Vatos_locos Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 χαχα ήταν μια παρασκευή νομίζω και είχα μόνο ένα άτομο στο μαγαζί ( pc 3 όλο νύχτα / cocacoolla, αν κατάλαβες ποιον λέω ) τι να έκανα αν δεν έκανα κάτι θα με έπαιρνε ο ύπνος 1000% PS το Boss τα είδε την ώρα που μέτραγα στοκ για να αλλάξουμε βάρδιες και ρώτησε " ο Σάκης τι σου απάντησε " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Nice guide Πάνο Πολύ καλή προσπάθεια man ... Ανυπομονώ να γράψω, να τελειώσω και να ξαναπιάσω δουλειά το καλοκαίρι ... Μου έχει λείψει ρε γαμώτο το insomnia ... Χεχε, στον ελεύθερό μου χρόνο ξεκίνησα και εγώ τα soldering attempts, πολύ προπόνηση και πολύ μα πάρα πολύ προσοχή θέλει ... δεν είναι τπτ δύσκολο τελικά Να και η 7500 μου ... Με μία τέρας ψύκτρα από Pentium 3 και ένα τέρας ανεμιστήρα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 και μια photo ακόμα η μία από τα 4 τερατάκια που μου δόθηκαν για modάρισμα Dinos111 power Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrSeanKon Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 [*]Πολύμετρο συσκευή που μπορεί να μετράει διάφορα μεγέθη διαβάζουμε το manual για όσους δεν ξέρουν να το λειτουργήσουν OK το εχω κανει αυτο ηδη στη Guidemania σε αντιστοιχο κεφαλαιο αναφερω με μπολικες φωτο τι εστι πολυμετρο και πως μετραμε τις βασικες τασεις. Νice guide 5 stars κι απο εμενα αλλα θελω να σε ρωτησω (παρολο που δεν εχω κανει ποτε μονταρισματα) σε τι εξυπηρετουν οι προσθετοι πυκνωτες που βαζουν ορισμενοι? Για να σταθεροποιουν τις τασεις ειδικα οταν αυξανουν Vcore/Vdimm σε teravolt regions? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 φιλτράρουν καλύτερα της τάσεις. αν σκεφτείς οτι ένας πυκνωτής χοντρικά είναι μια μπαταρία, όταν ένα κομμάτι ζητήσει απότομα τάση η πηγή θα δώσει τάση αλλά θα έχει ένα droop με τους πυκνωτές μειώνεις αυτό το φαινόμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrSeanKon Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 ΟΚ θενξ γιατι ειχα υποθεσει οτι ο πυκνωτης βοηθαει να εξαλειφθει ο κυματισμος (ripping) των τριγυρω τασεων. Αυτο ομως ειναι ενα αλλο θεμα κι οταν βρεις χρονο να το προσθεσεις στον οδηγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 και σε αυτό βοηθάνε αλλά τον οδηγό τον έκανα λίγο noobιστικο δεν ήθελα να βάλω πολλά ηλεκτρονικά μέσα γιατί δεν το κατέχει πολύς κόσμος το άθλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrSeanKon Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 OK πασο που λεμε οι Πρεφαδοροι εσυ εισαι ο κομπαρσος. Παντως (αν κι ειναι αυτονοητο) δεν υφισταται εγγυηση μετα τις διαφορες hardwareκες επεμβασεις διοτι καποτε 1 τυπος πηγε πισω στο μαγαζι να αλλαξει μονταρισμενη μητρικη κι ο μαγαζατορας ισα που δεν τον αρχισε στα κατακεφαλα LOL.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 μετα τις εξετασεις θα δοκιμασω με μια TNT2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souvlaki Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 πολύ ωραίο!έχω ένα κολλητήρι 60 βατ κάνει η θα κάνω ζημιά?πολύμετρο δεν διαθέτω πως να το ζητησω γιατι εχεις 2 διαφορετικά?και τέλος έχω εναν αθλον ξπ 2000 + και καρτα γραφικών msi ti 4200 τι μου προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 κάνει αλλά με περισσότερη προσοχή απλά θα πρέπει να το έχεις λιγότερη ώρα εκεί που κολλάς πολύμετρο ζήτα ένα ψηφιακό απλό για αρχή δεν χρειάζεται να δώσεις λεφτά πολλά για πολύμετρο για το τι σου προτείνουμε δεν κατάλαβα τι ζητάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souvlaki Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 εχω έναν παλιό Υ/Η αθλον 2000+ με msi ti 4200 κάρτα γραφικών....για να μην κάνω πειράματα και επειδή δεν έχω ξαναασχοληθεί με overclocking λέω να ξεκινήσω με αυτόν τον παλιό!