xpass Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Hi σε όλους. Μηπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καποιο πρόγραμμα που κάνει ανάλυση του συστήματος μου και που δίνει πληροφορίες για το Hardware???? Θέλω να αγοράσω καινούρια κάρτα γραφικών και δεν γνωρίζω μέχρι τί κάρτα σηκώνει η μητρική μου για να πάρω την καλύτερη. Ευχαριστω προκαταβολικά
xpass Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Εννοώ οτι θέλω να δω τι μητρική έχει το συστημα και να πράξω ανάλογα
DrChaos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Στα windows...start...run type : dxdiag Στην πρωτη καρτελα στο system information πρεπει να λεει τη μητρικη σου...μετα γκουγκλαρισε το και πηγαινε στο επισημο site κατασκευαστη
liopyr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Πάντως πολύ καλό διαγνωστικό και free πρόγραμμα είναι το Everest Home Edition
gtso Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Καλό είναι και το εργαλείο του Nero, το Info Tool οπου σου παρέχει διάφορες πληροφορίες για το σύστημά σου και όχι μόνο...
gadg3takias Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 +1 για Everest. Είναι πολύ εύχρηστο και σου δίνει απίστευτα πολλές πληροφορίες για το σύστημα σου
TSOPA Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Κατέβασε το προγραμμα PCmark. Δεν ξέρω άμα θα βρεις αυτό που ψάχνεις αλλά αυτό είναι ένα πρόγραμμα που σου μετράει τα χαρακτηριστικά του PC σου.
liopyr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Κατέβασε το προγραμμα PCmark. Δεν ξέρω άμα θα βρεις αυτό που ψάχνεις αλλά αυτό είναι ένα πρόγραμμα που σου μετράει τα χαρακτηριστικά του PC σου. Δεν ψάχνει benchmark, απλά θέλει να δει τι έχει...
koulouri Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 επεισης υπαρχει και το ανοιγω κουτι και βλεπω lol μακραν το ευκολοτερο και πιο σιγουρο
DrChaos Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 lolμακραν το ευκολοτερο και πιο σιγουρο Ολα κι ολα η λυση μου με το directX ειναι πιο γρηγορη!!!! Απο την αλλη αν το ανοιξει ευκαιρια να δουλεψει και λιγο σκουπα να φυγει η λασπη :-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.