Swimmer21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Ανοιγω αυτο το topic για να μπορεσουμε να πουμε μια συγνωμη στα ατομα τα οποια πληγωσαμε, κοροιδεψαμε, ξεχασαμε, αγνοήσαμε κ.τ.λ ....παλιοτερα ή και προσφατα... Και κανω την αρχη, λοιπον....) Ζητω μια μεγαλη συγνωμη στον φιλο μου τον Γιωργο που του κατεβασα το παντελονι στο σχολειο....μου φανηκε αστειο αλλα γι'αυτον δεν ηταν... Επισης μια συγνωμη στους γονεις μου, που τους σπαω καθημερινα τα νευρα ενω αυτοι συνεχιζουν να μας αγαπουν....και οταν μετα απο χρονια το καταλαβουμε ισως να ειναι αργα...
giankar Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Ρε φίλε τα εσώψυχα σου τα βγάζεις στο ίντερνετ; Δεν είναι πιο χρήσιμο και ανθρώπινο να ποιάσεις τα άτομα που θέλεις και να τους μιλήσεις;
Swimmer21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 καλυτερα πρωτα να τα πεις εδω για να ξελαφρωσεις και λιγο...(με την μεταφορικη εννοια, οχι την κυριολεκτικη ) εξαλου το insomnia ειναι το δημοφιλεστερο forum στην Ελλαδα! (γλυψιμο) ...μπορει να μας ακουσει και καποιος...
liopyr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 καλυτερα πρωτα να τα πεις εδω για να ξελαφρωσεις και λιγο...(με την μεταφορικη εννοια, οχι την κυριολεκτικη ) εξαλου το insomnia ειναι το δημοφιλεστερο forum Όπως το είπες. Forum. Όχι πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης, ούτε εξομολογητήριο...
Swimmer21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 οκ τοτε ζητω συγνωμη απο τους χρηστες του insomnia....γι'αυτο το ασκοπο topic
liopyr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Μην νιώθεις άσχημα, έχουν ανοιχτεί πολύ πιο ανούσια θέματα από το συγκεκριμένο, το οποίο μάλιστα υπό προυποθέσεις θα είχε χαβαλέ...
Lucifer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Ζητάω συγγνώμη από την ανάπηρη γιαγιά μου που την άλειψα με ταραμά και την πέταξα στα κόκκινα μυρμήγκια. Μου φάνηκε αστείο αλλά γι' αυτή δεν ήταν καθόλου. Ζητάω συγγνώμη από τον κο Ζαχόπουλο που μπέρδεψα το ΡΑΜΠΟ 4 που έπρεπε να επιστρέψω με το ντιβιντί που ξέχασε στο τραπέζι. Ζητάω συγγνώμη από τον αδερφό της κοπέλας μου που κατούρησα στο ψυγείο του τη νύχτα. Και από την κοπέλα μου που έστυψα το καναρίνι όταν ζήτησε λεμονάδα. Ζητώ συγγνώμη από τον ματατζή που κυκλοφορούσε αμέριμνος που όταν ήρθε ένας τύπος να μου ζητήσει φωτιά και αφηρημένος του έδωσα τον αναπτήρα μου, μη προσέχοντας το φουλ φεης και τη μολότωφ στο χέρι του. Ζητάω συγγνώμη από τον σκύλο μου που τον είχα ταΐσει έναν μαγνήτη για να τραβάει με την ουρά του τους σκουπιδοντενεκέδες. Ζητώ συγγνώμη από τη χρήστρια γκαρνέλε για εκείνο το λουκάνικο που έφαγα έξω από την Καβάλα. Όχι μόνο για τα τραγικά συμβάντα που έλαβαν χώρα στο μπάνιο της μετά, αλλά επειδή δεν ήξερα πως το λουκάνικο είχε ως βασικό συστατικό το παιδί μας. Τέλος, ζητάω συγγνώμη από τους περαστικούς έξω από το σπίτι μου τη νύχτα της 6ης Ιουλίου 1986, όταν είχα μόλις δει μεθυσμένος 4 ταινίες με ζόμπι αγκαλιά με ένα αλυσοπρίονο. Θα μου λείψουν όλοι τους. Και οι κραυγές τους. Α, και ζητάω συγγνώμη από την ακαδημία, τους γονείς μου και τα εφόδια που μου έδωσαν και από το ψεύτικο πόδι του θείου μου που μια φορά με έσωσε από έναν διαρρήκτη.
slipknot Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Ζητάω συγνώμη από τον εαυτό μου που ζητάω συγνώμη από κάποιον σε αυτό το topic.
