galil Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Έχω στον υπολογιστή μου στον ίδιο δίσκο τα ubuntu και τα ΧΡ. Πρόσφατα πέρασα τα ubuntu 8.04 και καθώς πειραματιζόμουν με τον grubeditor έκανα λάθος και έσβησα κάποιες γραμμές. Το αποτέλεσμα είναι πλέον όταν ξεκινώ τον υπολογιστή να μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Minimal Bash line editing is supported" και απο κάτω το grub--> Τι πρέπει να κάνω για να μπορέσει να bootαρει κανονικά ο υπολογστής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 1) Boot με το Ubuntu Live CD Ανοίγεις terminal >sudo grub >find /boot/grub/stage1 θα σου βρει το δίσκο και το partition όπου βρίσκεται το Ubuntu π.χ. (hd0,7) >root(hd0,7) εννοείται ότι εσύ θα βάλεις αυτό που σου έδωσε η προηγούμενη εντολή >setup(hd0) >quit reboot και θεωρητικά είσαι ok 2) Αν είσαι αρχάριος, κακώς έβαλες το 8.04, είναι beta 3) Είναι το Ubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galil Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δυστυχώς δε δούλεψε. Καμια άλλη ιδέα ή να πάω για format? Ευχαριστώ πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 φαντάζομαι να το είδες http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=245912 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.