Προς το περιεχόμενο

mge ups..να το πάρω;;

szaf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, βρήκα σε ένα κατάστημα το MGE Ellipse 500 DIN. Το είχε στα stock και έκανε 35e (από 120e όπως έγραφε πάνω). Συγκεκριμένα είναι αυτό:

mge-pulsar-ellipse800.jpg

Απ΄ότι ρώτησα δεν είναι από επιστροφή και έχει εγγύηση για 1 χρόνο.

Αξίζει να το πάρω; Δε χρειάζομαι τίποτα σπουδαίο, απλώς κάτι να προστατεύει τον υπολογιστή σε περίπτωση διακοπής ρεύματος και αν είναι δυνατόν να τον κλείνει μόνο του. Ευχαριστώ :-)

edit: βρήκα εδώ και κάποια χαρακτηριστικά..απ΄ότι φαίνεται συνδεέται με τον υπολογιστή οπότε θα μπορεί να τον κλίσει..ξέρει κανείς αν έχει ανεμιστήρα και αν είναι stand by ή line interactive;

Δημοσ.

Ειναι παλιο, εγω εxω το 300VA 195 WATT πό το 1999 ή 8 και κραταει ακομα η μπαταρια με αρκετή χρηση!!! Καθε που κλεινω το pc το κλεινω και αυτό.

Δημοσ.

Αυτό εννοείς MGE ELLIPSE PREMIUM 500 ;

Line Interactive . Δεν συνδέεται με το pc.

Παλιό αλλά καλό αν δεν είναι μεταχειρισμένο.

Δημοσ.
Αυτό εννοείς MGE ELLIPSE PREMIUM 500 ;

Line Interactive . Δεν συνδέεται με το pc.

Παλιό αλλά καλό αν δεν είναι μεταχειρισμένο.

Απ΄ότι κατάλαβα μετά από λίγο ψάξιμο, δεν είναι το premium, αλλά το MGE pulsar ellipse 500VA usbs, το οποίο είναι stand-by. Μεταχειρισμένο δεν είναι (έτσι μου είπαν τουλάχιστον!). Εγγύηση έχει πάντως..

Δημοσ.

Τα 500VA είναι λίγα για έναν σύγχρονο δυνατό υπολογιστή, αλλά από την άλλη είναι απίστευτα φτηνό. Και στο κάτω-κάτω, το μόνο που σε νοιάζει είναι να σε προστατέυει από διακυμάνσεις και να μην σβήνει το PC όταν έχει διακοπές ρεύματος, σωστά;

Εγώ θα το έπαιρνα σίγουρα. Δεν ξέρω τί PC έχεις, αλλά φαντάζομαι ότι θα σου τον κρατάει ζωντανό για κανένα 10λεπτο μάξιμουμ.

Δημοσ.
Τα 500VA είναι λίγα για έναν σύγχρονο δυνατό υπολογιστή, αλλά από την άλλη είναι απίστευτα φτηνό. Και στο κάτω-κάτω, το μόνο που σε νοιάζει είναι να σε προστατέυει από διακυμάνσεις και να μην σβήνει το PC όταν έχει διακοπές ρεύματος, σωστά;

Εγώ θα το έπαιρνα σίγουρα. Δεν ξέρω τί PC έχεις, αλλά φαντάζομαι ότι θα σου τον κρατάει ζωντανό για κανένα 10λεπτο μάξιμουμ.

To pc είναι 2,5 χρόνων περίπου (athlon 3200+)..το ξέρω ότι είναι λίγα, γιατί θα είναι κ η οθόνη πάνω, αλλά από την στιγμή που το θέλω μόνο και μόνο για να μη σβήνει και να προλαβαίνω να τον κλείνω, δε νομίζω να έχω πρόβλημα..σωστά;;

Το ότι είναι stand-by, πέρα από το ότι δεν θα προστατεύει από διακυμάνσεις τάσης, επηρεάζει σε κάτι άλλο; Έχω ήδη ένα καλό πολύπριζο και δεν έχω συναντήσει προβλήματα από πτώσεις τάσης..οπότε το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μένει λίγο ανοιχτός σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Δημοσ.
Τα 500VA είναι λίγα για έναν σύγχρονο δυνατό υπολογιστή, αλλά από την άλλη είναι απίστευτα φτηνό.

Το δικό μου, το πιο μικρό με 300VA, καλυπτει το pc της υπογραφής !!!

Επίσης για ενα άλλο pc σκέφτομαι το:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701036

τι και αν δεν είναι line interactive, σιγα. Αν κοπεί το ρεύμα τη δουλεια του την κανει. Είναι και αθόρυβο χωρίς ανεμιστήρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...