lambros00 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 μου εχει πρικσει τα φριδια τα restart που κανει το pc μου... καθε καποιες ωρεσ, ανεξαρτητως αν δουλευω προγραμματα η' δεν κανω τιποτα απολυτως κανει ρισταρτ!!! το μονο που σκεφτομαι ειναι οτο εχω λιγι μνιμι... 512 δδρ1... λετε να ειναι αυτο?? αν οχι, τοτε τι?? καμια λυσι εκτοσ απο φορματ??
Lobo1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Πάρα πολλές πιθανότητες να φταίει η τροφοδοσία σου. Συνήθως αυτα τα restart χωρις λόγο όπως λες, έχουν σαν αιτία, τη μη σωστή τροφοδοσία των διάφορων hardware του pc.
lambros00 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 το τροφοδοτικο που εχω ειναι καινουργιο 650αρι... δεν νομιζω να ειναι αυτο ρε γιγαντα... αν δεν ειναι το τροφοδοτικο , μπορει να ειναι κατι αλλο???
far3ll Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 το δικο μου ξεκινισε με επανακινησεισ πηγα να κανω φορματ και μου εβγαζε μπλε οθονη και τελικα ειχε καει ενα τσιπακι απο την μητρικη
georgead Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Εμενα παντως οταν εκανε restart εφτεγαν οι θερμοκρασιες... κοιτα τις θερμοκρασιες στο bios... μηπως δεν εχει κολησει η ψυκτρα καλα επανω στον επεξεργαστη και σου κανει restart το bios για να μην σου καει...
lambros00 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 παιδια, σασ χιλιοευχαριστω για τισ λυσεισ σασ... θα τα τσεκαρω αυριο κ θα δω τι μπορει να φταιει... αλλος λογοσ για τα ρισταρτ εχει να υποθεσει κανεισ αλλοσ φιλοσ??? θενκ κιου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.