Προς το περιεχόμενο

Samsung 226bw πρόβλημα.

thickice

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα τις τελευταίες μέρες την samsung 226bw. Έχει backlight bleeding που είναι φανερό και στις 4 πλευρές, αν εξαιρεθούν οι γωνίες, αλλά δε με ενοχλεί ιδιαίτερα στην πράξη. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι η οθόνη από πάνω προς τα κάτω γίνεται σταδιακά όλο και πιο φωτεινή, με μεγάλη τελική διαφορά του πάνω με το κάτω μέρος. Αυτό δικαιολογεί επιστροφή της οθόνης και αλλαγή ή θεωρείται φυσιολογικό σε αυτές τις οθόνες; Το θέμα είναι, αν καταφέρω και την αλλάξω, να μην καταλήξω με κάτι ίδιο ή χειρότερο.

Για να αυξήσω λίγο το σασπένς πρέπει να πω ότι το panel, κρίνοντας από τον κωδικό στο κρυφό μενού, είναι s.

Για να επικοινωνήσω με τη samsung για αλλαγή σε ποιο τηλέφωνο παίρνω; Ποια είναι η αντιπροσωπεία; Παίζει να στείλουν κάποιον να την παραλάβει από το σπίτι μου, όπως είχε πάρει το μάτι μου σε κάτι άλλα posts για οθόνες;

Δημοσ.

PrimeTelecom

Προϊόντα πληροφορικής

Εκτυπωτές

Οθόνες

Τηλεφωνικά Κέντρα

Οπτικοί Δίσκοι και Συστήματα Αποθήκευσης (ODD)

Φωτογραφικοί Εκτυπωτές

Πολυμηχανήματα

Projectors

Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 67 96 700

Υποστήριξη Πελατών : 210 67 54 690

Δημοσ.

Ok ευχαριστώ για αυτό, αν και το είχα δει στο site της samsung. Απλά στο site αναφέρει και μια εταιρία fourlis και εδώ σε ένα θέμα στο insomnia υπάρχει και το τηλέφωνο μιας alman call center για οθόνες samsung και δεν ξέρω τελικά που θα με εξυπηρετήσουν καλύτερα.

Δημοσ.

Υποθέτω ότι και στον Φουρλή να την πας την οθόνη, αυτοί θα την στείλουν στην ΑΛΜΑΝ γιατί εκεί είναι το service. Επομένως πάρε κατευθείαν τηλέφωνο στην ΑΛΜΑΝ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Και εσύ αυτή την οθόνη έχεις; Είναι και η πρώτη μου tft και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό το πρόβλημα είναι σύνηθες.

Με το παρακάτω pattern φαίνεται ξεκάθαρα:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=192900&highlight=%E4%EF%EA%E9%EC%DC%F3%F4%E5+%EF%E8%FC%ED%E7

Δημοσ.

Να και μια φωτογραφία με κινητό που δείχνει το πρόβλημα...

Εντάξει δεν φαίνεται τόσο έντονα από κοντά, αλλά πάλι είναι έντονο.

post-8899-129062962672_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...