Προς το περιεχόμενο

ASUS P5K: Οπως πήρα το pc το επέστρεψα

jeanthira7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πές στην Ελλάδα του 2008 να είσαι μέσα

Στο ότι δεν είναι φταίξιμο του καταστήματος αυτού καθεαυτού συμφωνώ.Απλά εγώ επειδή πρώτη φορά αγοράζω pc από την X εταιρία δεν γνώριζα την πολιτική που ακολουθούν στο συγκεκριμένο θέμα. Και το pc το αγόρασα μολονότι μου έσκασε και ένας 320 seagate από το συγκεκριμένο κατάστημα και πάλι βρήκα τέλεια εξυπηρέτηση αφού άμεσα μου έδωσαν ένα καινούργιο...

Πήγα λοιπόν το pc, είδα ωριμότητα από τα παιδιά και αντικατάσταση σαν να μην συμβαίνει τίποτα και εξυπηρετήθηκα.Μία κακιά παρτίδα τίποτε παραπάνω.Απλα επί της ευκαιρίας της αντικατάστσης σκεφτηκά να πάρω άλλη μητρική (ASUS premium με wifi) και άλλο επεξεργαστή (quad 9300) για να ξεμπερδεύω...

Θέλω και εδώ τη γνώμη σας...

Από το ίδιο κατάστημα που κατηγορώ όπως αναφέρουν προηγούμενα posts...B)

Δημοσ.
Και στην περίπτωσή σου, ποιο θεωρείς ότι είναι το πρόβλημα που χρήζει λύσης; Φοβάσαι ότι τελικά δε θα σου αλλάξουν το ελαττωματικό hardware, παρά τις περί του αντιθέτου αρχικές διαβεβαιώσεις; Ότι θα αργήσουν πολλές μέρες να το κάνουν; Τί ακριβώς;

Μα ήδη φίλε είπαν να μου δώσουν το κουτί με αντικατάσταση της μητρικής απλά εγώ εκείνη την ώρα επί τη ευκαιρία σκέφτηκα να πάρω άλλη μητρική και άλλο επεξεργαστή χωρίς να έχει να κάνει αυτό με φόβο μήπως είναι προβληματική η συγκεκριμένη μητρική απλά σκάω άλλα 100 ευρώ και παίρνω κάτι καλύτερο. Δεν φοβάμαι για τίποτα λοιπόν. Απλά όντας "παρθένος" σε τέτοιου είδους θέματα δεν γνώριζα την αντιμετώπιση. Αλλο ένας σκληρός και άλλο ένα pc.Συμφωνείς?

Δημοσ.

Aπό τα συνολικά 17 μηνύματα του παρόντος thread τα 11 είναι δικά σου..

Μετά από 2 ώρες σου είπαν να πας να παραλάβεις...

Πετάς άσχετες ερωτήσεις..

Επειδή είχα πει σκληρό 500άρη εσωτερικό και είδα ότι πουλάν ένα seagate 500άρη εξωτερικό 99 ευρώ σκέφτομαι να τον πάρω.Εσείς τι λέτε?Επίσης για να μην έχω προβλήματα με τη μητρική σκέφτηκα την premium p5k wifi.Για να γλιτώσω τα 10 ευρώ πώς γίνεται να κάνω την συγκεκριμένη παραγγελία μέσω internet?

Ακόμα δεν καταλάβαμε ποιό είναι το πρόβλημά σου...

Μήπως(λέω μήπως..)κάνεις πολύ θόρυβο για το τίποτα;

Δημοσ.

το μαγαζι ειναι υποχρεωμενο να σου αλλαξει την μητρικη που ειναι καμμενη!δεν εφταιγε το service του μαγαζιου οπως ειπε καποιος γιατι πολυ απλα το pc δεν ανοιξε την τριτη φορα στο σπιτι σου που σημαινει οτι τις δυο πρωτες και αλλη μια στη δοκιμη του τεχνικου που το συναρμολογησε ολα πηγαν κανονικα!τωρα για το κατα ποσο θα σου αλλαξουν μια cpu που την εβγαλαν απο το κουτι,απλωσαν παστες εβαλαν ψυκτρα και στην εστειλαν σπιτι,ενω δουλευει κανονικα,αυτο δεν το ξερω!!!να περιμενεις μητρικη μονο και αν σου αλλαξουν και cpu μαγκες θα ειναι για μενα!το πλαισιο ειναι απο τα αγαπημενα μαγαζια των overclockers στην ελλαδα γενικα και ολοι κατα βαθος ξερουμε το λογο!!με σιγουρη αντικατασταση καμμενου hardware χωρις ψυρρισμα του πως καηκε που αλλου θα παει ο καθενας???δουλευα στο πλαισιο για αρκετο καιρο και τα εχω δει απο μεσα!μεγαλο μηνυμα αλλα θελω απλα να εξηγησω το σαφες οτι ολα μα ολα χαλανε!!το ολο thread ας θεωρηθει μια αστοχια υλικου της asus!!και για να κλεισω,εγω εχω την p5kc...η πρωτη ηταν καμμενη!!πηρα την αντικαταστατρια σε 4 ωρες...ty

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...