Προς το περιεχόμενο

επισκευή ή river??

poisoned apple

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.. Πρώτη φορά γράφω εδώ, και ελπίζω να είμαι στο σωστό μέρος..

Λοιπόν, εκλιπαρώ για βοήθεια γιατί έχω απελπιστεί...Εχω το i river H10, 6 gb. Το είχα αγοράσει τριά περίπου χρόνια πριν.. όλα αυτά τα χρόνια το χρησιμοποιούσα καθημερινά και για πάρα πολλές ώρες. Δεν είχα κανένα παράπονο από την εν λόγω συσκευή. Ωστόσο, πριν από περίπου 4 μήνες, χάλασε ξαφνικά, βγάζοντας ως ένδειξη στην οθόνη " SYSTEM FILES MISSING. To restore the system files, connect H 10 to recovery tool. www.iriver.com.". Πράγματι, το έκανα, μόνο που δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Κανένας μα κανένας υπολογιστής, όπου κι αν το συνέδεσα, δεν αναγνώριζε τη συσκευή.. Πήρα τηλέφωνο την επίσημη αντιπροσωπεία, την digimania και μου είπαν ότι έχει πρόβλημα με το σκληρο δίσκο, ότι γίνεται επισκευή και θα κοστίσει περίπου 60 ευρώ. Όταν μετά από ένα μήνα εδέησα να το πάω, βλεπω το μαγαζί στη Συγγρού κλειδαμπαρωμένο και μάλιστα μέσα ήταν άδειο, με πεταμένα χαρτιά στο πάτωμα και πολύ βρώμικο. Ξαναπήρα τηλέφωνο που έβγαινε μόνο τηλεφωνητής και έλεγε για το τμήμα σέρβις να καλέσω συγκεκριμένες μέρες και ώρες. Πράγματι, κάλεσα κάποιες φορές στις μέρες και στις ώρες που έλεγε μα δεν το σήκωσε ποτέ κανείς... Δεν ξέρω τί έχει γίνει με την digimania, εάν έχει κλείσει.. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν ξέρω πλέον που να πάω να την επισκευάσω. Όταν την αγόρασα έκανε περίπου 300 ευρώ (αρκετά μεγάλο ποσό για τα δεδομένα μου...) και αυτή τη στιγμή δεν έχω τη δυνατότητα να αγοράσω κάποια άλλη..ούτε που θέλω δηλαδή, διότι όπως είπα χάλασε εντελώς ξαφνικά και μέχρι τότε είχα μείνει πλήρως ικανοποιημένη. Εαν κάποιος από εσάς ξέρει να μου δώσει κάποια πληροφορία για το πού θα μπορώ να απευθυνθώ για επισκευή i river, θα ήμουν ιδιαίτερα ευγνώμων..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μπει στον κόπο να απαντήσει.

Δημοσ.

Κάνε RMA request στην ίδια την iRiver.

Θα πρέπει να στείλεις την συσκευή στην Γερμανία όμως και το πιο πιθανό είναι να σου ζητήσουν και αυτοί χρήματα για την επισκευή.

Εγώ έτσι έχω κάνει με το iRiver H140 που έχω [και μάλιστα 2 φορές :P].

Δημοσ.

Αν είναι hardware το πρόβλημα, τότε δύσκολα τα πράγματα.

Η Digimania πάντως φαίνεται ότι έχει κλείσει εδώ και κάποιο καιρό..

Ρίξε μια ματιά στο fansite της iriver.. υπάρχουν αρκετές αναφορές

για το θέμα μέχρι και οδηγοί αντικατάστασης του σκληρού δίσκου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...