Προς το περιεχόμενο

xfx 8800 GTS 320mb O/C

CLIORR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, πριν απο λιγους μηνες πηρα αυτη την καρτα (οταν ηταν top ακομα) και τωρα ηρθε η ωρα για o/c. Διαβαζοντας το αρθρο του Vatos_locos και george_o/c (μπραβο στα παιδια φοβερη δουλεια) ανεβασα το clock απο 575 σε 650 και το memory απο 800 κατι σχεδον στο 1000. Η ερωτηση μου ειναι μπορω να πετυχω με καποιον αλλο τροπο παραπανω επιδοσεις? πχ. να δωσω ρευμα? οποιος μπορει και εχει δοκιμασει ας πει μια γνωμη:-):-) thanks:-D

Δημοσ.

ρεύμα δεν μπορείς να δώσεις σε μια κάρτα παρά μόνο αν την μοντάρεις και έτσι θα χάσεις την εγγύηση, με καλύτερη ψύξη θα κερδίσεις λίγα Mhz παραπάνω σίγουρα....

την κάρτα την clockαρες με ποιο πρόγραμμα ;

δοκίμασες με το riva tuner που μπορείς να clockάρεις core και shaders unlinked ; έτσι ο πυρήνας θα πάρει περισσότερα Μhz αν βάλεις τους shaders πιο χαμηλά ;)

Δημοσ.

thanks vatos και συγχαρητηρια για το θεμα που ανοιξατε για το o/c:-) την ανεβασα με το atitool το riva μου φαινεται λιγο πολυπλοκο.. με πια σειρα πρεπει να την πειραξω στο riva? απωτερος σκοπος μου ειναι να "φαω" μια 3870 γινεται να την τουμπανιασουμε??

Δημοσ.
:-) λίγο δύσκολο σε κόβω εκτός αν έχεις πολύ καλύτερο cpu :-) τέσπα από riva tuner κράτα τους shaders χαμηλά ανέβασε τον πυρήνα όσο πάει με τον πυρήνα max βρες πόσο πάνε οι sheders και στο τέλος τις μνήμες εύκολο είναι και το riva tuner mην σε τρομάζει :-) το scan αν δεν θες να τρέχεις benchmark κάθε φορά μπορείς να το κάνεις πάλι με το ati tool παράλληλα ;) και σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...