niknax Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Kαλησπέρα σε όλους! Μήπως ξέρει κάποιος γιατί χρησιμοποιείται το Eclipse σε σχέση με το NetBeans?
random Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 γούστα ειναι αυτά. ότι θελει ο καθένας χρησιμοποιεί. αν φτιαχνεις desktop εφαρμογές σε java , βασική απόφαση ειναι σε τι toolkit θα φτιάξεις το gui. Αν θελεις Swing πας netbeans (ή ενα άλλο απο τα καθιερωμένα java ide), αν θελεις SWT πάς Eclipse. ενα console app, ή ενα service/daemon χωρις gui, μπορεις να το φτιάξεις το ίδιο εύκολα-δυσκολα και στα δύο ide. το eclipse, αν και γραμμένο σε java, απο την αρχή προβλήθηκε ως ενα "ουδέτερο" IDE, που με τα καταλληλα addon, μπορει να γινει ide για πολλές γλώσσες: java, C, C++, php, κλπ. ενω το netbeans ειδικευεται σε java, αλλα έχουν βγει και καποια pack για C++, και ruby.
alex2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Και εγώ αυτήν την απορία έχω. Εγώ πάντως χρησιμοποιώ δογματικά το NetBeans. Αναγνωρίζω βέβαια πως το Eclipse είναι πολύ πιο επεκτάσιμο και σχεδόν ότι plugin project γίνεται είναι για αυτό. Αλλά νομίζω ότι για καθιερωμένα Java projects είναι καλύτερο το NetBeans. Αλλά περί ορέξεως....
georgemarios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 ισχυει οτι ισχυει και για ολα τα αλλα IDE, παιζεις και με τα δυο και βλεπεις ποιο σε βολευει καλυτερα στη δουλεια σου. Και τα δυο ειναι πολυ καλα εργαλεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.