Προς το περιεχόμενο

Περι αγοράς iPhone

NemeSis1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ήρθε και το δικό μου μόλις τώρα από Αγγλία ξεκλείδωτο.. Περιμένω να τελειώσω την δουλειά να πάω να το ανοίξω.. Πολύ καλός ο πωλητής από Αγγλία σε 3 εργάσιμες ήρθε στο σπίτι..

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
3. Όταν συνδέεις το Iphone στο pc εκτός από το itunes, αναγνωρίζεται και ως digital camera οπότε το pc συμπεριφέρεται όπως όταν συνδέεις μια οποιαδήποτε camera. Στη δική σου περίπτωση, προφανώς έχεις επιλέξει το Word? ως default editor για τις φωτογραφίες, οπότε και στο ανοίγει κάθε φορά που το συνδέεις. Δεν θυμάμαι όμως που είναι αυτή η επιλογή για να το απενεργοποιήσεις (autorun ίσως?).

4. Κανονικά το double click ισχύει παντού, αρκεί όμως να μην είσαι μέσα σε μια playlist η οποία έχει μόνο 1 τραγούδι, ή αν έφτασες στο τελευταίο τραγούδι και δεν έχεις επιλέξει την αναπαραγωγή σε επανάληψη (repeat). Οπότε σε αυτή την περίπτωση το διπλό κλικ δεν έχει νόημα μιας και δεν υπάρχει επόμενο κομμάτι για αναπαραγωγή.

5,6. Πρέπει να μετατρέψεις μια ταινία σε .mp4 format για να τη ρίξεις απευθείας μέσα στο itunes. Υπάρχουν πολλά προγράμματα για αυτή τη μετατροπή. Υπότιτλους .srt δεν διαβάζει το iphone, οπότε θα πρέπει να τους ενσωματώσεις στο τελικό αρχείο κατά τη μετατροπή.

7. Το edge είναι κάτι αντίστοιχο με το GPRS και το έχουν πολλές εταιρίες κινητής στην Αμερική κυρίως. Πιάνει καλύτερες ταχύτητες από το GPRS (κάπου στα 280Κ) αλλά στην ελλάδα δεν το χρησιμοποιεί κανείς. Η ένδειξη "Ε" που σου εμφανίζει το iphone, σημαίνει πως έχεις κάλυψη GPRS στην περιοχή σου και όχι EDGE.

Επίσης ρίξε μια ματαία στο wiki για πιο αναλυτικές απαντήσεις στα ερωτήματά σου!

B)

5,6: Μπορείς να μου προτείνεις κάνα τέτοιο πρόγραμμα? Δεν αναφέρει κάτι στο wiki.

Δημοσ.

Κατέβασα αυτά τα 2 προγράμματα που έλεγε και άρχισα να ακολουθώ τις οδηγίες. Όμως από την πρώτη κιόλας κόλλησα! Βάζω στο browse τον φάκελο μέσα στον οποίο έχω αρχεία ταινιών και δεν μου βγάζει τίποτα στην δεξιά πλευρά κάτω από εκεί που λέει Input και Steam Processing. Help me! :cry:

Επίσης δεν κατάλαβα τι είναι το 2ρο link. Κάνω τις movies κάτω από 100mb convert σε μορφή iPhone και μου στέλνει το αλλαγμένο αρχείο στο e-mail μου?

Δημοσ.
ήρθε και το δικό μου μόλις τώρα από Αγγλία ξεκλείδωτο.. Περιμένω να τελειώσω την δουλειά να πάω να το ανοίξω.. Πολύ καλός ο πωλητής από Αγγλία σε 3 εργάσιμες ήρθε στο σπίτι..

από πού?

Ενδιαφέρομαι και εγώ για ένα...

Δημοσ.
H πιο πιθανή απάντηση είναι: Ναι, έτσι απλά.

από το apple.com

>(1) 1GB = 1 billion bytes; actual formatted capacity less.
(2) Two-year activation agreement with AT&T required.
For personal use only, not for resale. 

• Super Moderators
Δημοσ.
από το apple.com

>(1) 1GB = 1 billion bytes; actual formatted capacity less.
(2) Two-year activation agreement with AT&T required.
For personal use only, not for resale. 

Δεν διακρίνω τη σχέση της παραπάνω απάντησης με τη δική μου. :-)

Υπενθυμίζω ότι το "έτσι απλά" πήγαινε στο κέρδος με το οποίο πουλάει ο κάθε μεταπωλητής.

Δημοσ.

το quote δεν πήρε την ερώτηση του προλαλήσαντά σου.

τέσπα εγώ το παρήγγειλα σήμερα από την κοπέλα στο ebay. Άντε γιατί αρκετά έπαιξα με το iphone του γιου του αφεντικού μου.

btw thanx paredwse ;-)

Δημοσ.

θα παει ενας φιλος μου uk και ειπα να μου το φερει κοιταζα στο apple store uk οτι κανει 269 λιρες αλλα κατι γραφει οτι και καλα '18-month agreement with O2 required'.Λετε να μου δημιουργησουν προβλημα αν θελω να το παρω σκετο??

Δημοσ.
Πρέπει να είσαι ο 300στος που κάνει την ίδια ακριβώς ερώτηση... :)

Διάβασε λιγάκι τι έχει γραφτεί πιο πριν...

πιστεύω μαγαζιά του ebay like ste_nela είναι η καλύτερη λύση τρίτη μέρα και αναμένουμε...

Δημοσ.
Πρέπει να είσαι ο 300στος που κάνει την ίδια ακριβώς ερώτηση... :)

Διάβασε λιγάκι τι έχει γραφτεί πιο πριν...

συγγνωμη για την ερωτηση,αλλα επειδη θα στειλω ατομο (κατα πασα πιθανοτητα) τελειως ασχετο με αυτα,μπορεις να δωσεις καμμια περαιτερω πληροφορια;

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
συγγνωμη για την ερωτηση,αλλα επειδη θα στειλω ατομο (κατα πασα πιθανοτητα) τελειως ασχετο με αυτα,μπορεις να δωσεις καμμια περαιτερω πληροφορια;

ευχαριστω πολυ

Τα έγραψα στο Wiki για να μην τα λέμε συνέχεια:

insomnia Wiki: Μερικά βασικά πράγματα για αγορά iphone από εξωτερικό, συμβόλαια, ξεκλείδωμα κλπ.

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...