Προς το περιεχόμενο

Περι αγοράς iPhone

NemeSis1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όπως το υπολόγισα από ste_nela είναι γυρω στα 380 και από Αγγλία 400 το πολύ 420

για το 8gb

H ste_nela δίνει τιμές σε λίρες αλλά ταχυδρομεί απο Οκλαχόμα άρα ελοχεύει ο κίνδυνος τελωνείου

Διευκρίνιση απλά γιατί εχει κατάστημα και στο ebay.uk με item location USA.

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
H ste_nela δίνει τιμές σε λίρες αλλά ταχυδρομεί απο Οκλαχόμα άρα ελοχεύει ο κίνδυνος τελωνείου

Διευκρίνιση απλά γιατί εχει κατάστημα και στο ebay.uk με item location USA.

Ναι το ξέρω όταν λέω από Αμερική εννοώ την ste_nela

Δημοσ.

Μπαίνεις, για σας ήρθα ένα iphone.- κι έφυγες!

πιστωτική μόνο, σε ρωτάνε γιατί ελληνική, απάντας είναι δώρο και εφυγες

Δημοσ.

αυτο που περιγράφω είναι για αυθεντικο official 1.1.4 από applestore

και μετά κάνεις ότι θές εσύ, με software το ξεκλειδώνεις αμα θες

£269 η τιμή

Δημοσ.

τελικά εγώ έκλεισα από Αγγλία μέσω ebay 1.1.3 ξεξλειδωτο μετά μεταφορικά+ασφάλεια μου βγήκε 300 λίρες (390 ευρώ περίπου...)

Δημοσ.
τελικά εγώ έκλεισα από Αγγλία μέσω ebay 1.1.3 ξεξλειδωτο μετά μεταφορικά+ασφάλεια μου βγήκε 300 λίρες (390 ευρώ περίπου...)

Μπορείς να δώσεις link....έχω ενα φιλαράκι που το έχει κατσιάσει το δικό μου!!!!:lol::lol:

Δημοσ.

Θα σε ρωτήσουν γιατί ελληνική πιστωτική; Επειδή δεν πωλείται στην Ελλάδα;

Δημοσ.

Ερωτήσεις που ψάχνουν απαντήσεις:

1. Σύμφωνα με αυτό http://www.youtube.com/watch?v=g-z3R9SwVc4 θα γίνει η διαδικασία του ZiPhone? Δηλαδή πατάω μόνο do it all και έγινε? Αυτός παντός έτσι το κάνει.

2. Τα applications τα παίρνω μαζί με την εγκατάσταση του ZiPhone? Αν όχι, έχετε να μου προτείνετε sites για να κατεβάσω? Από emulators παιχνιδιών ως κι εγώ δεν ξέρω τι… σήμερα είδα αυτό και σοκαρίσθηκα: http://www.youtube.com/watch?v=kvci1vTXyUo. Αναρωτιόμουν πως θα το αποκτήσω αυτό αλλά και άλλα παρόμοια! :D

3. Η ακόλουθη διαδικασία για να αποκτήσω δωρεάν account στο iTunes Store (την διάβασα στο wiki) δεν λειτουργεί σε εμένα: http://www.winandmac.com/tips/free-itunes-account-no-matter-where-you-live/. Τα έκανα όλα όπως έλεγε αλλά δεν μου έβγαινε η επιλογή none για να μην προσθέσω αριθμό πιστωτικής. Φαντάζομε είναι πολύ χρήσιμο να έχεις πρόσβαση. Να μπορείς δηλαδή να μπαίνεις μέσω wi-fi στην ανάλογη επιλογή του iPhone και να ακούς κομμάτια τραγουδιών δωρεάν. Επίσης για να αποκτήσω το cover flow των cd μου. Αλλιώς δεν υπάρχει τρόπος έτσι δεν είναι?

4. Στο wiki κάτι έλεγε ‘’ Για τους χρήστες του summerboard 3, προτείνεται η απενεργοποίηση της λειτουργίας dim wallpaper γιατί μόνο βάσανα και crash προκαλεί.‘’ Ρωτάω λοιπόν τι είναι αυτό? Επίσης απ’ ότι κατάλαβα bootloader είναι ο δίσκος μέσα στο iPhone ο οποίος μπορεί να είναι 4.6 version ή παραπάνω. ‘’ Για να δείτε τη έκδοση έχετε, πληκτρολογήστε *3001#12345#* και πατήστε το versions. Αν στο πεδίο Firmware Version γράφει 03.14.08_G, 04.01.13_G, 4.03.13_G τότε προχωράτε άφοβα παρακάτω’’. Αν εγώ έχω άλλη version θα χρειαστεί παραπάνω διεργασία? Να προβώ στην προηγούμενη διεργασία η δεν είναι αναγκαίο?

5. ‘’Μπορώ κάπώς να περάσω τις επαφές μου από τη SIM στο iPhone?: Με εγκατάσταση το Simport από τον installer.’’ Το installer είναι το εικονίδιο που εμφανίζετε αφού κάνω την διαδικασία του ZiPhone σωστά? Άρα πηγαίνω εκεί και παίρνω όλες τις επαφές που έχω εγκατεστημένες στη SIM μου.

6. Το ίδιο κάνω και για να βάλω ελληνικό πληκτρολόγιο? Πάω στον installer και βάζω στην ανάλογη θέση το link http://mediaweb.gr/iphone.xml και στη συνεχεία ακολουθώ ότι γράφει το wiki.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Στο Applestore στο Λονδίνο που πήρα το δικό μου, δεν με ρώτησαν τίποτε για την (ελληνική) κάρτα μου.

Δημοσ.

Σήμερα μετά από 8 μέρες ήρθε το δέμα μου από την ste_nela. Πράγματι το iPhone είναι εκπληκτικό!

Ωστόσο έχω κάποιες ερωτήσεις που θα παρακαλούσα να απαντηθούν αν μπορούν έστω και λίγο για να με καθοδηγήσουν:

1. Έκανα την όλη διαδικασία όπως έδειχνε εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=g-z3R9SwVc4

2. Όλα καλά μέχρι εδώ. Και τα τρία σταδία έγιναν κανονικά χωρίς προβλήματα. Στη συνέχεια δοκίμασα να μπω στο διαδύκτιο μέσω του wi-fi. Ενώ λοιπόν έβαλα κανονικά τον κωδικό (του router) μου και μπήκα δεν μπορούσα να πραγματοποιήσω καμιά διαδυκτιακή λειτουργία. Έτσι βγήκα στον δρόμο και κατάφερα να μπω σε πολλά ασύρματα δίκτυα που δεν είχαν κωδικό. Μετά πρόσεξα στο wiki μια διαδικασία, συγκεκριμένα: ʽʼΠώς να συνδεθώ μέσω wifi με το iPhoneʼʼ. Την ακολούθησα αλλά όταν πατούσα login αφού έβαζα ότι έγραφε στα ανάλογα πεδία, μου πετούσε error: Network error: Connection timed out. Χρειάζομαι βοήθεια πάνω σε αυτό διότι απʼ ότι κατάλαβα χωρίς σύνδεση δε μπορώ να κάνω install τίποτα.

3. Όταν βάζω το iPhone στο dock και ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος ανοίγει το iTunes. Όμως μαζί με αυτό ανοίγει και το word δείχνοντας μου τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με την κάμερα. Τι πρέπει να κάνω για να μην γίνετε αυτό κάθε φορά που θα συνδέω το iPhone με το pc? Επίσης μπορώ να βρω κάπου αρχειοθετημένα τα αρχεία που μεταφέρονται από το iPhone στο pc μου?

4. Γιατί στην αρχή ενώ πατούσα διπλή φορά το κουμπάκι στα ακουστικά άλλαζε τραγούδι ενώ τώρα όχι? Πρέπει να είμαι σε συγκεκριμένη λίστα τραγουδιών για να μεταβαίνει στο επόμενο?

5. Πως βάζω μια ταινία στο iTunes? Ειλικρινά τα έχω παίξει! Δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα κάνω sync ταινία για να την βάλω στην συνέχεια (με το καλό) στο iPhone!

6. Απʼ ότι κατάλαβα δεν μπορώ να βάλω τους υπότιτλους στην ταινία μέσα από το iPhone, δηλαδή να έχω ένα αρχείο .avi και ένα αρχειο .str. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για να ενώνω τα movies με τα subs.

7. Τι είναι το EDGE?

Παιδιά επείγει! Και αν έχετε παραιτερο γνώσεις βοηθείστε με και σε προηγούμενες ερωτήσεις μου.

Help me! Thanks!

Edit: To 2ρο λύθικε.

• Super Moderators
Δημοσ.
Σήμερα μετά από 8 μέρες ήρθε το δέμα μου από την ste_nela. Πράγματι το iPhone είναι εκπληκτικό!

