joskem Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Έχω φτιάξει ένα έγγραφο στο word (με επικεφαλίδες, και υποπαραγράφους κτλ) και θέλω να φτιάξω μια σελίδα που να έχει τα περιεχόμενα του εγγράφου. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει κάποια δυνατότητα όπου το word βλέπει πού είναι οι τίτλοι κτλ κτλ και φτιάχνει απευθείας τα περιεχομενα (έτσι ώστε αν αλλάξω τη σελίδα να ανανεώνεται απευθείας και η σελίδα των περιεχομένων). Ξέρετε πώς να το κάνω?
asmorod Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Για να το κάνεις αυτό την φράση που θες να είναι τίτλος π.χ. ΤΙΤΛΟΣ, πρέπει να τη δηλώσεις από το στυλ και μορφοποίηση, στο menu bar είναι συνήθως αριστερά από τη γραμματοσειρά, ως Επικεφαλίδα1 ή 2 κλπ.. Έτσι μετά γίνετε να κάνεις ανανέωση στον πίνακα περιεχομένων και να ενημερωθεί αυτόματα.
joskem Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 ναι έτσι τα εφτιαξε με επικεφαλίδα1, επικεφαλίδα 2 κτλ Αλλά τι να κάνω για να μου δημιουργηθούν τα περιεχόμενα? Εγώ απλά έχω φτιαξει το έγγραφο με τις επικεφαλίδες Πώς δημιουργώ τέτοια σελίδα περιεχομένων?
asmorod Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Πας από εισαγωγή> αναφορά> ευρετήρια και πίνακες και στο δεύτερο tab έχει επιλογή πίνακας περιεχομένων. Από εκεί μπαίνουν αυτόματα.
lj23 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα, σε αρχειο word εχω βαλει τις επικεφαλιδες με συγκεκριμενο στυλ...εχω χρησιμοποιησει 2 στυλ συνολικα...αλλα οταν κανω τον πινακα μου εμφανιζει μονο τα στοιχεια απο το 1 στυλ...ξερετε γτ γινεται αυτο; καποιος για βοηθεια ρε παιδια; δε μου εμφανιζει το 1ο στυλ και μου εμφανιζει μονο το 2ο μηπως φταει κατι στα στυλ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα