Προς το περιεχόμενο

Περι αγοράς iPhone

NemeSis1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
λοιπον εχω ψηθει απιστευτα να το τσιμπησω.

Μερικες ερωτησεις.

Ποια ειναι η τιμη του στην αμερικη.Καινουριο και κλειδωμενο.499 $ για τα 16 gb?Οπως γραφει στο site?

Επισης αν μου αποσταλει με ενδειξη gift θα περασει τελωνειο?

Ποσο ειναι το κοστος της ασφαλισης?

Κατι ακουσα για gps στο μελλον!!Ξερουμε αν θα ειναι ενσωματωμενο ή με bluetooth?

Επισης να το παρω τωρα μεσω ταχυδρομειου ή να περιμενω κανα τριμηνο να μου το φερουν συγγενεις μου απο αμερικη?

Μεχρι τοτε θα εχει πεσει η τιμη του?

Στην καθημερινη χρηση των προγραμματων,εκτος απο την εγκατασταση τους,θα χρειαζεται κονσολα?

Στην ελλαδα ποτε αναμενεται?Απο ποιον παροχο και σε ποια περιπου τιμη.

Επισης δεν ειμαι διατεθιμενος να πληρωσω 200? παραπανω κερατιατικα και να εχω και το 8αρι.

Συγνωμη αν σας κουρασα.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=1955574#%CC%E5%F1%E9%EA%DC_%E2%E1%F3%E9%EA%DC_%F0%F1%DC%E3%EC%E1%F4%E1_%E3%E9%E1_%E1%E3%EF%F1%DC_iphone_%E1%F0%FC_%E5%EE%F9%F4%E5%F1%E9%EA%FC__%F3%F5%EC%E2%FC%EB%E1%E9%E1__%EE%E5%EA%EB%E5%DF%E4%F9%EC%E1_%EA%EB%F0_

Διάβασε το παραπάνω link. Όλα όσα ρωτάς έχουν απαντηθεί στο παρόν topic αλλά και στο topic του iPhone. Κρίμα είναι να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια...

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλε paredwse διαβασα αυτο το τοπικ και το wiki και νομιζω ρωταω πραγματα που δεν εχουν απαντηθει.

Μου ειναι λιγο δυσκολο να διαβασω 170 σελιδες.

Αν μπορει καποιος ας απαντησει στις ερωτησεις.

ευχαριστω

Δημοσ.
Φιλε paredwse διαβασα αυτο το τοπικ και το wiki και νομιζω ρωταω πραγματα που δεν εχουν απαντηθει.

Μου ειναι λιγο δυσκολο να διαβασω 170 σελιδες.

Αν μπορει καποιος ας απαντησει στις ερωτησεις.

ευχαριστω

για την πρωτη ερωτηση εχω να πω οτι δυσκολο να το βρεις 499$,σιγουρα θα πληρωσεις φορο,εγω θα το παρω απο φιλαδελφια και εκει εχει φορο 7%

Δημοσ.
Έχει πάρει κανείς απο εδώ ?

http://stores.ebay.co.uk/DigiGood

αν ναι, ολα οκ ?

Καλημέρα, εγώ έχω αγοράσει από εκεί πριν 2 εβδομάδες. Σε 3 μέρες ήταν στο σπίτι.. Το τηλέφωνο σε άψογη κατάσταση με τις ζελατίνες επάνω...Ούτε δακτυλίες δεν είχε η οθόνη.. απορώ πως έκανε το ξεκλείδωμα.. αν και το διαφήμιζε σας 1.1.3 το τηλέφωνο ήρθε ξεκλείδωτο σε 1.1.4. Μου΄έστειλε και κονβέρτορα για την μπρίζα του φορτιστή....

Δημοσ.
Καλημέρα, εγώ έχω αγοράσει από εκεί πριν 2 εβδομάδες. Σε 3 μέρες ήταν στο σπίτι.. Το τηλέφωνο σε άψογη κατάσταση με τις ζελατίνες επάνω...Ούτε δακτυλίες δεν είχε η οθόνη.. απορώ πως έκανε το ξεκλείδωμα.. αν και το διαφήμιζε σας 1.1.3 το τηλέφωνο ήρθε ξεκλείδωτο σε 1.1.4. Μου΄έστειλε και κονβέρτορα για την μπρίζα του φορτιστή....

Τελωνείο πλήρωσες???? Αν ναι πόσο??? Από αυτό το λίνκ πιο πάνω το αγόρασες έτσι??? Σκέφτομαι να το πάρω κι εγώ αλλα δεν θέλω να πληρώσω τα κερ@τι@τικα στο τελωνείο!!!

Plz απάντα να ξέρουμε!!!!

Δημοσ.
Ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ Εδω βαζεις το tracking number που εχεις απο USPS

ωπα τις...

ατσα τα ΕΛΤΑ....:mrgreen:

το δικο μου παντως ειναι στο σταδιο

>
Status: Arrived Abroad

Your item arrived in GREECE at 4:34 PM on April 21, 2008. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.

τι ακολουθει τωρα και σε ποσες μερες να το περιμενω;;;

Δημοσ.
Τελωνείο πλήρωσες???? Αν ναι πόσο??? Από αυτό το λίνκ πιο πάνω το αγόρασες έτσι??? Σκέφτομαι να το πάρω κι εγώ αλλα δεν θέλω να πληρώσω τα κερ@τι@τικα στο τελωνείο!!!

Plz απάντα να ξέρουμε!!!!

Ο πωλητής στο link που αναφέρεις είναι στην Αγγλία (άλλωστε αν προσέξεις, οι τιμές του είναι σε λίρες Αγγλίας), που ως γνωστόν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και κατά συνέπεια ότι έρχεται από εκεί ΔΕΝ περνάει από τελωνείο...

Δημοσ.
Ο πωλητής στο link που αναφέρεις είναι στην Αγγλία (άλλωστε αν προσέξεις, οι τιμές του είναι σε λίρες Αγγλίας), που ως γνωστόν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και κατά συνέπεια ότι έρχεται από εκεί ΔΕΝ περνάει από τελωνείο...

Συγνώμη για την καθυστέρηση.. Έτσι είναι το τηλέφωνο ήρθε από Αγγλία και δεν πληρώνεις τίποτα από τελωνείο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...