Προς το περιεχόμενο

Επιλογη DDR3

JOHNX2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα !!! μετα απο αρκετο καιρο απουσιας λογο ΣΤΡΑΤΟΥ επανερχομε στο ΦΟΡΟΥΜ μας !!!

Ας περασω στο θεμα μας τωρα, μολις παρηγγιλα μιτρικη - επεξεργαστη - οθονη αλλα εχω κολλησει λιγο στην μνημη....

Οθονη SAMSUNG 2493HM

Η μιτρικη ειναι STRIKER II EXTREME nFrce790i

Ο επεξεργαστης Core 2 Duo E8400

Και θελω τωρα μνημη.... σκεφτομαι για αυτες

Καθε προταση για μνημη DDR3 δεκτη !!! Το συστημα ως σκοπο εχει τα παιχνιδια στην 24ρα SAMSUNG 2493HM σε αναλυσεισ 1900χ1200

Δημοσ.

ολες πανω κατω τα ιδια πανε εγω ελεγα να παρω αυτες http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1011669(ειναι τα καινουργια micron δεν ακουνε σε ρευμα αλλα πανε καλα ποιανουν και 2κ ετσι λενε) αλλα μετα ειδα οτι δεν κερδιζεις τπτ απο ddr3 kαι αποφασισα να παρω 4gb ddr2 σε rampage απλη.

και cpu αν ειναι να θες να χτυπισεις pi θες τον e8500 που εχει 9.5 multiplier

• Super Moderators
Δημοσ.

Strategos το 790i της Nvidia (μονόδρομος για SLI imho) παίρνει ΜΟΝΟ ddr3...δεν βγαίνει με ddr2 όπως το Χ35 ή το Χ48...

Δημοσ.

ναι ξερω αλλα αν διαβασεις λεω οτι εγω παραγγειλα τελικα ddr2 και δεν πηρα αυτες τις ddr3 που αν ειχα βρει mobo που εκανε στις απαιτησεις μου και πιστευα οτι αξιζε να εχω ddr3 θα επαιρνα αυτες τις ddr3 που ειπα.

Δημοσ.

.... λεω αν επαιρνα ddr3 θα επαιρνα αυτες που φορανε micron jnl ειναι φτηνες πανε καλα αλλα δεν ακουνε πανω απο 2v τι δεν καταλαβαινεις;

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν κολάω σε αυτό, κατάλαβα τι εννοείς...απλά εσύ έχεις την επιλογή να πας και σε ddr2 ενώ ο JohnX2 όχι επειδή λογικά θέλει SLI mobo... (σχολιάζω αυτό που είπες ότι τελικά πήγες σε Rampage)

η Cellshock που έδωσα πάντως αξίζουν και με το παραπάνω...πάνε χαλαρά 2ghz...

Δημοσ.

και γω αυτο σου λεω οτι και οι teamgroup πανε ισως και ποιο tight οπως λενε και ειναι κατι ποιο καινουργιο μιας και οι cellshock λογικα ακομα θα φορανε micron gtr που εχουν καταργηθει. Για σχολιασε και το αλλο ....

• Super Moderators
Δημοσ.

πιο σφιχτά και από 7-7-6-21 1Τ στα 2000? :o

kk πάω πάσο τότε...

ποιο άλλο να σχολιάσω?

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχει e-sata :P (αλλά δεν το θεωρώ ΤΟΣΟ κακό)

στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υποστηρίζει SLI (γιατί νομίζω πως ο Johnx2 θέλει) αλλά μόνο crossfire

Δημοσ.

υπαρχουν και cracked οδηγοι για να βαλεις SLI σε Crossfire μητρικη, οπως και μια p5e να την κανεις rampage. Οπως και να εχει το 790i ειναι καλο mobo απλα παντα θα εχει προβληματα με το υψηλο fsb αλλα ισως να παιζει καλυτερα τις ddr3 απο τα υπαρχοντα X38 mobo μιας και τα xtreme X48 δεν εχουν ερθει ακομα.

• Super Moderators
Δημοσ.

oι cracked drivers που λες είναι για μέχρι σειρά 7xxx...πιο πάνω δεν κάνουν κάτι...

άρα είναι σαν να μην υπάρχουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...