Προς το περιεχόμενο

Περι αγοράς iPhone

NemeSis1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έχω κάποιες ερωτήσεις και σας παρακαλώ να με βοηθήσετε:

1. Ποτέ έρχεται το iPhone στην Ελλάδα.

2. Πόσο θα κάνει όταν έρθει εδώ

3. Ποια εταιρία κινητής τηλεφωνίας θα το φέρει εδώ

4. Πως μπορώ να κάνω αγορά στο eBay αφού όλοι έχουν botakia με τα οποία το τελευταίο δευτερόλεπτο ανεβάζουν το bind κατά 5$

5. Αν κάνω αγορά από eBay σε πόσο καιρό θα μου έρθει

6. Με ποιον τρόπο θα μου έρθει

7. Πως θα το πληρώσω

8. Πως ξέρω ότι ο πωλητής θα λάβει το επαρκές ποσό από την paypal

9. Πως ξέρω ότι θα φτάσουν ως το σπίτι μου τα προϊόντα χωρίς να είναι προβληματικά

10. Να προτιμήσω iPhone ξεκλείδωτο ή όχι

11. Ποια τιμή να επιλέξω για την 16gb έκδοση και από πια περιοχή να είναι ο πωλητής

12. Μπορεί κάποιος που έχει πραγματοποιήσει αγορά από eBay να με κατατοπίσει πλήρως

13. Μήπως να περιμένω την έκδοση 1.1.5

14. Μπορώ να αγοράσω καινούργιο σε κλειστή συσκευασία το iPhone και μετά μόνος μου ακολουθώντας τις οδηγίες του insomnia wiki να το ξεκλειδώσω

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλησπέρα σας,

Έχω κάποιες ερωτήσεις και σας παρακαλώ να με βοηθήσετε:

1. Ποτέ έρχεται το iPhone στην Ελλάδα. Αγνωστο αυτή την στιγμή

2. Πόσο θα κάνει όταν έρθει εδώ (Το ίδο με την 1 αλλά για σκέψου λίγο εδω είμαστε Ελλάδα)

3. Ποια εταιρία κινητής τηλεφωνίας θα το φέρει εδώ (Εμπίμπτει στην ίδια κατηγορία με την 1+2)

4. Πως μπορώ να κάνω αγορά στο eBay αφού όλοι έχουν botakia με τα οποία το τελευταίο δευτερόλεπτο ανεβάζουν το bind κατά 5$(θα βρείς κάποιον που μπορείς να κάνεις άμεση αγορά.Αναφέρω τον user :ste_nela απλά επειδή απο εκεί το πήρα και γώ και ήταν άψογη)

5. Αν κάνω αγορά από eBay σε πόσο καιρό θα μου έρθει (Απο την δικιά μου εμπειρία 4 εργάσιμες)

6. Με ποιον τρόπο θα μου έρθει (Καλό θα ήταν με USPS στην αντίστοιχη υπηρεσία του δικού μας Πορτα-Πόρτα)

7. Πως θα το πληρώσω (Μέσω paypal για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αν συμβει τίποτα να πάρεις τα χρηματά σου πίσω.Στα αντίστοιχο νήμα μπορείς να διαβάσεις για αυτό)

8. Πως ξέρω ότι ο πωλητής θα λάβει το επαρκές ποσό από την paypal(ebay=ιδιοκτήτης του paypal πλέον.Τα υπόλοπα στο κάτω κάτω της γραφής δεν σε ενφιαφέρουν αφου στο δίνει ως επιλογή)

9. Πως ξέρω ότι θα φτάσουν ως το σπίτι μου τα προϊόντα χωρίς να είναι προβληματικά (Χμ μάλλον πρακτικά κανείς μας δεν μπορεί να το ξέρει 100% τα 100%)

10. Να προτιμήσω iPhone ξεκλείδωτο ή όχι (Αποψή μου σφραγισμένο απο το εργοστάσιο στο κουτί του.Πλέον ξεκλειδώνει πολύ έυκολα με ένα κλικ)

11. Ποια τιμή να επιλέξω για την 16gb έκδοση και από πια περιοχή να είναι ο πωλητής (Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό.Αυτό που πρέπει να σε ενδιαφέρει είναι η αξιοπιστία του πωλητή.άρα στο σύστημα αξιολόγησης φροντίζουμε να έχει πάνω απο 99% και καλό θα ήταν καμία αρνητική γνώμη το τελευταίο 6άμηνο)

12. Μπορεί κάποιος που έχει πραγματοποιήσει αγορά από eBay να με κατατοπίσει πλήρως(διάβασε καλά το ανάλογο νήμα στο Insomnia και για απορίες εδώ είμαστε όλοι.Αρκετοί εννοείται ξέρουν πολλά περισσότερα απο εμένα)

13. Μήπως να περιμένω την έκδοση 1.1.5 (Θα βγει νομίζω 1.2 κατευθείαν)

14. Μπορώ να αγοράσω καινούργιο σε κλειστή συσκευασία το iPhone και μετά μόνος μου ακολουθώντας τις οδηγίες του insomnia wiki να το ξεκλειδώσω(Απάντησα ήδη νομίζω)

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Καλο να υπολογίζεις στα χρηματά σου και το τελωνείο άσχετα αν θα το πληρώσεις ή όχι στο τέλος.

Σου δίνω το κατάστημα που το πήρα εγώ απλά γιατί έμεινα ευχαριστημένος και ξέρω πως και άλλοι στην Ελλάδα πήραν απο αυτήν και έμειναν ικανοποιημένοι.

http://search.ebay.com/_W0QQsassZste_nela

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά στο site της apple λέει πως το μοντέλο των 8gb κοστίζει 400$ και τον 16gb 500$. Δεν κατάλαβα γιατί η ste_nela τα πουλάει 546 και 666 αντίστοιχα; Πλην τα μεταφορικά κιόλας.

