕΙΝΑΙ "μια μικρή περιουσία" για 'σενα, τότε οκ... Πάντως, αν τελικά "καταλήξεις" ότι η μητρική είναι που φταίει, αν δεν έχεις "διάθεση" να παιδευτείς, καλύτερα να πάρεις μια καινούρια, 40-50? (ανάλογα "τί Pentium 4 είναι" - socket 478 ή 775 ), που και εγγύηση θα έχει, και με καμμιά 20άρα ? θα μπορέσεις να τη δώσεις κάπου για να την περάσουν στο κουτί (αν δεν βασίζεσαι στο να το δοκιμάσεις μόνος σου). Μεταχειρισμένη δεν θα σου πρότεινα, γιατί με 5-10 ? δύσκολο να βρεις, κι από 'ΚΕΙ και πάνω σε τιμή,δεν ξέρω αν "αξίζει" τον κόπο (εκτός κι αν θες να πάρεις το "ρίσκο", το οποίο "λέει" μόνο εάν σφίγγεσαι πολυ οικονομικά"). Τώρα όσο για το πρόβλημα αυτό καθ' αυτό...αν είσαι "τυχερός" είναι τροφοδοτικό.Προσπάθα να βρεις ένα να δοκιμάσεις, αλλιώς πας σε τεχνικό...
el02154 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντησεις σας.Τα δοκίμασα όλα,μέχρι και επεξεργαστή άλλαξα αλλα και πάλι νεκρός....Υποθέτω οτι ειναι η μητρική αλλα εφαγα τον κόσμο να βρω μία ίδια και δεν υπάρχει πουθενά....Οπότε πάει μαλλον γι α πέταμα δυστυχώς!!
jackie Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 στο κατεβαστηρι μου ενα p4 στα 2,4 μου εκανε κατι παρομοιο και ηταν καποιο προβλημα της θυρας που επαιρνε το ποντικι οχι usb!και μολις την κουνουσα λιγο με το βυσματακι του ποντικιου ανοιγε!ελεγξε και τη μητρικη πριν τον πεταξεις!!!μητρικη αν εχεις p4 socket 478 μπορεις να βρεις ... και απο το eshop,υποστηριζει και agp και ddr1!
el02154 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 στο κατεβαστηρι μου ενα p4 στα 2,4 μου εκανε κατι παρομοιο και ηταν καποιο προβλημα της θυρας που επαιρνε το ποντικι οχι usb!και μολις την κουνουσα λιγο με το βυσματακι του ποντικιου ανοιγε!ελεγξε και τη μητρικη πριν τον πεταξεις!!!μητρικη αν εχεις p4 socket 478 μπορεις να βρεις ... και απο το eshop,υποστηριζει και agp και ddr1! Μάλλον η μητρική φταίει αλλα δεν μπορώ να βρω παρόμοια γιατι είναι μικρη(24*17,5 περίπου).Ειναι απο ενα Πεντιουμ 4 της Soltek που είναι σε compact μέγεθος...
el02154 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δηλαδη, δεν μπορεις να μπεις ουτε σε bios? Ναι φίλε ουτε καν εκέι δεν μπαίνει...
paraskevas1908 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 απο τη στιγμη που μου λες οτι ωρες ωρες αναβει μου μυριζει τροφοδοτικο το θεμα..Σιγουρα το ελεγξες με ενα ισχυροτερο?Δοκιμασε και ενα clear cmos να δεις...
dimpa16 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Πριν ξεκινησεις αλαγες,βγαλε το καλωδιο τροφοδοσιας, ανοιξε το κουτι , βγαλε τις μνημες, ξαναβαλε το καλωδιο τροφοδοσιας και πατα το start button. Αστο για μερικα δευτερολεπτα,βαλε ξανα τις μνημες και αφου ξαναβαλεις το καλωδιο, δοκιμασε και ας ελπισουμε οτι ηθελαν απλα ενα reset. Αν εχεις δυο dimm μνημες καλο ειναι να τσεκαρεις μια μια.
el02154 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 απο τη στιγμη που μου λες οτι ωρες ωρες αναβει μου μυριζει τροφοδοτικο το θεμα..Σιγουρα το ελεγξες με ενα ισχυροτερο?Δοκιμασε και ενα clear cmos να δεις... Πάντα ανάβουν τα λαμπάκια και τα ανεμιστηράκια αλλά ποτε δεν μπουτάρει ο υπολογιστής...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.