Ωστόσο έχω κάποιες ερωτήσεις που θα παρακαλούσα να απαντηθούν αν μπορούν έστω και λίγο για να με καθοδηγήσουν:

1. Έκανα την όλη διαδικασία όπως έδειχνε εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=g-z3R9SwVc4

2. Όλα καλά μέχρι εδώ. Και τα τρία σταδία έγιναν κανονικά χωρίς προβλήματα. Στη συνέχεια δοκίμασα να μπω στο διαδύκτιο μέσω του wi-fi. Ενώ λοιπόν έβαλα κανονικά τον κωδικό (του router) μου και μπήκα δεν μπορούσα να πραγματοποιήσω καμιά διαδυκτιακή λειτουργία. Έτσι βγήκα στον δρόμο και κατάφερα να μπω σε πολλά ασύρματα δίκτυα που δεν είχαν κωδικό. Μετά πρόσεξα στο wiki μια διαδικασία, συγκεκριμένα: ʽʼΠώς να συνδεθώ μέσω wifi με το iPhoneʼʼ. Την ακολούθησα αλλά όταν πατούσα login αφού έβαζα ότι έγραφε στα ανάλογα πεδία, μου πετούσε error: Network error: Connection timed out. Χρειάζομαι βοήθεια πάνω σε αυτό διότι απʼ ότι κατάλαβα χωρίς σύνδεση δε μπορώ να κάνω install τίποτα.

3. Όταν βάζω το iPhone στο dock και ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος ανοίγει το iTunes. Όμως μαζί με αυτό ανοίγει και το word δείχνοντας μου τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με την κάμερα. Τι πρέπει να κάνω για να μην γίνετε αυτό κάθε φορά που θα συνδέω το iPhone με το pc? Επίσης μπορώ να βρω κάπου αρχειοθετημένα τα αρχεία που μεταφέρονται από το iPhone στο pc μου?

4. Γιατί στην αρχή ενώ πατούσα διπλή φορά το κουμπάκι στα ακουστικά άλλαζε τραγούδι ενώ τώρα όχι? Πρέπει να είμαι σε συγκεκριμένη λίστα τραγουδιών για να μεταβαίνει στο επόμενο?

5. Πως βάζω μια ταινία στο iTunes? Ειλικρινά τα έχω παίξει! Δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα κάνω sync ταινία για να την βάλω στην συνέχεια (με το καλό) στο iPhone!

6. Απʼ ότι κατάλαβα δεν μπορώ να βάλω τους υπότιτλους στην ταινία μέσα από το iPhone, δηλαδή να έχω ένα αρχείο .avi και ένα αρχειο .str. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για να ενώνω τα movies με τα subs.

7. Τι είναι το EDGE?

Παιδιά επείγει! Και αν έχετε παραιτερο γνώσεις βοηθείστε με και σε προηγούμενες ερωτήσεις μου.

Help me! Thanks!

Edit: To 2ρο λύθικε.

3. Όταν συνδέεις το Iphone στο pc εκτός από το itunes, αναγνωρίζεται και ως digital camera οπότε το pc συμπεριφέρεται όπως όταν συνδέεις μια οποιαδήποτε camera. Στη δική σου περίπτωση, προφανώς έχεις επιλέξει το Word? ως default editor για τις φωτογραφίες, οπότε και στο ανοίγει κάθε φορά που το συνδέεις. Δεν θυμάμαι όμως που είναι αυτή η επιλογή για να το απενεργοποιήσεις (autorun ίσως?).

4. Κανονικά το double click ισχύει παντού, αρκεί όμως να μην είσαι μέσα σε μια playlist η οποία έχει μόνο 1 τραγούδι, ή αν έφτασες στο τελευταίο τραγούδι και δεν έχεις επιλέξει την αναπαραγωγή σε επανάληψη (repeat). Οπότε σε αυτή την περίπτωση το διπλό κλικ δεν έχει νόημα μιας και δεν υπάρχει επόμενο κομμάτι για αναπαραγωγή.

5,6. Πρέπει να μετατρέψεις μια ταινία σε .mp4 format για να τη ρίξεις απευθείας μέσα στο itunes. Υπάρχουν πολλά προγράμματα για αυτή τη μετατροπή. Υπότιτλους .srt δεν διαβάζει το iphone, οπότε θα πρέπει να τους ενσωματώσεις στο τελικό αρχείο κατά τη μετατροπή.

7. Το edge είναι κάτι αντίστοιχο με το GPRS και το έχουν πολλές εταιρίες κινητής στην Αμερική κυρίως. Πιάνει καλύτερες ταχύτητες από το GPRS (κάπου στα 280Κ) αλλά στην ελλάδα δεν το χρησιμοποιεί κανείς. Η ένδειξη "Ε" που σου εμφανίζει το iphone, σημαίνει πως έχεις κάλυψη GPRS στην περιοχή σου και όχι EDGE.

Επίσης ρίξε μια ματαία στο wiki για πιο αναλυτικές απαντήσεις στα ερωτήματά σου!

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...