Garnele Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Zητάω συγνώμη από τον αλέτζο που τον ρώτησα πόσο την έχει σε πιεμ και μάλλον τον έκανα να νιώσει άσχημα διότι δεν μου απάντησε ποτέ. Ζητάω συγνώμη από την αδερφή μου που όταν την πήρε ο καλός της τηλέφωνο στο σπίτι τον ρώτησα "ποια" είναι. Ζητάω συγνώμη στους πελάτες οι οποίοι πήγαν στον νοσοκομείο για πλύση στομάχου από τα σφηνάκια που τους πότισα το βράδυ που με απέλυσαν. Ζητάω συγνώμη από τον Λούσιφερ που τον σύστησα χθές στην παρέα μου ως αυτόν που μιμείται φοβερά την κουκουβάγια όταν φοράει τα γυαλιά του. Καθώς επίσης του ζητάω συγνώμη που το αναφέρω αυτό στο φόρουμ.
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Συγγνώμη από τον φανταστικό μου φίλο, τον Γιώτη, που δεν του έχω μιλήσει για 18 χρόνια. Συγγνώμη από τον Superman, για το γράμμα με σκόνη κρυπτονίτη που του εστειλα. Αυτά. Ξελάφρωσα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 την στιγμή που βρέθηκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο...
aledjo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Zητάω συγνώμη από τον αλέτζο που τον ρώτησα πόσο την έχει σε πιεμ και μάλλον τον έκανα να νιώσει άσχημα διότι δεν μου απάντησε ποτέ. ζηταω συγνωμη απο τη garnele που δε της απαντησα, απαντω μονο σε σοβαρες κοπελες. (σε ποση ωρα θα κλειδωσει αυτο το τοπικ?)
klainmaingr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Ζητάω συγγνώμη απο τα πιθανά μελλοντικά παιδιά μου που πιθανότατα θα κληρονομήσουν γονίδια αλκοολισμού και ίσως και ένα κατεστραμένο εγκέφαλο.. Ακόμα ζητάω συγγνώμη απο το αριστερό μου χέρι που ενώ είναι στα πρόθυρα του cubital tunnel syndrome εγώ χρησιμοποιώ το ίδιο συχνά το pc μου... Επίσης ζητάω συγγνώμη απο την γειτόνισσα μου γιατί δεν φταίει σε τίποτα να ακούει barry manillow 5:20 το πρωί... Τέλος ζητάω συγγνώμη απο τον εαυτό μου που αντί να πέσω ξερός κάθομαι και απαντάω σε αυτό το θέμα.. Κλείνοντας να ζητήσω και πάλι συγγνώμη απο τον εαυτό μου που ακούω barry manillow... Άγνωσται αι βουλαί του Gin tonic
washcloud Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 ακούω barry manillow 5:20 το πρωί... ...εντάξει, άνθρωποι είμαστε, δεν είμαστε παπάδες. Ασυγχώρητος.-
Carthago Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Ζηταω συγνωμη απο τον γυφτο που του πεταξα την γλαστρα στο κεφαλι απο το μπαλκονι γιατι ηρθε και καλα να μου πουλησει ρολογια στις 11 το βραδυ. Ηθελα να ειναι ακαριαιο και οχι να μπλεκει με το ΕΣΥ. Επισης ενα μεγαλο συγνωμη στη μανα μου που της χαλασα τον κακτο που ειχε φυτεψει στην παραπανω γλαστρα Τελειωνοντας, θα πω και ενα συγνωμη στους απανταχου οικολογους επειδη εβαλα και γω το λιθαρακι μου στην καταστροφη του περιβαλλοντος, καταστρεφοντας ενα κομματι πανιδας οταν χαλασα τον κακτο που ειχε φυτεψει η μανα μου στη γλαστρα που πεταξα στο κεφαλι του γυφτου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.