CLIORR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 καλησπερα, πριν απο λιγους μηνες πηρα αυτη την καρτα (οταν ηταν top ακομα) και τωρα ηρθε η ωρα για o/c. Διαβαζοντας το αρθρο του Vatos_locos και george_o/c (μπραβο στα παιδια φοβερη δουλεια) ανεβασα το clock απο 575 σε 650 και το memory απο 800 κατι σχεδον στο 1000. Η ερωτηση μου ειναι μπορω να πετυχω με καποιον αλλο τροπο παραπανω επιδοσεις? πχ. να δωσω ρευμα? οποιος μπορει και εχει δοκιμασει ας πει μια γνωμη:-) thanks:-D
Vatos_locos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 ρεύμα δεν μπορείς να δώσεις σε μια κάρτα παρά μόνο αν την μοντάρεις και έτσι θα χάσεις την εγγύηση, με καλύτερη ψύξη θα κερδίσεις λίγα Mhz παραπάνω σίγουρα.... την κάρτα την clockαρες με ποιο πρόγραμμα ; δοκίμασες με το riva tuner που μπορείς να clockάρεις core και shaders unlinked ; έτσι ο πυρήνας θα πάρει περισσότερα Μhz αν βάλεις τους shaders πιο χαμηλά
CLIORR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 thanks vatos και συγχαρητηρια για το θεμα που ανοιξατε για το o/c:-) την ανεβασα με το atitool το riva μου φαινεται λιγο πολυπλοκο.. με πια σειρα πρεπει να την πειραξω στο riva? απωτερος σκοπος μου ειναι να "φαω" μια 3870 γινεται να την τουμπανιασουμε??
Vatos_locos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 λίγο δύσκολο σε κόβω εκτός αν έχεις πολύ καλύτερο cpu τέσπα από riva tuner κράτα τους shaders χαμηλά ανέβασε τον πυρήνα όσο πάει με τον πυρήνα max βρες πόσο πάνε οι sheders και στο τέλος τις μνήμες εύκολο είναι και το riva tuner mην σε τρομάζει το scan αν δεν θες να τρέχεις benchmark κάθε φορά μπορείς να το κάνεις πάλι με το ati tool παράλληλα και σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.