NemeSis1990 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Ρε σεις όταν μου έρθει σπίτι το κουτί και το θέσω για λειτουργία πρώτη φορά θα χρειαστεί να κάνω μια ολόκληρη διαδικασία σωστά; Ξεκλείδωμα και εγώ δε ξέρω τι αλλά! 1. Που μπορώ να βρω εκτενείς οδηγίες περί αυτών; 2. Βρήκα ένα ελληνικό site που ξεκλειδώνει, εγκαθιστά και εξελληνίζει το iPhone στην τιμή των 25 euro. Αυτά φαντάζομε πως μπορώ να τα κάνω και μόνος μου, έτσι; 3. Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει στο θέμα των προγραμμάτων που μπορώ να εγκαταστήσω στο iPhone; Πωπω μου φαίνονται βουνό όλα αυτά! Hacker θα γίνω :lol Η βοήθεια όλων όσων έχουν iPhone θα μας ευνοούσε για να έχουμε όλοι μας τα ʽʼκαλύτεραʼʼ στη συσκευή μας.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Ρε σεις όταν μου έρθει σπίτι το κουτί και το θέσω για λειτουργία πρώτη φορά θα χρειαστεί να κάνω μια ολόκληρη διαδικασία σωστά; Ξεκλείδωμα και εγώ δε ξέρω τι αλλά! 1. Που μπορώ να βρω εκτενείς οδηγίες περί αυτών; 2. Βρήκα ένα ελληνικό site που ξεκλειδώνει, εγκαθιστά και εξελληνίζει το iPhone στην τιμή των 25 euro. Αυτά φαντάζομε πως μπορώ να τα κάνω και μόνος μου, έτσι; 3. Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει στο θέμα των προγραμμάτων που μπορώ να εγκαταστήσω στο iPhone; Πωπω μου φαίνονται βουνό όλα αυτά! Hacker θα γίνω :lol Η βοήθεια όλων όσων έχουν iPhone θα μας ευνοούσε για να έχουμε όλοι μας τα ʽʼκαλύτεραʼʼ στη συσκευή μας. Κατ'αρχήν ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=231042 1. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2052379&postcount=2 2. Ναι, μπορείς να τα κάνεις μόνος σου, ρίξε μια ματιά στο πρώτο link. 3. Διαβάζεις, από 'δω κι από 'κει, μαθαίνεις. Όπως όλοι μας. Άντε, με το καλό.
NemeSis1990 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Το αγόρασα! Έρχεται σε 5-7 μέρες! Αλλά έχω κάποιες απορίες: 1. Πως βλέπω στο PayPal ποσά λεφτά έχει μέσα η κάρτα μου; Δεν βρήκα τέτοια επιλογή, λέει μόνο ποσά έχουν βγει από την κάρτα μου για αγορές. 2. Το δέμα θα έρθει στο σπίτι μου με το ταχυδρομείο; Θα πληρώσω κάτι επιπλέον ή μόνο θα υπογράψω ότι το έλαβα; 3. Γιατί το 99% των iPhones στο eBay πωλούνται ξεκλειδωμένα? Μου έκανε εντύπωση που όλοι λένε πως δεν είναι χρησιμοποιημένα και πως απλά το ξεκλειδώσανε.
skywritergr Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 1. Το paypal δεν βλέπει τι όριο έχει η κάρτα σου. Αυτό το ξέρεις μόνο εσύ. Το paypal απλά προσπαθεί να κάνει την συναλλαγή και αν πάρει άδεια απο την τράπεζα σου τότε την κάνει. Άν όχι σου λέει να επικοινωνίσεις με την τράπεζα σου κλπ 2. Θα σκάσει μύτη ταχυδρόμος μάλλον με χαρτάκι παραλαβής απο τα τοπικά ΕΛΤΑ και θα πας θα υπογράψεις και θα φύγεις. Δεν θα δώσεις δραχμή (αααχ πάει και η δραχμή) παραπάνω. 3. Γι' αυτό δεν μπορώ να είμαι σίγουρος τι παίζει αλλά πλέον είναι τόσο εύκολο να ξεκλειδώσεις το iphone που δεν αξίζει να το πάρεις ξεκλέιδωμένο (μόνο και μόνο γιατί μου αρέσει να ανοίγω τις ζελατίνες)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Το αγόρασα! Έρχεται σε 5-7 μέρες! 3. Γιατί το 99% των iPhones στο eBay πωλούνται ξεκλειδωμένα? Μου έκανε εντύπωση που όλοι λένε πως δεν είναι χρησιμοποιημένα και πως απλά το ξεκλειδώσανε. Εννοεί πως άνοιξαν μεν τη συσκευασία του αλλά απλά σύνδεσαν το iphone με το pc για να γίνει το ξεκλείδωμα (5 λεπτά υπόθεση πλεον). Κατά τα άλλα είναι κομπλέ με τις ζελατίνες του, τα προστατευτικά στην οθόνη κλπ κλπ.
