Προς το περιεχόμενο

ονειρα,προσπαθουν να μας που κατι?

mentos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολλες φορες ειχα σκεφτει αν οντως αυτα που βλεπουμε στα ονειρα μας υποδειλονουν πραγματα που θα γινουν στο μελλον,ευχαριστα η δυσαρεστα.και σαν δημιουργος του θεματος θα ξεκινησω εγω.ευτυχως η δυστηχως τα ονειρα που βλεπω εγω δεν εχουν πραγματοποιηθει ποτε(απο οσο θυμαμαι) αλλα δεν συμβαινει το ιδιο με τον πατερα μου.ενταξει δεν μπορω να πω οτι οτι βλεπει γινετε αλλα ορισμενα ονειρα του πραγματοποιουνται,οπως για παραδειγμα μια φορα ειχε δει τον βαθμο με τον οποιο θα επερνα το πτυχιο των αγγλικων και μια αλλη φορα ειχε δει οτι ο αδελφος του θα ειχε ατυχημα που κ οντως εγινε,αλλα ευτυχως δεν επαθε τιποτα.

περιμενω κ τα δικα σας... ονειρα

Δημοσ.

Μια εναλλακτική πραγματικότητα που τροφοδοτέιται από την ξύπνια ζωή μας.

Άλλη μια έκφραση της ψυχής μας και του μυαλού μας

Αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με Lucid Dreaming, κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Η μόνη παρόμοια τέτοια εμπειρία που έχω,ήταν μια φορά πριν από κανα 2-3 χρόνια που είδα στον ύπνο μου ότι σπάω το χέρι μου παίζοντας μπάλα.Την άλλη μέρα όντως το έσπασα παίζοντας μπάλα...

Δημοσ.

Τα όνειρα σου λένε παρα πολλά πράγματα για τον ευατό σου. Μέχρι εκεί. Προφητεικά όνειρα και ονειροκρίτες τα βρίσκω άκυρα. Οι ονειροκρίτες έχουν κάποια βάση αλλά ερμηνείες τύπου <είδα σκατά αρα θα κερδίσω λεφτά>> ή <<είδα καράβι , αυτό σημαίνει στεναχώρια>> είναι τελείως άκυρες.

Τώρα αν κάποιος πραγματικά πιστεύει οτι είδε κάτι που συνέβη στο μέλλον πάω πάσο.

Δημοσ.

Καλα τα λετε παιδες.Και μυστηριος.Απο την εμπειρια μου με τα ονειρα,εχω καταλαβαει πως δειχνουν κατι ,αρκει να ανοιξεις λιγο περισσοτερο τα ματακια σου.Δεν θα αναφερθω σε συγκεκριμενα σκηνικα γιατι για τον καθενα σημαινουν διαφορετικα πραγματα,απλως ας κατσουμε την επομενη μερα απο τα ονειρα που βλεπουμε μια ωρα,να σκεφτουμε πως μπορει να αντιστοιχει αυτο σε εμας.

Επισκέπτης
Δημοσ.

εγώ πάντως είχα δει στο euro2004 να νικάμε την Γαλλία ένα βράδυ πριν το αγώνα! Σοβαρά!(αλλά μάλλον το είχαν δει πολλοί αυτό το όνειρο ώσπου έγινε πραγματικότητα!)

Ένας φίλος, μου λέει συνέχεια ότι βλέπει όνειρα πράγματα που θα ήθελε πολύ και τα σκέφτεται συχνά. Και γενικά πιστεύω ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει.

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι κουρασμένος και αγχωμένος δεν βλέπω ποτέ όνειρα!

Δε νομίζω ότι μπορεί να δοθεί εξήγηση, παρά μόνο μια μελέτη στατιστική σε ό,τι βλέπει ο καθένας

Δημοσ.

οντως αν κοιμασαι ησυχος τα βραδια με απελευθερωμενο μυαλο απο την πραγματικοτητα,χωρις ιχνος σκεψης κ ενδιαφεροντος,αλλα με την ικανοποιηση της παρουσιας σου σε εναν κοσμο πολλων διαστασεων,τοτε γινεσαι αγωγος χρονικων πληροφοριων ;)

Δημοσ.

Τα όνειρα δεν μας δείχνουν το μέλλον. Είναι ένα συνοθύλευμα των εμπειριών του παρελθόντος.

Μας δείχνουν τις υποσυνείδητες φοβίες αλλά και τις επιθυμίες μας με άμεσο ή έμμεσο τρόπο.

Είναι δύσκολο να ερμηνεύσει κάποιος τα δικά του όνειρα, γιατί πρέπει να κοιτάξει βαθιά στο υποσυνείδητο του.

Δημοσ.

συμφωνω με τον judas.

αυτο που βλεπω καμια φορα ειναι εντονες στιγμες απο τη μερα που περασε, ταινια που ειδα η οτιδηποτε εχει να κανει με κατι που ανηκει στο παρελθον.πιθανον να πλασει λοιπον το μυαλο ενα επιθυμητο μελλον μεσω του ονειρου.μεχρι εκει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...