Προς το περιεχόμενο

firmware 3.72

funkyjohny

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.Ξέρει κανείς πως μπορούμε να κάνουμε downgrade σε psp slim με firmware 3.72 για να παίζω iso;Υπάρχει λύση προς το παρόν η θα πάρει καιρό ακόμα;

Δημοσ.

πες αλευρι, Η PANDORA σε γυρευει.

Υπαρχει λυση. Δες εδω http://www.octapus.net/phpnuke/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=86&sid=9f813ab54f0d063806c3d7e42f687f6c και εδω http://www.octapus.net/phpnuke/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5097&sid=1607a67767e0dace75da3af435166861

Θελει απο μερος σου πολυ διαβασμα για να κατανοησεις τι πρεπει να κανεις.

Δημοσ.

Ο οδηγός πάντως λέει πως πρέπει να έχεις homebrew enable psp.Το θέμα είναι πως στο καλό το κάνεις homebrew enable εκτός και αν είναι βλάκες στη sony και έχουν μαμήσιο homebrew.:shock:

Δηλαδή παίρνω ένα slim .Χωρίς να έχω fat εγώ ή φίλος μου , με δικές μου ενέργειες μπορώ να το κάνω ναι ή ου?

Δημοσ.

Εκτός από hard mod και lumines? Μόνο αυτά τα 2 βρήκα ως πιθανές λύσεις.Αλλά δεν κατάλαβα αν δουλεύουν σε slim.Είμαι σε φάση αγοράς λόγω των παιχνιδιών που βγήκαν πρόσφατα γι' αυτό ρωτάω.Μη δώσω 170 ευρώ τζάμπα

Δημοσ.

Ερωτήσεις του τύπου ναί ή ου είναι τουλάχιστον εκνευριστίκες. Λίγη ευγένια δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν. Μπορείς να το κάνεις μόνος σου άν έχεις pandora battery. Στο forum που σου δώσαν τα παιδιά παραπάνω έχει οδηγείες πώς να κάνεις μια κανονική μπαταρία pandora. Αν πάλι βαριέσαι να το κάνεις μόνος σου υπάρχουν οι έτοιμες λύσεις όπως Αυτή.

Απο την στιγμή που έχεις την μπαταρία αυτή τα υπόλοιπα είναι λίγα λεπτά υπόθεση. Λίγο διάβασμα παραπάνω δεν κάνει κακό...

Δημοσ.

Αυτοί μου απαντάνε με ναι και όχι επειδή το χουν δει χακερόνια ορισμένοι εδώ μέσα επειδή πατάνε 2 εντολές στην κονσόλα.Οκ μάγκες μπράβο διαβάσατε ασχοληθήκατε με το αντικείμενο.Εμείς δλδ πρέπει να περάσουμε τα ίδια? Αυτό δεν είναι και το νόημα του φόρουμ?Οι εμπειροι να δίνουν συμβουλές στους άπειρους?Το "διαβαστε" το ξέρουμε έχουμε google και ψάχνουμε.Και να σου πω και κάτι? Αν έκανα την ερώτηση στο σαιτ του gherudos να δεις πως θα μου απάνταγε?

Aρα για να συνοψίζουμε.

Αν βρω fat ακολουθώ τον οδηγό που είπατε και όλα καλά (αν δίνατε και κανά link για να ξανακάνω την pandora κανονική?).Αλλά πάλι λέει πάνω πάνω πως θέλει homebrew enable psp?:confused:

Αν βρω slim παίρνω το battery tool βγάζω την κανονική βάζω αυτό και περνάω custom firmware.

Τώρα κάθε φορά που θα βγαίνει καινούργιο custom firmware εγώ θα ξανακάνω την μπαταρία μου pandora και vice versa? (Η προτείνεται την αγορά καινούργιας μπαταρίας?)

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά θα το έκανα μόνος μου με το battery tool και θα κράταγα σαν κανονική μπαταρία αυτή του psp. Οπότε αν θες την γνώμη μου τσίμπα είτε το tool είτε μια δευτερη μπαταρία και κάντην μόνος σου πανδόρα (εγώ βαριέμαι πάντος την διαδικασία) και κάθε φορά που θα θες να περάσεις καινούριο firmware πετάς μέσα την pandora και τέλος.

Βέβαια αν βάλεις μια φορα custom firmware στο psp σου δεν χρειάζεσε hardmoded μπαταρία. Παίρνεις την κανονική της περνάς μέσω λογισμικού μια μ@λ@κι@ και δουλεύει σαν πανδόρα. Οπότε για να στα μαζέψω λίγο το οικονομικότερο είναι να μπείς στο site του gherundos να βρείς κάποιο παλικάρι διαθέσιμο στην περιοχή σου να σε βοηθήσει και να βάλεις το custom firmware και μετά απο εκεί και πέρα την όποια αναβάθμηση την κάνεις μόνος σου. Αλλιώς αγοράζεις την μπαταρία που σου είπα και τέλος.

Και επειδή θές και link με αναλυτικό οδηγό τσίμπα το Click me!! Αυτός είναι ο τρόπος για να μετατρέψεις για πάντα μια μπαταρία σε pandora. Και

είναι ένα videaki πως να κάνεις την μπαταρία σου pandora μέσω λογισμικού σε custom enabled psp. Ελπίζω να είσαι ΟΚ τώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...