kostas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Καλησπερα,στο κινητο μου ΝΟΚΙΑ,στο μητρωο,βλεπω εφαρμογες,που δεν υπαρχουν πλεον,αλλα συνεχιζουν να περιγραφονται,πως τις βγαζω ? υπαρχει τροπος?
ApSiMan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς. Το μητρώο που είναι και τι είναι? Τι λογισμικό έχει το κινητό σου (αν δεν ξέρεις πες μας το μοντέλο). Το μόνο σίγουρο είναι να ξαναπεράσεις το firmware (=λογισμικό) από το site της Nokia. Αλλά πριν το κάνεις αυτό πες λίγο α. τι κινητό έχεις β. τι εννοείς με το μητρώο
kostas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Καλησπερα,εχω το Νοκια Ε65,και οταν λεω μητρωο εννοω,Εγκαταστασεις-Διαχειρηση εφαρμογων-Επιλογες-Προβολη μητρωου,σ'αυτο το πεδιο, βλεπω τις εφαρμογες που ειχα εγκαταστησει και καποια στιγμη απεγκατεστησα.
ApSiMan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Χα, ένα χρόνο + που έχω το Ε50 δεν το είχα προσέξει ποτέ! Να σου πω λογικό μου φαίνεται να υπάρχουν εκεί ακόμα και αυτές που έχεις βγάλει!Μητρώο είναι άρα καταγράφει τι γίνεται. Δεν γνωρίζω αν γίνεται να διαγράψεις το μητρώο... Στο δικό μου μητρώο βλέπω ποιες εφαρμογές και πότε (λογικά το ίδιο είναι κ σε εσένα) μπήκαν ή βγήκαν στο κινητό μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.