Προς το περιεχόμενο

CODECS?

newtech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπική άποψη: Κανένα να εγκαταστήσεις μόνο όσους codecs χρειάζεσαι ανάλογα με τα αρχεία που ανοίγεις ή επεξεργάζεσαι.

Δημοσ.

Για να δεις αρχεία video προτείνω το kmplayer. Το χρησιμοποιώ σε pc που δεν έχουν περασμένους codecs και δεν υπάρχουν προβλήματα - οι χρήστες βλέπουν τα πάντα! Αν τώρα σε ζορίσουν τίποτα αρχεία real ή quicktime εγκατέστησε και τα real alternative, quicktime alternative και είσαι Αρχηγός!

Αν τώρα θέλεις να μετατρέψεις αρχεία video σε διάφορα format σου προτείνω το SUPER.

Ολα τα παραπάνω θα τα βρεις με λίγο ψάξιμο στο http://www.free-codecs.com

Οπως κατάλαβες, δεν προτείνω κανένα codec pack ;)

Δημοσ.

Nαι αλλά το KM player έχει πρόβλημα με τους υποτιτλους ενώ με το K Lite Codec Pack δεν έχει πρόβλημα απλώς το KM player ανοιγει πιο πολλά αρχεια βιντεο.

Δημοσ.
Nαι αλλά το KM player έχει πρόβλημα με τους υποτιτλους ενώ με το K Lite Codec Pack δεν έχει πρόβλημα απλώς το KM player ανοιγει πιο πολλά αρχεια βιντεο.

Έχω δει κατά καιρούς κάποια προβλήματα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα - τα αναφέρω στα γρήγορα:

1- [avi] Να μην υποστηρίζονται σωστά τα ελληνικά σε εξωτερικούς υποτίτλους

2- [dvd] Να μην εμφανίζονται υπότιτλοι σε dvd

3- [dvd, avi] Nα εμφανίζονται υπότιτλοι σε λάθος γλώσσα

Και τα 3 προβλήματα λύνονται με ρυθμίσεις στις Επιλογές του προγράμματος.

Αν έχεις δει κάτι άλλο που δεν λύνεται με ρυθμίσεις κάνε μία γρήγορη αναφορά.

Δημοσ.

Eτσι κι αλλιως το εσβησα το KM player και άφησα το K-Lite Codec Pack(media player classic) και ακομα το media player classic έχει πιο καλό φιλτράρισμα στο deinterlacing και επιλέγεις Framer Doubler και διπλασιάζει τα fps και δεν κάνει το τραιμόπαιγμα.

Μήπως ξέρεις αν υπάρχει καποιο πρόγραμμα που να έχει φιλτράρισμα το Natural Motion ?

Δημοσ.
και ακομα το media player classic έχει πιο καλό φιλτράρισμα στο deinterlacing και επιλέγεις Framer Doubler και διπλασιάζει τα fps και δεν κάνει το τραιμόπαιγμα.

O Media Player Classic δεν έχει frame doubler. Πού τον είδες;

Δημοσ.
O Media Player Classic δεν έχει frame doubler. Πού τον είδες;

Πας στα φιλτρα εκει που λέει ffdshow video decoder και μετά κάνε κλικ στο deinterlacing και εκει που λέει το method επιλέγεις το framer doubler.

Δημοσ.

1. Ο ffdshow είναι ξεχωριστό πρόγραμμα από τον Media Player Classic.

2. Το κόλπο που λες δεν έχει καμμία επίδραση σε progressive υλικό. Μόνο σε interlaced. Στο έχω ξαναεξηγήσει σχηματικά σε άλλο thread, αλλά τσάμπα τα γράφω μου φαίνεται.

3. Τα posts σου έχουν την τάση να περιστρέφονται γύρω από τα 3-4 ίδια πράγματα συνεχώς. Και τα αναφέρεις ακόμη κι αν το θέμα στο οποίο απαντάς έχει μικρή συνάφεια με αυτά τα 3-4 πράγματα. Να είσαι περισσότερο εντός θέματος. Αν δε μπορείς, μην ποστάρεις, απλά.

Δημοσ.

Και αν είναι ξεχωριστά πάλι όταν κάνεις εγκατασταση το K-Lite Codec Pack κάνει εγκατάσταση και το ffdshow και μόνο με το media player classic τα ενεργοποιείς και επίσης βοηθάει το windows media player και άλλα προγραμματα. Τέλος πάντων αν θες σβήσε τις απαντήσεις μου αλλά αυτο που θέλω εγώ είναι αν υπάρχει πρόγραμμα player που να έχει φιλτρο το Natural Motion ή καποιο άλλο φιλτρο που να μην κάνει το τραιμόπαιγμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...