Προς το περιεχόμενο

ASUSUpdate

kostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω κατεβασει το ASUSUpdate 7.13.05 και προσπαθω να κατεβασω τη πιο προσφατη εκδοση ,μετα απο πολες προσπαθειες το καταφερε,αλλα ειναι εδω και μια [ 1] ωρα ,τα λαμπακια του router αναβοσβυνουν τρελα,κατεβαζει? τι κατεβαζει? εχει εμπειρια καποιος? ουτε ολο το συνοδευτικο cd να κατεβαζε,δεν θακανε τοση ωρα.

Δημοσ.

Φίλε μου καλησπέρα. Κατ αρχήν, επειδή κι εγώ έχω το asus update, η τελευταία του έκδοση (την οποία έχω κι εγώ) είναι η 7,13,04. Το μέγεθος του αρχείου για την εγκατάσταση είναι περίπου 8,90mb. Πρόσφατα το κατέβασα και μάλιστα το έχω αποθηκευμένο στον σκληρό μου, αν το θες, τι να σου πω, να στο στείλω?

Παρεπιπτόντως, τι σύνδεση ιντερνετ έχεις? με ποιά εταιρεία? τι ταχύτητα?

Δημοσ.

Καλησπερα,μηπως δεν σουδωσα να καταλαβεις,οπως γραφω το ASUSUpdate 7.13.05 το εχω,το BIOS της M/board προσπαθω να κατεβασω,εν τω μεταξυ,το σταματησα,και μου εβγαλε το μυνημα -Unable to decompress the file-αυτα και σ'ευχαριστω

Δημοσ.

επειδή ετοιμάζομαι να βάλω τον phenom 9633 2.33ghz (quad core), σήμερα μάλιστα το απόγευμα αναβάθμισα και το bios μου με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, για να αποφύγω τυχόν προβλήματα με τον νέο επεξεργαστή-αν και το mobo είναι από τα τελευταία της asus και δεν θα έχω ιδιαίτερο πρόβλημα πιστεύω!

αυτά!

Δημοσ.

Κατέβασε το BIOS μόνος σου και κανε το update μεσω ΕΖ-FLASH με usbstick . Το asus update παρουσιάζει αρκετα προβλήματα.

Δημοσ.

εγω τερμα με την asus το download της ειναι χαλια .... στην xfx κατεβαζω με 450 με τα 4 mbit που εχω , ενω στο site της asus τα 2 mb εκανε 30 λεπτα και λιγο πριν το τελος του κατεβασματος το εκοψε και παλι απο την αρχη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...