Προς το περιεχόμενο

E8200-8400 VS E6750

Ruler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι προτείνεται σχετικα με τα παραπάνω παιδιά;

Είμαι στο να πάρω ενα CPU από τα παραπάνω;

Θα ήθελα μια άποψη σχετικα με το τι να διαλέξω κ μια σύντομη σύγκριση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:-)

Δημοσ.

Ε8400,μιλάμε για flawless victory.

Ε8400 γιατί έχει:

1) μεγαλύτερα ρολόγια,όπως και multiplier σε περίπτωση που τον κλοκάρεις

2) περισσότερη μνήμη cache απ'τον Ε6750 (6mb vs 4mb)

3) ελαφρός χαμηλώτερη κατανάλωση απ'τον Ε6750.

Άσε που τα παραπάνω ευρώ είναι ελάχιστα απ'τα άλλα δυο μοντέλα.

Δημοσ.
και ο Ε8200 είναι καλύτερος από τον Ε6750...

Νομιζω τα ειπες ολα με μια φραση!.. Και 8000 να υπηρχε (υπαρχει?) καλυτερος θα ηταν.. Δεν τιθεται θεμα συγκρισης αναμεσα σε αυτους τους επεξεργαστες..

Δημοσ.
Δεν τιθεται θεμα συγκρισης αναμεσα σε αυτους τους επεξεργαστες..
Καλα μηγ τα παραλες, ειναι καλυτερος αλλα οχι και η μερα με τη νυχτα... Θα δεις μια διαφορα της ταξης του 15-35%
Δημοσ.
Καλα μηγ τα παραλες, ειναι καλυτερος αλλα οχι και η μερα με τη νυχτα... Θα δεις μια διαφορα της ταξης του 15-35%

Γραφω εγω πουθενα οτι ειναι μερα με τη νυχτα? Εσι το γραφεις αυτο.

Εγω γραφω οτι δεν τιθεται θεμα συγκρισης αναμεσα σε αυτους τους επεξεργαστες, και το επαναλαμβανω 100 φορες. Δεν γραφω οτι ο ενας ειναι 100 φορες καλυτερος απο τον αλλο. Αλλα αφου θες να στο αναλυσω και ξαναπες μου μετα οτι εχω αδικο.

E6750 2.66 GHZ 160.00 ?

E8200 2.66 GHZ 149.00 ?

με τον 8200, να overclockαρεται περισσοτερο, να εχει μεγαλυτερη μνημη, να ειναι χαμηλοτερης γεωμετριας, να θερμενεται λιγοτερο , να ειναι φθγνοτερος, κλπ κλπ

Σε απλα Ελληνικα ο 8200 εχει πολλα + και κανενα - σε σχεση με τον 6750, και ειναι και φθηνοτερος!

Με αυτα τα δεδομενα ξαναρωταω ,τιθεται θεμα συγκρισης? Αν παει να παρει σημερα καποιος τον 6750 ή ασχετος θα ειναι ή ηλιθιος..

Δημοσ.

σιγα μην δει και 200%. Στον ιδιο χρονισμο οι Penryn ειναι απο 0-15% γρηγοροτεροι ανάλογα με την εφαρμογη. Αν κανεις OC προσοχη στις τασεις γιατι δεν αντεχουν. Ο 8400 εινα οντως ο καλυτερος επεξεργαστης σε αναλογια απωδοσης /τιμης.

• Super Moderators
Δημοσ.
στα μείον βάλε το degrade....

για αυτό με ρέγουλα στις τάσεις και είμαστε οκ...

Δημοσ.
ναι αλλά κάποιο είναι κανίβαλοι :P 1.6 για 2,8Ghz πχ ξέρεις δεν είναι ανάγκη να στα γράφω
LOL αεροψυξη δεν την σηκώνει αυτη την ταση με τιποτα.

Βασικα για την ωρα ειναι αδυνατο να προβλεψει οποιοσδηποτε τις μακροχρονιες επιπτώσεις εστω και συγκρατημένης αυξησης της τασης λογο του οτι δεν υπαρχουν δεδομενα να γινει σωστη αναλυση. Νομιζω οτι 100-150 mv πρεπει να ειναι σσφαλη, αλλα το πολυ αποτομο degradation σε σχετικα χαμηλες τασεις μου αφηνει αρκετες αμφιβολιες. Στην τελικη θα ελεγα οποιον δεν τον περνει να σταξει και αλλα λεφτα σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα μαλλον καλυτερα για σιγουρια να παρει κανα conroe να εχει το κεφαλη του ησυχο.

Δημοσ.

παντως αν ειναι το χαφνιο να εχει αυτο το προβλημα με τα volt και degrade βλεπω να βγαζουμε τα νερα, τα phase κτλπ και να βαζουμε ολοι αερα αφου ετσι και αλλιως δεν θα μπορουμε να δωσουμε πολλα volt ωστε να αξιζει η ψυξη. ελπιζω να μην το ξαναδουμε αυτο μετα τους penryn.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...