Προς το περιεχόμενο

Επιστροφή μητρικής στο Eshop service - Θεσσαλονίκη/Γιαννιτσών

kosmasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμοιά εμπειρία παιδιά απο το εν λόγω service?. Θα επιστραφεί μητρική καμμένη για rma! Αργούνε καθόλου ? Το Eshop Service στο Μενίδι αθηνών κάνει 24 ώρες το πολύ για να σου απαντήσουν :)

Δημοσ.

πότε έρχεσαι Αθήνα Κοσμά :P ? εγώ λέω να μην στην στείλω καθόλου όταν κατέβεις να την πάρεις και να την πας για rma τον ίδιο χρόνο θα κάνεις :-)

Δημοσ.

Να σέβεστε τις μεγάλες(και μεγαλειώδεις) επιχειρήσεις μικρά και ασήμαντα ανθρωπάκια. Σα δε φτάνει που σας κάνουν τη χάρη παραπονιέστε από πάνω. Αν ήθελε το ί-σοπ θα μπορούσε να μη σας επιστρέφει τα RMA και δε θα μπορύσατε να κάνετε τίποτα γι' αυτό. Ουστ

Δημοσ.

Δεν πειράζει πάνο στείλε και θα πιέσω εγω να αλλαχτεί με την μία :) Καλά το πλαίσιο χρόνια μπροστά. Τον Ε8400 τον έχω 1,5 μήνα. Πηγα χτές στο πλαίσιο και του λέω του υπάλληλου στο service να πάω σε κανα quad αν έχεις την καλοσύνη ( χεχε ) μου κάνεις αλλαγή χωρίς να έχει πρόβλημα ο επεξεργαστής. Σε 3 λεπτά είχα πιστωτικό 170 ευρώ χωρίς να επιστρέψω ελλατωματικό προιόν. 1000 χρονιά μπροστά

Δημοσ.

Μολις φτασει η μητρικη σου στο service το πολυ σε 2 μερες θα σε παρουν τηλεφωνο να σου πουν οτι εχεις καποιο πιστωτικο για να κανεις νεα παραγγελεια.

Εφοσον η μητρικη που θες ειναι διαθεσιμη υπολλογησε αλλες 3 μερες...

Απο οτι θυμαμαι συηθως επαιρνε 15-20 η ολη διαδηκασια αν το προϊων ηταν διαθεσημο.

Δημοσ.

το έχω πει και θα το λέω αν εκεί που θα κάνετε το rma έχει τεχνικούς τότε σε 1-3 μέρες είστε κομπλέ αν όχι εκεί είναι τα τράβαλα....

10000% σίγουρο το ίδιο μου είπαν και όταν κάναμε την εκπαίδευση στο e-shop...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...