stamos_k Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 γεια σας. ενδιαφέρομαι να αγοράσω οθόνη για τον υπολογιστή μου αλλά έχω λίγο πελαγώσει. για αυτό σας ζητώ τη βοήθεια σας. λοιπόν θέλω μια οθόνη μέχρι και 200 euro γύρω εκεί ( και αν είναι και πιο κάτω τιμή ακόμα καλύτερα ) και να μην κουραζει τα μάτια γιατί κάθομαι αρκετά στον υπολογιστή και έχω και μειοπία και φοβάμαι μήπως και αυξηθεί. αυτά.... Ακούω προτάσεις σας ευχαριστώ εκ των υστέρων..
thickice Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Για να μην κουράζει τα μάτια να πάρεις 19άρα ή 22άρα που έχουν μεγάλο βήμα κουκκίδας και έτσι τα γράμματα δεν είναι πολύ μικρά στην οθόνη. Πάντως εγώ πρόσφατα πέρασα από 17άρα crt σε 22άρα tft και παρόλο που κάθομαι μόνο λίγο πιο μακρυά από την οθόνη, σε σχέση με την 17άρα, δεν νοιώθω να με κουράζει... Βέβαια ακόμη είναι πολύ νωρίς για να κρίνω. Έχει όμως άλλα προβλήματα, αλλά ας μην διαφημίσω το topic μου...
xlembouras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 όΛΕς κουράζουν τα μάτια μετά από αρκετή ώρα....πάντως το μικρό panel είναι πιο κουραστικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.