Έχει καθαρό κέρδος 150$ έτσι απλά;

• Super Moderators
Δημοσ.
Συγγνώμη αλλά στο site της apple λέει πως το μοντέλο των 8gb κοστίζει 400$ και τον 16gb 500$. Δεν κατάλαβα γιατί η ste_nela τα πουλάει 546 και 666 αντίστοιχα; Πλην τα μεταφορικά κιόλας.

H πιο πιθανή απάντηση είναι: Ναι, έτσι απλά.

Δημοσ.

Αν δεις τις αγγελίες στις εφημερίδες, προσφέρονται πάρα πολλά και σε πολύ διαφορετικές τιμες. Επειδή κι εγώ ήμουν διστακτικός, το αγόρασα από συνάδελφο που πηγαινοέρχεται Αμερική για 450? (τα 8GB). Ανέλαβε εκείνος το ξεκλείδωμα, και το στήσιμο των ελληνικών και άλλων ωραίων προγραμμάτων. Προφανώς έβγαλε ο τύπος σημαντικό κέρδος, αλλά προσωπικά δεν ήθελα να μπλέξω με e-bay (δεν το έχω δοκιμάσει ποτε). Προτίμησα την ευκολία να το ετοιμάσει κάποιος άλλος χωρίς να χάσω τη χαρα να ξεκολλήσω εγώ τις ζελατίνες.

Αν θες να σε φέρω σε επαφή μου λές. Πρέπει να έχει μερικά ακόμα.

Δημοσ.

Περίπου 100 δολάρια βγάζει έτσι απλά...

Στο site της Apple η τιμή είναι χωρίς τους πολιτειακούς φόρους...

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2080950#post2080950

τώρα τελευταία βλέπω συνέχεια παρόμοια θέματα....

μήπως να ανοιχτεί 1 (ένα) θέμα με τίτλο "Πως θα αποκτήσω iPhone χωρίς να την πατήσω"....

Σορυ για το offtopic αλλά είναι πολύ must θέμα για πολλούς όπως επίσης πολύ αδιάφορο για κάποιους άλλους. Όπως και να έχει ένα (1) ενιαίο θέμα θα βοηθούσε και τις 2 πλευρές....

Δημοσ.

Κοιταζωντας το feedback της ste_nela ειδα οτι ειναι παρα πολλοι ελληνες πελατες της. Της "εχουμε" ριξει αρκετη διαφημιση (σε διαφορα φορουμ)κανονικα θα επρεπε να εχουμε κουπονι εκπτωσης. haha

• Super Moderators
Δημοσ.
http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2080950#post2080950

τώρα τελευταία βλέπω συνέχεια παρόμοια θέματα....

μήπως να ανοιχτεί 1 (ένα) θέμα με τίτλο "Πως θα αποκτήσω iPhone χωρίς να την πατήσω"....

Σορυ για το offtopic αλλά είναι πολύ must θέμα για πολλούς όπως επίσης πολύ αδιάφορο για κάποιους άλλους. Όπως και να έχει ένα (1) ενιαίο θέμα θα βοηθούσε και τις 2 πλευρές....

Δώστε μας λίγο χρόνο να φτιάξουμε (είτε ο georgeadams είτε ο υποφαινόμενος) ένα σχετικό topic. :-)

Δημοσ.

το οτι οι βρυκολακες στην ελλαδα βγαζουν τα μαλλιοκεφαλα τους στο να το περνουν 434$ με τους tax και να στο πουλανε 500? δεν σε πειραζει?

Δημοσ.

Επέστρεψα με μερικές ακόμα ερωτήσεις:

1. Στην Αμερική κοστίζει 400$. Μαζί με τα tax πόσο βγαίνει?

2. Ισχύει ότι το wi-fi του iPhone πιάνει μόνο αν έχεις mac? Κάτι άκουσα περί wan… Αν μπορείτε διαφωτίστε με.

3. Τι ακριβός να πω στον πωλητή περί μεταφορικων? (http://cgi.ebay.com/SEALED-NEW-IN-BOX-APPLE-IPHONE-8GB-I-PHONE-8-GB_W0QQitemZ110238340016QQihZ001QQcategoryZ3312QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem)

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

2. Ισχύει ότι το wi-fi του iPhone πιάνει μόνο αν έχεις mac? Κάτι άκουσα περί wan… Αν μπορείτε διαφωτίστε με.

3. Τι ακριβός να πω στον πωλητή περί μεταφορικων? (http://cgi.ebay.com/SEALED-NEW-IN-BOX-APPLE-IPHONE-8GB-I-PHONE-8-GB_W0QQitemZ110238340016QQihZ001QQcategoryZ3312QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem)

Σας ευχαριστώ.

Για το 1 νομίζω πως αλλάζει αναλόγως την πολιτεία,μη ξεχνάμε πως είναι Ομοσπονδία άρα κάθε Πολιτεία καθορίζει δικούς της οικονομικούς όρους εντός αυτής.

Άλλη η κεντρική διοίκηση....

Για το 3. , δε χρειάζεται να της πεις τίποτα ξέρει πως θα στο στείλει να περιμένεις mail στο account που εχεις στο ebay με το track no που θα παρακολουθεις που ειναι το δέμα σαου.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ.

To tax δεν είναι ίδιο για όλες τις πολιτείες, οπότε απο 430-460 ας πουμε..

Το wifi πιάνει παντού και πάντα όπως όλα τα pda..

Στη ste_nela ειδικά δεν χρειάζεται τίποτα αλλo να πεις εκτός απο την διεύθυνση σου!!! :)

Edit: Άτιμε klog, ήσουν πιο γρήγορος... :P:P:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...