Προς το περιεχόμενο

Χάθηκε ο κωδικός του router

kavalinas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιο ρουτερ εχεις?και αν μιλαμε για τον κωδικο του ρουτερ τοτε σιγουρα γυρναει με reset sta defaults.απλα πατημενο για 4-5 seconds μεσα.

• Super Moderators
Δημοσ.

κάποια routers έχουν μια τρυπίτσα (σαν εκείνη που έχουν τα οptical drives σε περίπτωση που κολήσει το tray) για να κάνεις hardware reset...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μην παραλείψετε να κρατήσετε το reset 10 δευτερόλεπτα και ιδίως στα καινούρια θέλει περισσότερο 15 με 30 δευτερόλεπτα για να επανέλθει στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις.

Όταν γίνει αυτό θα έχετε χάσει όλες τις προηγούμενες ρυθμίσεις και θα χρειαστεί να τις ξανακάνετε!

Υ.Γ Το reset είναι ένα μικρό κουμπάκι συνήθως στην πίσω πλευρά του router και θα χρειαστείτε καρφίτσα ή οδοντογλυφίδα.

Δημοσ.
4 μήνες μετά πιστεύω ότι θα το έχει βρει/κάνει...

Το φαντάζομαι αλλά ίσως στο μέλλον κάποιος/α να αναζητήσει βοήθεια για το ίδιο θέμα και για αυτόν τον λόγο διευκρινίζω κάποια πραγματάκια για να είναι κατανοητά σε αυτόν/η που δεν έχει και τόση ιδέα.

Δημοσ.
se osa εχω δει κανει reset με 4-5 δεπτερολεπτα

Δεν έχεις δει αρκετά μάλλον φίλε μου, πρόσφατα μάλλιστα του ξαδέλφου μου χρειάστηκε πάνω από 10 δεύτερα μέχρι να τα καταφέρουμε να επαναφέρουμε τις default ρυθμίσεις ;)

Δημοσ.

αυτο που λεω το εχω δει σε crypto f320,f330,f360,jetspeed 520,alcatel speedtouch various μοντελα,linksys wag54,wag200,wag354,siemens cl 100,zyxel 650 ,660 κτλ.φτανουν αυτα :P.εξαιρεση ως τωρα το μονο που μου ειχε κανει ηταν το cisco .δεν ξερω ποση ωρα θελει ακριβως οποτε συνηθως το κραταω μεχρι να φορτωσει ολο το ios. στα speedtouch με το κοθμπι το wireless εκει ηδα οτι θελει παραπανω ωρα για να το ανοιξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...