iced Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 ι' αυτό δεν μπορώ να είμαι σίγουρος τι παίζει αλλά πλέον είναι τόσο εύκολο να ξεκλειδώσεις το iphone που δεν αξίζει να το πάρεις ξεκλέιδωμένο (μόνο και μόνο γιατί μου αρέσει να ανοίγω τις ζελατίνες) Καλυτερα ξεκλειδωμενο επειδη ειναι βεβαιο οτι εχει λειτουργησει εστω μια φορα και δεν υπαρχει καποιο προβλημα, αν υπηρχε θα εστελνε αλλο.. Δεν ξερεις ποτε τι γινεται Στο μεταξυ τι κολλημα ειναι αυτο με τις ζελατινες? Φυσικα και ειναι ολες πανω, δεν το απογυμνωνουν
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Καλυτερα ξεκλειδωμενο επειδη ειναι βεβαιο οτι εχει λειτουργησει εστω μια φορα και δεν υπαρχει καποιο προβλημα, αν υπηρχε θα εστελνε αλλο.. Δεν ξερεις ποτε τι γινεται Στο μεταξυ τι κολλημα ειναι αυτο με τις ζελατινες? Φυσικα και ειναι ολες πανω, δεν το απογυμνωνουν Αυτό το "κόλλημα" είτε το έχεις είτε όχι! Εγώ ας πούμε δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ να πάρω κάτι αν δεν έχει ζελατίνες ακόμη και στην εξωτερική συσκευασία! Έχω αρνηθεί να μου φέροουν πράγματα από το εξωτερικό μόνο και μόνο γιατί έπρεπε να τα ανοίξουν και να τα μεταφέρουν στις αποσκευές τους. Είναι ολόκληρη ιεροτελεστία το άνοιγμα ενός προϊόντος! - Πρώτα περιεργάζεσαι το κουτί (διαβάζεις μέχρι και το barcode στο πίσω μέρος) - Μετά σκίζεις το περιτύλιγμα - Ανοίγεις προσεκτικά τη συσκευασία προσέχοντας να μη σκίσεις τίποτα - Μυρίζεις το εσωτερικό του - Βγάζεις αργά αργά τα περιεχόμενα της συσκευασίας - Αφαιρείς αργά τα προστατευτικά αυτοκόλλητα (τοποθετώντας τα κάπου όμως μέσα στο κουτί) κλπ κλπ
iced Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Το καταλαβαινω και το σεβομαι, πραγματικα... Αλλα οχι και να ρισκαρουμε 400-500Ε για να σνιφαρουμε το κουτι!!!
klog Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Αυτό το "κόλλημα" είτε το έχεις είτε όχι! Εγώ ας πούμε δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ να πάρω κάτι αν δεν έχει ζελατίνες ακόμη και στην εξωτερική συσκευασία! Έχω αρνηθεί να μου φέροουν πράγματα από το εξωτερικό μόνο και μόνο γιατί έπρεπε να τα ανοίξουν και να τα μεταφέρουν στις αποσκευές τους. Είναι ολόκληρη ιεροτελεστία το άνοιγμα ενός προϊόντος! - Πρώτα περιεργάζεσαι το κουτί (διαβάζεις μέχρι και το barcode στο πίσω μέρος) - Μετά σκίζεις το περιτύλιγμα - Ανοίγεις προσεκτικά τη συσκευασία προσέχοντας να μη σκίσεις τίποτα - Μυρίζεις το εσωτερικό του - Βγάζεις αργά αργά τα περιεχόμενα της συσκευασίας - Αφαιρείς αργά τα προστατευτικά αυτοκόλλητα (τοποθετώντας τα κάπου όμως μέσα στο κουτί) κλπ κλπ Έτσι έτσι συμφωνώ 1000% το άνοιγμα ενός νέου προιόντος είναι ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Το καταλαβαινω και το σεβομαι, πραγματικα... Αλλα οχι και να ρισκαρουμε 400-500Ε για να σνιφαρουμε το κουτι!!! Ίσα ίσα, όσο μεγαλύτερη είναι η αξία του, τόσο περισσότερες απαιτήσεις έχεις για να σου έρθει σφραγιστό κλπ!
