Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα εκκίνησης Nokia 6630

deker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εν λόγω κινητό εδώ και δύο χρόνια και τόσο καιρό δούλευε μια χαρά αλλά σήμερα, ενώ το είχα βάλει να φορτίσει και έφυγα σε μια δουλειά, όταν γύρισα πήγα να το ξεκλειδώσω και έσβησε μόνο του.Όταν πάτησα το κουμπί για να ξαναανοίξει το μόνο που έκανε είναι να άνοιγε η λευκή οθόνη με το logo της ΝΟΚΙΑ και σιγά σιγά να σβήνει πάλι.

Νόμιζα ότι ίσως ήταν πρόβλημα της μπαταρίας αλλά ήταν πλήρως φορτισμένη.Και από εκείνη την ώρα κάνει μόνο αυτό το πράγμα.Που και που ανάβει μόνο το logo της ΝΟΚΙΑ χωρίς να ανάβει η οθόνη αλλά όταν πατάω το κουμπί για άνοιγμα ανάβει και η οθόνη και μετά από 3 - 4 δευτερόλεπτα ξανασβήνει.

Έχει τύχει κάτι τέτοιο σε κανέναν από εσάς;Μπορώ να κάνω κάτι μόνος μου ή πρέπει να το πάω για επισκευή;Τουλάχιστον να πάρω τις επαφές μου με κάποιο τρόπο.Αν συνδέσω το καλώδιο του κινητού στον υπολογιστή θα έχω πρόσβαση σε αυτό ή πρέπει να είναι ανοιχτό και το κινητό;

Υ.Γ. Δεν έχω εγκαταστήσει κάποιο software στο κινητό εδώ και 1,5 χρόνο και όλα δούλευαν άψογα χωρίς ποτέ να μου παρουσιάσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα μέχρι εκείνη την ώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...