iced Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 αρόλο που δουλεύει κανονικά και είναι πανέμορφη συσκευή το πίσω μέρος είναι μέσα στην γρατσουνιά Κακως δεν τον κυνηγας...
skywritergr Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Βασικά η βλακεία είναι οτι έλεγε ότι και καλά είναι καινούριο και γι'αυτο την πάτησα. Έπρεπε όμως να το φανταστώ γιατί έλεγε οτι αποστέλει μόνο την συσκευή χωρίς καλώδια για σύνδεση με το pc και χωρίς ακουστικά. Δεν ξερώ τι να κάνω για να τον κυνηγήσω και τελικά δεν ξέρω αν θα πετύχω κάτι.... Τουλάχιστον να μην την πατήσουν άλλοι...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Βασικά η βλακεία είναι οτι έλεγε ότι και καλά είναι καινούριο και γι'αυτο την πάτησα. Έπρεπε όμως να το φανταστώ γιατί έλεγε οτι αποστέλει μόνο την συσκευή χωρίς καλώδια για σύνδεση με το pc και χωρίς ακουστικά. Δεν ξερώ τι να κάνω για να τον κυνηγήσω και τελικά δεν ξέρω αν θα πετύχω κάτι.... Τουλάχιστον να μην την πατήσουν άλλοι... Είναι σημαντικό στις διάφορες σελίδες αγγελιών, να διαβάζεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ, από την αρχή μέχρι το τέλος! Οι περισσότερες ξεκινάνε με στυλ: "Άψογη κατάσταση κλπ κλπ" και έχουν και φωτογραφίες με τη συσκευασία του προϊόντος, αλλά στο τέλος στην περιγραφή σου πετάνε πως στο στέλνουν σε σακούλα, τυλιγμένο με ...χαρτί υγείας!
NemeSis1990 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Σας καλησπερίζω, επέστρεψα με μερικές ακόμα ερωτήσεις που καλά θα ήταν να ξεδιαλύνω, τώρα που βρίσκομε στην αναμονή του iPhone (έφυγε από Αμερική σήμερα και σύντομα καταφτάνει)! Μιας και δεν κατέχω την αγγλική γλώσσα θα ήθελα την βοήθεια σας στο θέμα ξεκλειδώματος (ή όπως αλλιώς λέγετε αυτό) του iPhone: 1. Ανοίγω αρχικά το iPhone πατώντας το κουμπάκι στην οροφή της συσκευής που είναι ήδη φορτισμένη. 2. Συνδέω το usb καλώδιο στο pc, συνδέω το dock με το καλώδιο και τοποθετώ πάνω του το iPhone. 3. Μπαίνω στο iTunes και ΔΕΝ κάνω activation. 4. Ανοίγω τον φάκελο του ZiPhone 3.0 που έχω κατεβάσει. 5. Ανοίγω το αρχείο ZiPhoneGUI. Εδώ τα χάνω καθώς δε ξέρω τι είναι το jailbreak, το bootloader και όλα τα υπόλοιπα καλούδια. Από κάτι video στο youtube.com μπερδεύτηκα περισσότερο… θα πατήσω ‘’Do it all!’’ και όλα έτοιμα; Πως θα βάλω ‘’apps’’ (applications?) στο iPhone? Πρέπει να κατεβάσω κιάλια προγράμματα ή το ελληνικό menu και όλα τα υπόλοιπα περιλαμβάνονται σε αυτό το πρόγραμμα? Με ενδιαφέρει το πρόγραμμα που μπορώ να ενσωματώνω, στις ταινίες που θα έχω στο iPhone, τους ελληνικούς υπότιτλους. Επίσης θέλω να ρωτήσω αν περιλαμβάνετε στην συσκευασία φορτιστής που να ταιριάζει στις πρίζες μας. Αν όχι, πόσο θα μου στοιχίσει το εξάρτημα; Υπάρχει στην Ελλάδα το επίσημο προϊόν Apple; Μη με παραπέμπετε στο wiki καθώς δε καταλαβαίνω και πολλά
lambroukos13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 γεια σας παιδια σκεφτομαι να παρω το iphone απο ελλαδα....εψαξα για ξεκλειδωτα και με ελληνικο μενου και βρηκα ενα online καταστημα (hardshop) που το πουλαει 549ευρω(εκδοση 8gb v1.1.4) και μαλιστα εχει και τροπο πληρωμης με αντικαταβολη χωρις προσθετα εξοδα...δειτε και το link http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=8585 αξιζει να το παρω απο εκει?? απο το συγκεκριμενο καταστημα,εχει αγορασει κανεις??ειναι αξιοπιστο?? ps:εχε χαρη που δεν θελω να μπλεξω με e-bay!
