Προς το περιεχόμενο

Αντιγραφο 360

cd2matheos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστευω πως η κοινοτητα εδω αυτο το λογο εχει να δινει λυσεις οσο μπορει σε προβληματα απο τα πιο χαζα μεχρι τα πιο δυσκολα γιατι φιλε bougas αν ηταν ετσι οπως

μας τα λες τοτε να κλεισουν ολα τα φορουμ και να μεινει μονο το google

....και τοτε δεν θα εχουμε αναγκη κανενα bougas(που ξερει αλλα δεν λεει)

αυτο το "κανε ενα search" γραφετε 150 φορες την ημερα,σε 2000 φορουμ σε ολον τον κοσμο,(μαλιστα κλειδωνωνται 10αδες τοπικ καθημερινα εξαιτιας αυτου).μονο το ποστ το δικο μου τους πειραξε....

λοιπον,θα χρησιμοποιησεις το img burn που ειναι μανουλα για αυτη την δουλεια,θα πας στο mode,θα επιλεξεις read,και θα ξεκινησεις να κανεις το image στον σκληρο σου δισκο.μετα μολις ολοκληρωθει η διαδικασια του read,θα επιλεξεις write,και θα κανεις κανονικα την εγγραφη σου.εννοειτε οτι πρωτα στα settings εχεις επιλεξει booktype dvd-r ,(εκτος και αν εχεις pioneer,το οποιο το κανει αυτοματα και δεν χρειαζετε να το κανεις εσυ),και την επιλογη layerbreak στο 1913760,και εισαι ετοιμος.για οποιοδηποτε προβλημα αντιμετωπισεις,απλα μου στελνεις ενα πμ να τα πουμε μεσω skype,η και τηλεφωνικος αν προτιμας. :-)

χρειαζεσε επισης drive samsung για να κανεις το read.

Δημοσ.
λοιπον,θα χρησιμοποιησεις το img burn που ειναι μανουλα για αυτη την δουλεια,θα πας στο mode,θα επιλεξεις read,και θα ξεκινησεις να κανεις το image στον σκληρο σου δισκο.μετα μολις ολοκληρωθει η διαδικασια του read,θα επιλεξεις write,και θα κανεις κανονικα την εγγραφη σου.εννοειτε οτι πρωτα στα settings εχεις επιλεξει booktype dvd-r ,(εκτος και αν εχεις pioneer,το οποιο το κανει αυτοματα και δεν χρειαζετε να το κανεις εσυ),και την επιλογη layerbreak στο 1913760,και εισαι ετοιμος.για οποιοδηποτε προβλημα αντιμετωπισεις,απλα μου στελνεις ενα πμ να τα πουμε μεσω skype,η και τηλεφωνικος αν προτιμας.

χρειαζεσε επισης drive samsung για να κανεις το read.

ετσι ειναι πολυ καλυτερα!!!!

ευχαριστω!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...