Προς το περιεχόμενο

Αντιγραφο 360

cd2matheos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αντιγραψω καποια παιχνιδια xbox 360 τα οποια ειναι ηδη αντεγραμενα

Αυτο μπορει να γινει και με το nero η χρειαζομαι καποιο αλλο προγραμμα?

Δημοσ.

bougas έχεις ΑΔΙΚΟ, η ερώτηση του παιδιού είναι συγκεκριμένη κ τόσες μ*ιες που έχεις γράψει μέχρι τώρα θα μπορούσες να έχεις απαντήσει... το search σου δεν συγκεκριμενοποιεί ότι θέλουμε αντιγραφή από copy σε copy//... οπότε μας βγάζει ένα εκατομμύριο άχρηστα αποτελέσματα.. sorry.

cd2matheos απ' όσο γνωρίζω η διαδικασία αντιγραφής από κόπια είναι ακριβώς η ίδια με αυτή της αντιγραφής από original.

Δημοσ.

nero burning rom > DVD > DVD Copy > click στο Copy

Πόσο δύσκολο παίζει να ήταν να το γράψει κάποιος που γράφτηκαν 7 ποστ και όλοι το λένε άλλα ντι άλλων, πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό ρε

Δημοσ.

το nero burning rom ειναι οτι χειροτερο για xbox 360 games.Ακομα πρεπει να ορισεις Layer Break που ειναι 1913760 διαφορετικα θα εχεις προβλημμα.

Δημοσ.

Φίλε μου αν και δεν έχω στην κατοχή μου κάποιο 360 τώρα για να το δοκιμάσω νομίζω ότι το ImgBurn είναι το προγραμμα που θα σου κάνει την δουλεία που θέλεις.

Δημοσ.

ναι ρε παιδια θελω εδω να εκφρασω τα παραπονα μου.Ασχολουμε με τους υπολογιστες 15 χρονια.Δεν ειμαι expert γιατι το αντικειμενο της εγασιας μου αν και επιβαλει την χρηση η/υ παρολα αυτα ειναι διαφορετικο.

30αρης λοιπον και φανατικος gamer ακομη πηγαιντας στο σπιτι ενος φιλου ειδα οτι εχει μια μεγαλη συλλογη απο games που κατεβαζει καθημερινα απο τα torrrent.

1-2 παιχνιδια απο αυτα που ειχε με ενδιεφεραν και επειδη ο ιδιος δεν ηξερε να μου πει

και επειδη δεν ειναι εποχες για να πετιονται δισκακια dual layer(2 euro+ενα καλο)και επειδη μια αναζητηση στο google περιισοτερο με μπερδεψε με ενα σωρο ασχετα που εβγαλε παρα με βοηθησε κανω την απλη ερωτηση στο forum.Εχω ηδη ενα αντεγραμμενο δισκακι xbox 360 μπορω με το nero να βγαλω αλλο ενα????

και περνω απαντησεις ψαξε ψαξε καλα ξαναψαξε και και βγαινει και ενας και λεει εισαι θεος!!!!επικυρωνοντας την απαντηση του αλλου.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ η απαντηση μπορουσε να ειναι απλη ναι οχι καντο με αυτο η με το αλλο.

Πιστευω πως η κοινοτητα εδω αυτο το λογο εχει να δινει λυσεις οσο μπορει σε προβληματα απο τα πιο χαζα μεχρι τα πιο δυσκολα γιατι φιλε bougas αν ηταν ετσι οπως

μας τα λες τοτε να κλεισουν ολα τα φορουμ και να μεινει μονο το google

τελος παντων θα μπορουσα να γραψω πολλα αλλα δεν θελω να κουραζω αλλο.

Στην τελικη θα δοκιμασω 5-6 τροπους(nero,imgburn,clonecd) δεν μπορει καποιος θα πετυχει και τοτε δεν θα εχουμε αναγκη κανενα bougas(που ξερει αλλα δεν λεει) δεν θα εχουμε αναγκη κανενα insomnia(γιατι....) και τοτε θα παμε ολοι σπιτια μας.

παιδια βασικη εννοια του φορουμ και του ινετρνετ ειναι να μοιραζομαστε γνωσεις μην το κουραζεται απλα καντε το αν ξερετε....

ευχαριστω.

Δημοσ.

Λοιπον....δεν μπορεις να βαλεις στο ντι-βι-ντι σου μεσα την κοπια απο το παιχνιδι και να την αντιγραψεις ετσι απλα σε ενα dual layer +r dvd.για να αναγνωρισει οτι ειναι παιχνιδι χβοχ 360 πρεπει να εχεις μια συγκεκριμενη μαρκα ντι-βι-ντι ρομ (σαμσουνγκ) αν θυμαμαι καλα, να του περασεις ενα σπασμενο firmware και μετα να το κανεις iso. Αλλα και παλι θα πρεπει να εχεις ορισει το layerbrake ετσι ωστε να αναγνωριστει σαν παιχνιδι χβοχ.Διαβασε λιγο εδω να δεις

http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=588763

Δημοσ.

H κόπια κοπιάρετε με τον τρόπο που είπα παραπάνω.

Το Original θέλει συγκεκριμένο DVD-rom Samsung (το οποίο δεν είναι DVD-recorder) και αλλάζοντας του το Original Firmware με Kreon μπορεί να διαβάσει από τα Original.

Καλύτερες κόπιες για 360 βγάζουν τα Pioneer Recorders και τα καλύτερα δισκάκια είναι τα Verbatim DL...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...