pitbulll Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Ρε παιδιά είναι ένας φίλος μου στην Αμερική αυτή τη στιγμή που μιλάμε και πήγε να αγοράσει ένα Iphone για μένα.Ο πωλητής του είπε ότι μπορεί να του το ξεκλειδώσει αλλά μόνο για Αμερική για Ευρώπη δεν ξέρει τι γίνεται και αν θα δουλέψει.Ξέρει κανείς τίποτα?Παίζει ρόλο αν είσαι Αμερική ή Ευρώπη? Το unlock καλύπτει και τις 2 περιπτώσεις?
sotris99 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Ρε παιδιά είναι ένας φίλος μου στην Αμερική αυτή τη στιγμή που μιλάμε και πήγε να αγοράσει ένα Iphone για μένα.Ο πωλητής του είπε ότι μπορεί να του το ξεκλειδώσει αλλά μόνο για Αμερική για Ευρώπη δεν ξέρει τι γίνεται και αν θα δουλέψει.Ξέρει κανείς τίποτα?Παίζει ρόλο αν είσαι Αμερική ή Ευρώπη? Το unlock καλύπτει και τις 2 περιπτώσεις? To ziphone που χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι για unlocking και για jailbreak καλύπτει ΟΛΑ τα iphone
Dark-Shadow Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Παιδιά ζητω μια βοήθεια. Τέλος του μηνός έρχεται ο Θείος μου από την Αμερική. Το πρόβλημα είναι ότι έψαξε όλο το Νew York στα AppleStores και δεν βρήκε tpt. Λένε πως έχουν εξαντληθεί όλα τα κομμάτια. Μετά πήγαν στην AT&T και του είπαν πως για να το αγοράσεις πρέπει να κανεις 3 χρονια με πάγιο. Μπορείτε να μου πείτε κάνα μαγαζί που να το πουλάει στην New York και ειδικότερα κοντά στο Brooklyn??? Ευχαριστώ!!!
mixalis23 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Παιδια ξερει κανεις αν στην Αγγλια για να το αγορασεις απο Ο2 πρεπει να κανεις επιτοπου συμβολαιο??
poscaman Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Παιδια ξερει κανεις αν στην Αγγλια για να το αγορασεις απο Ο2 πρεπει να κανεις επιτοπου συμβολαιο?? διαβασε αυτο το τοπικ,κι επισης στο wiki. εχει καταφερει κανενας να κανει το term-vt100 να παιζει με το firmware 1.1.4 ;;; εχω διαβασει διαφορα,τα εχω κανει ολα αλλα κολοκυθια.μου ζηταει κωδικο,βαζω το alpine αλλα τζιφος. σημ.οτι μεσω ssh μπορω να μπω στο iphone με root/alpine ευχαριστω
sotris99 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 ακόμη ένα +1 στην άννα ste_nela. για άλλη μια φορά άψογη. και δεν πλήρωσω τον κυρ. τελώνα.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Καλημέρα, εγώ έχω αγοράσει από εκεί πριν 2 εβδομάδες. Σε 3 μέρες ήταν στο σπίτι.. Το τηλέφωνο σε άψογη κατάσταση με τις ζελατίνες επάνω...Ούτε δακτυλίες δεν είχε η οθόνη.. απορώ πως έκανε το ξεκλείδωμα.. αν και το διαφήμιζε σας 1.1.3 το τηλέφωνο ήρθε ξεκλείδωτο σε 1.1.4. Μου΄έστειλε και κονβέρτορα για την μπρίζα του φορτιστή.... Δεν βλεπω να εχει ομως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.