Σοφός Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Έχω ένα πολυμήχανημα Lexmark X 5450 ενώ δούλευε κανονικά κάποια στιγμή έκανα απεγκατάσταση και το αποσύνδεσα τώρα πάω να το εγκαταστήσω πάλι αλλά με την σύνδεση του υλικού μου βγάζει μήνυμα <<παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα κατά την εγκατάσταση του υλικού. Το νέο σας υλικό ίσως δεν λειτουργεί σωστά >>Οταν κανω προσθηκη υλικου βγάζει μηνυμα :Η ρύθμιση των παραμέτρων αυτής της συσκευής δεν είναι σωστή. (Κωδικός 1) Όταν βάζω το cd για να κάνω εγκατάσταση σταματά στο βήμα που λέει <<πως συνδέεται ο εκτυπωτής στον υπολογιστή σας ;>> απαντώ με καλώδιο USB και εδώ σταματά δεν συνεχίζει την εγκατάσταση. Έχει κανείς άποψη για το τι συμβαίνει; Μήπως χάλασε το πολυμήχανημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Ισως η απεγκατασταση δεν εγινε επιτυχως, δοκιμασε να σβησεις αρχεια manually που εχουν να κανουν με τον εκτυπωτη, και προσπαθησε να το ξανακανεις εγκατασταση! δε νομιζω να χαλασε παντως.Επισης δοκιμασε να τον συνδεσεις χρησιμοποιωντας αλλη θυρα (αν εχει)! οπως ακομη να χεις υποψιν οτι ο εκτυπωτης δεν θεωρειται συνδεδεμενος αν το καλωδιο συνδεσης usb και pc ειναι μεγαλυτερο απο 1,8 μετρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σοφός Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Οταν κανω προσθηκη υλικου τοτε φθανω σε ενα παραθυρο που λεει:ολοκληρωση του οδηγου προσθηκης υλικου .Η ρύθμιση των παραμέτρων αυτής της συσκευής δεν είναι σωστή. (Κωδικός 1) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
treloxakeras Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Κάνε μια δοκιμή να κάνεις εγκατάσταση χωρίς να έχεις πάνω το μηχάνημα και να το βάλεις όταν το ζητήσει, αν δεν παίξει format το pc και θα παίξει σίγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σοφός Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Βάζω το cd εγκατάστασης και σταματάει την εγκατάσταση όταν μου ζητήσει να συνδέσω το πολυμηχάνημα. Αφού το συνδέσω δεν προχωρά την εγκατάσταση.Υπαρχει πιθανοτητα να χάλασε το cd; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.