pappous_soulis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Ζητώ συγνώμη απ'τον λυκειάρχη που αποκάλεσα την γυναίκα του πορνίδιο επειδή επέμενε να πάμε στο Μadurodam αντί να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο να ξεκουραστούμε. Ζητώ συγνώμη απ'τον Γιαννάκη που δεν γουστάρω τη παρέα του. Ζητώ συγνώμη απ'την νηπιαγωγό μου που έκλεβα τα στρατιωτάκια. Ζητώ συγνώμη απο τον χημικό μου που τον κορόιδευα την ώρα που πήγαινε να βγάλει τα άντερά του στη βρίση του χημείου. Ζητώ συγνώμη απ'τον οδηγό του τρένου που κάθε φορά του κάνω χειρονομίες. Ζητώ συγνώμη από τον περιπτερά που κοροΐδεύω την προφορά του.
klainmaingr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 ...εντάξει, άνθρωποι είμαστε, δεν είμαστε παπάδες.Ασυγχώρητος.- Δεν φταίω εγώ... Το family guy φταίει που είχε σχετικό επεισόδιο τελευταία και τον ξέθαψα Συγγνώμη απο τον seth mcfarlane που πήρα στα σοβαρά τη σειρά του.. Επίσης συγγνώμη απο όσους δεν ξέρατε τον manillow και ίσως μπείτε στον πειρασμό να τον ακούσετε (mandy mandy)
we_will_rise Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Ζητώ συγγνώμη από την αδερφή του φίλου μου του Λουκά που την πείρα τηλέφωνο και της έκανα φάρσα και την αποκάλεσα μπετονιέρα, μυγόχεσμα και σάπιο μήλο !!! Ζητώ συγγνώμη από τον γείτωνα μου που χρειαζόμουν ζάχαρη την ώρα που ζαχάρωνε με την 14χρονη κόρη του διαχειρηστή μας (Γιώργο σόρρυ ρε συ, δεν βογκάει κι αυτή να καταλάβω...) Ζητώ συγγνώμη από τον φίλο μου τον Αντώνη που στα 5 x 5 τον πέτυχα 2 φορές στο τσου___νι του χωρίς να το θέλω... Ζητώ συγγνώμη από την μάνα μου που της πείρα την φριτέζα αλλα ρε γαμώτο δεν τα μπορώ τα κωλοτηγάνια !!! Ζητώ συγγνώμη από την αδερφή μου που της πέταξα ένα μικυ μάους στο κεφάλι και της είπα ότι το έκανε ο ξάδερφος μας και του έσπασε τα μούτρα... (Περικλή (ξάδερφος) και σένα σου ζητώ συγγνώμη) Ζητώ συγγνώμη από τον φαλακρό ελεγκτή εισητηρίων στις Σέρρες που του δείχνω τον τελευταίο μήνα το ίδιο εισητήριο, ε μα είσαι κι εσύ μα_άκας όμως αδερφάκι μου.... θα επανέλθω...
slipknot Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Ζητώ συγνώμη από κάποιον(άγνωστο) που μου κλεψε στο νηπιαγωγείο τον άσπρο και τον πράσινο power ranger και έφαγε το βρισίδι της ζωής του. Ζητώ συγνώμη απ τον χημικό επειδή αντέγραψα στο τεστάκι χημείας. btw αν δεν είχα αντιγράψει ίσως τα πήγαινα καλύτερα. Ζητώ συγνώμη από την πρώην χελώνα μου,που δεν την πρόσεχα και ψόφησε ~ RIP ^^Το ίδιο και για 2 καναρίνια. Ζητώ συγνώμη από μια ναρκομανή στο μοναστηράκι,που κάθε φορά με σταματάει και μου δείχνει σελιδοδείκτες τους οποίους πουλάει.Εγώ κάθε φορά της λέω όταν με ρωτάει "ναι καλό είναι","ωραίο" κλπ χωρίς να το εννοώ.Συγνώμη
M3tal_G3ar Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Off-topic... Slipknot η υπογραφή με έχει διπλώσει στο γέλιο..:lol: ΟΓΚΟΥΝΣΟΤΟ FTW!
atropa Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 ζητω συγνωμη απο τα πνευμονια μου που εδω και 14 χρονια τους πεταω στριφτα καπνογονα και αυτα ακομα δεν εχουν βγει εξω να με πλακοσουν στης μπατσες! ζητω συγνωμη απο τα κλειδια μου που τα γδερνω στα αμαξια που ειναι παρκαρισμενα πανω στα πεζοδρομια και αναγκαζομαι να κατεβω με το καροτσακι στο δρομο και να θετω τη ζωη του παιδιου μου σε κυνδινο για μια βολτα στης κουνιες! ζητω συγνωμη απο τη γυναικα μου που το παιδι μας δεν της μοιαζει καθολου (τουλαχιστον ειναι συγουρα δικο μου λολ)
slipknot Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Off-topic...Slipknot η υπογραφή με έχει διπλώσει στο γέλιο..:lol: ΟΓΚΟΥΝΣΟΤΟ FTW! Μου πήρε λίγη ώρα για να καταφέρω να αποδώσω τα λεγόμενα του.Ελπίζω να έκανα καλή δουλειά !
Chrisxxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Τελειωνοντας, θα πω και ενα συγνωμη στους απανταχου οικολογους επειδη εβαλα και γω το λιθαρακι μου στην καταστροφη του περιβαλλοντος, καταστρεφοντας ενα κομματι πανιδας οταν χαλασα τον κακτο που ειχε φυτεψει η μανα μου στη γλαστρα που πεταξα στο κεφαλι του γυφτου Bασικα τη χλωριδα χαλασες εκτος αν εννοεις το γυφτο οποτε χαλασες την πανιδα... Οπως και να 'χει οι οκολογοι μαλλον θα δεχτουν τη συγγνωμη σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.