iced Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Οχι δεν με επιασες, ειναι θεμα πιθανοτητας να ειναι χαλασμενο ή οχι. Απλα ανοιγοντας το ο αλλος σχεδον τις εκμηδενιζεις να ερθει χαλασμενο. Γιατι πολυ απλα αν ειναι δεν θα το στειλει και να μπλεξει θα σου στειλει ενα αλλο... Αυτο ενοουσα τπτ παραπανω
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Οχι δεν με επιασες, ειναι θεμα πιθανοτητας να ειναι χαλασμενο ή οχι. Απλα ανοιγοντας το ο αλλος σχεδον τις εκμηδενιζεις να ερθει χαλασμενο. Γιατι πολυ απλα αν ειναι δεν θα το στειλει και να μπλεξει θα σου στειλει ενα αλλο... Αυτο ενοουσα τπτ παραπανω Σε κατάλαβα, απλά εγώ προτιμώ να ρισκάρω. Το χειρότερό μου είναι να πάω σε κάποιο κατάστημα για να αγοράσω κάτι και να μου πει ο πωλητής: "Μισό λεπτό να το ανοίξουμε για να δούμε αν είναι όλα μέσα!"... Οι πιθανότητες για να συμβεί κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες, με την προϋπόθεση ότι το προϊόν ήρθε σφραγιστό από το εργοστάσιο! Αν όμως στο κατάστημα τα ανοίγουν όλα για να τα δει ο υποψήφιος αγοραστής και αν τελικά δεν το πάρει, η συσκευασία πλασάρεται στον επόμενο ανοιχτή, τότε είναι λογικό να ανησυχούν αν είναι όλα μέσα!
georgeadams Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Πολλές φορές, το "Μισό λεπτό να το ανοίξουμε για να δούμε αν είναι όλα μέσα!" σημαίνει: "Μισό λεπτό να το ανοίξουμε για να δούμε αν θυμηθήκαμε να τα βάλουμε όλα μέσα χθες που παίζαμε μ' αυτό" ή ακόμα "Μισό λεπτό να το ανοίξουμε για να δούμε αν αυτός που το επέστρεψε χθες, θυμήθηκε να τα βάλει όλα μέσα"...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Πολλές φορές, το "Μισό λεπτό να το ανοίξουμε για να δούμε αν είναι όλα μέσα!" σημαίνει: "Μισό λεπτό να το ανοίξουμε για να δούμε αν θυμηθήκαμε να τα βάλουμε όλα μέσα χθες που παίζαμε μ' αυτό" ή ακόμα "Μισό λεπτό να το ανοίξουμε για να δούμε αν αυτός που το επέστρεψε χθες, θυμήθηκε να τα βάλει όλα μέσα"... Αυτό ακριβώς! Θα μου πεις βέβαια πως άνετα μπορούν να ξαναπεράσουν ζελατίνα σε ένα προϊόν που τους επέστρεψε κάποιος, αλλά ότι και να κάνουν δε νομίζω να μπορέσουν να τα τακτοποιήσουν όλα τόσο καλά, ώστε να μην καταλάβεις ότι η συσκευασία είχε ανοιχτεί!
skywritergr Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Και για να ενισχύσω τα λεγόμενα του συμφορουμίτη Billdanos πήγα και παρήγγειλα απο ebay ένα ipod nano. Παρόλο που δουλεύει κανονικά και είναι πανέμορφη συσκευή το πίσω μέρος είναι μέσα στην γρατσουνιά. Που συμαίνει οτι είναι μεταχειρισμένο.... Το πόσο ξενέρωσα δεν περιγράφεται (βέβαια μου βγήκε συνολικά 75? αντί για 164 αλλά και πάλι...). Οπότε για να ανακεφαλαιώσω και εγώ όταν αγοράζω κάτι καινούριο πέρνω το μαχαιράκι μου το ανοίγω σιγά σιγά μαστουρώνω με την μυρωδιά της καινουργίλας και γενικότερα είναι απέραντη ευχαρίστηση.... Αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν έχει μια βάση αυτο που λέει ο φίλός παραπάνω οτι το υλικό θα δουλεύει σίγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.