lambroukos13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 α,και κατι αλλο...επειδη τον επομενο μηνα θα παω ταξιδι στην ισπανια,μαδριτη συγκεκριμενα και θα περασω και λιγο απο ρωμη(αεροδρομιο!),ξερει κανεις αν υπαρχει πιθανοτητα να το βρω σε κανενα απο τα αεροδρομια(ρωμης,μαδριτης) η σε κανα μαγαζι στην μαδριτη???
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μη με παραπέμπετε στο wiki καθώς δε καταλαβαίνω και πολλά Βασικά τα ίδια με το Wiki θα σου γράψουμε οπότε δεν έχει νόημα να τα ξαναγράφουμε ξανά και ξανά! Οι πληροφορίες στο wiki είναι στα Ελληνικά και αν το πάρεις από την αρχή θα είσαι ...άρχοντας! Μην αγχώνεσαι!
NemeSis1990 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Θέλω ακόμα να ρωτήσω, αν κάνοντας μόνο register στο iTunes Store μπορώ να αποκτήσω όλα τα Album Artworks για να φαίνονται ωραία οι δίσκοι στο cover flow του iPhone;
kostasR1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 παιδιά και εγώ σύντομα περιμένω το δικό μου iphone(8gb) από το ebay, κομπλέ με τα μεταφορικά 320 ευρώ(καινούργιο πάντα) και ξεκλείδωτο. Γενικώς σχετικά με προηγούμενη συζήτηση που διάβασα για το ebay εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω αγοράσει τα πάντα,από φώτα XENON, RAM, κινητά τηλέφωνα, μέχρι και αθλητικά παπούτσια. Κάποιος γνωρίζει και να μου πει δυο συμβουλές ή που να κοιτάξω για να περάσω ελληνικό πληκτρολόγιο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Κάποιος γνωρίζει και να μου πει δυο συμβουλές ή που να κοιτάξω για να περάσω ελληνικό πληκτρολόγιο. Wiki, Wiki, Wiki, Wiki, Wiki, Wiki, Wiki
argi73 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Καλησπέρα, Τι είναι καλύτερο ξεκλειδωμένο 1.1.3 από Αγγλία ή ξεκλείδωτο από Aμερική.... τα βρίσκω και τα 2 στο ebay. Στα ίδια χρήματα περίπου...από αμερική έχω το ρίσκο του τελωνείου.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Καλησπέρα, Τι είναι καλύτερο ξεκλειδωμένο 1.1.3 από Αγγλία ή ξεκλείδωτο από Aμερική.... τα βρίσκω και τα 2 στο ebay. Στα ίδια χρήματα περίπου...από αμερική έχω το ρίσκο του τελωνείου. Τα τηλέφωνα είναι τα ίδια ακριβώς. Στη θέση σου, θα το έπαιρνα ασυζητητί από Αγγλία.
argi73 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Ευχαριστω και εγω για Αγγλία σκέφτομαι...Φαντάζομαι ότι θα μπορώ να το πάω αργότερα σε 1.1.4 και να το ξεκλειδώσω Ίσως το μόνο που δεν ξέρω αν το έχει ξεκλειδώσει με ziphone και έχει ο bootloader έχει γίνει 3.9
argi73 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Πόσα είναι τα χρήματα ? Όπως το υπολόγισα από ste_nela είναι γυρω στα 380 και από Αγγλία 400 το πολύ 420 για το 8gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.