ALFR3D Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 ρε παιδια ,υπαρχει κανενα μερος,μαγαζι κατι , να δω το ιphone απο κοντα ,θυμαμε το πλαισιο το ειχε φερει αλλα οπως καταλαβα οχι για πολυ και δυστυχως δεν το προλαβα,εχοντας δει το ipod touch εχω πιστει για μερικα πραγματα αλλα οσο νανε..
georgeadams Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Αφού έχεις δει το iPod Touch, το iPhone είναι κατά 90% ίδιο. Ουσιαστικά, το μόνο που δεν έχεις δει είναι οι εφαρμογές Phone, SMS και Camera. Ααα, και το iPhone είναι λίγο πιο παχύ και λίγο πιο βαρύ από το iPod Touch.
sotris99 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Σήμερα μετά από 8 μέρες ήρθε το δέμα μου από την ste_nela. Πράγματι το iPhone είναι εκπληκτικό! Πλήρωσες τίποτα επιπλέον για τελωνειακά έξοδα? Σήμερα που κοίταξα στο tracking της usps έχει φτάσει ελλάδα, βρίσκεται στο τελωνείο. Το πιθανότερο τη δευτέρα να το έχω...
ALFR3D Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Αφού έχεις δει το iPod Touch, το iPhone είναι κατά 90% ίδιο. Ουσιαστικά, το μόνο που δεν έχεις δει είναι οι εφαρμογές Phone, SMS και Camera. Ααα, και το iPhone είναι λίγο πιο παχύ και λίγο πιο βαρύ από το iPod Touch. αα τοτε να παρω το touch να γλυτωσω και τα 100$,οκ λοιπον παμε για iphone.
NemeSis1990 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Πλήρωσες τίποτα επιπλέον για τελωνειακά έξοδα? Σήμερα που κοίταξα στο tracking της usps έχει φτάσει ελλάδα, βρίσκεται στο τελωνείο. Το πιθανότερο τη δευτέρα να το έχω... Δυστυχώς 54 euro τελωνείο...
poscaman Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δυστυχώς 54 euro τελωνείο... ω σκατα...μη μου λες τετοια...κι αυτα πως τα πληρωσες;στο ελτα;;;
NemeSis1990 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 ω σκατα...μη μου λες τετοια...κι αυτα πως τα πληρωσες;στο ελτα;;; Στον τύπο του ελτά που ήρθε και μου έφερε το δέμα...
poscaman Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 πωωωω τωρα τσατιστηκα. παραγγειλα κι εγω απο ste_nela.να σε ρωτησω,σε ποια περιοχη εισαι;; (για να υπολογισω ποσο θα κανει το δικο μου...)
NemeSis1990 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 πωωωω τωρα τσατιστηκα. παραγγειλα κι εγω απο ste_nela.να σε ρωτησω,σε ποια περιοχη εισαι;; (για να υπολογισω ποσο θα κανει το δικο μου...) Θεσσαλονίκη. Υπάρχει περίπτωση να μη περάσεις τελωνείο να ξες.
iced Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Ετσι ειναι παιδια, υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να περασει τελωνειο.. Επισης δεν καταλαβαινω το αλλο, γιατι το αγοραζετε απο την Αννα (ste nela). Το εχει πιο ακριβα απο αλλους - εμεσως το πληρωνεται το καταραμενο το τελωνειο. Αγοραστε απο αλλου, αν κατσει εκατσε αλλιως τα παραπανω που πηγαν σε αυτη θα ειναι στην τσεπη σας...
sotris99 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 >Items will be posted via USPS global express it usually takes 4 - 6 days. Note: we do guarantee no import tax or charges Postage & Packaging Costs
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Ρε παιδιά, να σας ρωτήσω κάτι. Δεν υπάρχει άτομο στο ebay.co.uk που στέλνει από Αγγλία για να αποφύγετε το τελωνείο; Δεν μπορεί να παίζει μόνο η Αμερική...
sotris99 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Η αλήθεια είναι ότι μες στον ενθουσιασμό και με τόσες σελίδες τόπικ κανείς δεν σκέφτηκε να στείλει email σε έναν έναν από όλους τους έλληνες που αγόρασαν από στε_νέλα να μας πουν για τα τελωνειακά έξοδα... Κρίμα...
argi73 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Ρε παιδιά, να σας ρωτήσω κάτι. Δεν υπάρχει άτομο στο ebay.co.uk που στέλνει από Αγγλία για να αποφύγετε το τελωνείο; Δεν μπορεί να παίζει μόνο η Αμερική... Συμφωνώ...Κοιτάξτε στο ebay.co.uk. Εγώ από εκεί πήρα σε 3 μέρες ήρθε καινούργιο και ξεκλείδωτο 1.1.4... Υπάρχει μεγάλη προσφορά στο Αγγλικό ebay και άμα πληρώνεις με paypal δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα...
tzotzo Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 λοιπον εχω ψηθει απιστευτα να το τσιμπησω. Μερικες ερωτησεις. Ποια ειναι η τιμη του στην αμερικη.Καινουριο και κλειδωμενο.499 $ για τα 16 gb?Οπως γραφει στο site? Επισης αν μου αποσταλει με ενδειξη gift θα περασει τελωνειο? Ποσο ειναι το κοστος της ασφαλισης? Κατι ακουσα για gps στο μελλον!!Ξερουμε αν θα ειναι ενσωματωμενο ή με bluetooth? Επισης να το παρω τωρα μεσω ταχυδρομειου ή να περιμενω κανα τριμηνο να μου το φερουν συγγενεις μου απο αμερικη? Μεχρι τοτε θα εχει πεσει η τιμη του? Στην καθημερινη χρηση των προγραμματων,εκτος απο την εγκατασταση τους,θα χρειαζεται κονσολα? Στην ελλαδα ποτε αναμενεται?Απο ποιον παροχο και σε ποια περιπου τιμη. Επισης δεν ειμαι διατεθιμενος να πληρωσω 200? παραπανω κερατιατικα και να εχω και το 8αρι. Συγνωμη αν σας κουρασα. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.