localy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 εχω ενα μοντεμ/ρουτερ το οποιο εχει και usb και ethernet.θελω να ρωτησω το εξης.το ethernet το χρησημοποιω εγω στο λαπτοπ μου.εχω και ενα αλλο pc και λεω να το συνδεσω με το router μεσω usb.τι ριθμισεις πρεπει να κανω ομως???(στο pc με το usb)
snet Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 βασικα μονο να αναγνωρίσει το pc τη usb συσκευη... ενα switch κοστιζει κοντα στα 12 ευρω. παρε ενα και κανε τη δουλεια σου αξιοπιστα...
localy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 to modem/router ειναι το microcom απο to dsl cube της vivodi.model Microcom 2636.τι ριθμησεις πρεπει να κανω στο pc με το usb?
poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 στο pc με το ethernet δεν κανεις τιποτα.στο pc με την usb απλα περνας το cd kai 8α παιξουν και τα 2 μαζι.
localy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 δηλαδη στο pc με το usb θα βαλω το cd να περασω τους drivers και τιποτα αλλο???θελει μιπως να ενεργοποιησω και το ICS των windows η οχι???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.