αξίζει η δεν παιρνει ανέβασμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 ε όλο και κάτι θα ανεβάσει οπότε κάνε τις δοκιμές σου εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souvlaki Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 παιδια βοήθεια!ειπα να ξεκινήσω o/c αλλά διαπίστωσα ότι ούτε στην κανονική ταχύτητα δεν τρέχει!πριν απο 1 μήνα κάηκε το τροφοδοτικό.Το αντικατέστησα και έπαιρνα μπλε οθόνες στην προσπάθεια για να ξέκινήσει.Το πήγα σε τεχνικό να δω τι κάηκε και μετα απο 3 μέρες μου είπε οτι δεν έχει τίποτα το hardware αλλα ειχα λεει ιους και μου χαλασανε το λειτουργικο.Ανακάλυψα λοιπόν ότι ο athlon 2000+ που μέχρι πρότινος ετρεχε στην κανονική ταχύτητα των 1666Mhz τώρα σερνεται στα 1250 Mhz έβαλα το fsb sto 133 που ειναι και το κανονικό του και κολλησε!Δεν αποκρινόταν ούτε σε επανεκκίνηση...σεταρα το CMOS kai επανήλθε στα 1250.ανεβάζοντας σιγά σιγά το fsb έφτασα στην ανώτερη τιμή των 1400Μhz δηλ μέχρι 111 fsb περίπου!και ακόμη δεν είχα κάνει τίποτα απο o/c... δεν πρόλαβα να τον ακουμπήσω.:cry::cry::cry: Μπορεί καποιος να με βοηθήσει?Του έχει τύχει κάτι τέτοιο?Τι μπορώ να κάνω για να διαπιστώσω τι έχει γιατι αμα το πάω για service πάει το 40ευρω πάλι ενώ με 40 και 40 ευρω έπαιρνα καινούργια μητρική και επεξεργαστή και πολύ γρηγορότερα απο msi kt4v kt400(via) kai athlon επεξεργαστή 2000+.Οποια βοήθεια καλοδεχούμενη...Ευχαριστώ:rolleyes: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Σήμερα το απόγευμα, ή αν δεν προλάβω το αργότερο αύριο το πρωι, λέω να moddαρω την 4850 μου. Ωστόσο επειδή είναι η πρώτη μου φορά (ούτε σεξ να ήταν...) έχω κάποιες απορίες και φυσικά αγχος καθώς η κάρτα δεν έχει εγγύηση !!! Τέσπα, το πήρα απόφαση οπότε ας πάμε στο ψητό. Τα εργαλεία-υλικά τα πήρα, ωστόσο έχω μια απορία. Οταν πήγα να πάρω τα trimmer και είπα ότι θέλω των 100KΩ, ο άνθρωπος με ρώτησε και των πόσων watt και τι volt να είναι και εκεί παραξενεύτηκα λίγο καθώς δεν ήξερα. Τι αντιστάσεις σε Ohm δεν τις μετράμε? Για ποιο λόγο μου τα ρώτησε αυτά και τί ρόλο παίζουν? Τέσπα ήξερα ακριβώς τη μάρκα και τη σειρά οπότε πρέπει να πήρα αυτούς που έπρεπε. Τώρα σε ποιο πρακτικά θέματα. Τα σημεία πάνω στην κάρτα τα βρήκα, όχι εγω άλλοι. 1) Στα trimmer ποιο ποδαράκι κόβουμε? Πάνο, ενώ λές ότι χρησιμοποιούμε το μεσαίο και αυτό που είναι ποιο κοντά στη βίδα, στη φώτο φαίνεται να έχεις κόψει αυτό που είναι ποιο κοντά στη βίδα. Τελικά ποιο απο τα δύο ισχύει? 2) Εχω δει σε κάποιες φώτο μονταρισμένων καρτών , και σε κάποιες δικές σου Πάνο, ότι χρησιμοποιείς και ένα jumper. Αυτό αν καταλαβα σωστά είναι για να μήν τρέχει η κάρτα συνέχεια με τα πολλά volt που την έχουμε βάλει αλλά όποτε θέλουμε να τρέχει και με τα default αλλάζοντας θέση το jumper. Σωστά? Ωστόσο δεν εχω καταλάβει πώς συνδέονται τα καλώδια στο trimmer με το jumper. Στη φώτο αυτή αυτός που έκανε το mod ξέρεις γιατί χρησιμοποίησε το κομμάτι που συνδεεται το ανεμηστηράκι με τη μητρική πάνω στο trimmer και γιατί έβαλε το αφρολέξ? κάτω απο το καλώδιο? Πειράζει αν ακουμπάει στην κάρτα απο τη στιγμή που θα είναι μονωμένο? 3) Το trimmer το βάζουμε τελειως βιδωμένο και σιγά-σιγά το ξεβιδώνουμε και έτσι μειώνεται η αντίσταση και αυξάνεται το vcore/vmem σωστά? Οταν το βάλω αρχικά τελείως βιδωμένο, θα έχει αλλάξει καθόλου το vcore/vmem? Oχι, έτσι? 4) Μπορούμε να βιδώνουμε/ξεβιδώνουμε ενώ η κάρτα λειτουργεί ή πρεπει κάθε φορά να κλείνουμε το υπολογιστή? Νομίζω οτι γίνεται ενώ δουλεύει, σωστά? 5) Και μια ηλίθια ερώτηση, με ποιο τρόπο κολλάμε τα trimmer πάνω στο pcb? Mε κόλλα στιγμής? Γιατί αν βάλω κολλα στιγμής δεν τα βλέπω να ξαναβγαινουν απο κει αν κάποτε το θελήσω. Υ.Γ. Αποκολλητικό φυτίλι ξέχασα να πάρω, λέτε να το χρειαστώ? Αν κάτι δεν κολλήσει καλά δεν γίνεται να το κόψω και να το ξανακολλήσω? Υ.Γ.2. Ουφ, σας έπρηξα λιγο εεεε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα