tasoskoul Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Γεια σας και απο μένα παιδιά! Είμαι καινούριος στο φορούμ και θα ήθελα την γνώμη σας για το παρακάτω laptop. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά γιατί έχει και καλή τιμή νομίζω! Με επέκταση εγγύησης βέβαια! Για πείτε λοιπόν.... Acer Aspire 5920G 934G32BN Επεξεργαστής Intel Core 2 Duo T9300 (2,50 GHz) Μνήμη RAM 4096 GHz (2 x 2048 Mb) Σκληρός Δίσκος (HDD) 320 GB Οθόνη 15.4'' WXGA Crystal Brite Ανάλυση Οθόνης 1280 x 800 Κάρτα Γραφικών GF 8600GT 512MB up to 1280MB CD / DVD / DVDRW BLU-RAY DISC COMBO DRIVE Ήχος BUILT IN STEREO SPEAKERS Δίκτυα LAN,MODEM,WI-FI,BLUETOOTH Θύρες 4 USB ports, firewire, Bluetooth, S-Video Λοιπές Δυνατότητες Crystal Eye Web Camera Λειτουργικό Σύστημα Windows Vista Home Premium Διάρκεια Μπαταρίας 3 ΩΡΕΣ Βάρος (σε γρ) 3000 Εγγύηση Κατασκευαστή 1 ETOΣ Τιμή: 1255 ευρώ http://www.e-laptops.gr/laptop-info.asp?uniden=642
sintalkas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Κοίτα αν είναι με επέκταση εγγύησης 3 έτη τότε αξίζει αλλά πρόσεχε γιατί acer είναι αυτή δεν ξέρεις πότε τι μπορεί να σου συμβεί.
steliosdel Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Επίσης διάβασα σε κάποιο review ότι η οθόνη δεν είναι και ό,τι καλύτερο (πρακτικά ελάχιστο εύρος γωνιών θέασης) και ότι παρά το νέο design του υπερθερμαίνεται. Αν το αποφασίσεις, επέκταση εγγύησης για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Κατά τ'άλλα, το μηχάνημα από χαρακτηριστικά φυσάει..
cxmgp Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Εχω το συστηματα της υπογραφης .... - Για παιχνιδια δεν ειναι οτι καλυτερο η 8600gt .... αλλα οκ θα βολευτεις καπως - Οσον αφορα την υπερθερμανση, μπρορω να πω οτι ανεβαζει θερμοκρασιες αρκετα. Γιαυτο το εχω σηκωσει απο πισω και του εχω βαλει εναν ανεμιστηρα πισω και στα πλαγια. Ετσι εχει πολυ πιο νορμαλ θερμοκρασιες, εχω κανει overclocking στην gpu, και δεν ψηνεται πλεον -Το λαπτοπ το εχω απο Δεκεμβρη και δεν εχει παρουσιαστει καποιο προβλημα (ανοικτος κατα 95% καθε μερα, ολο το 24ωρο)
geoato555 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 φιλαράκι το μηχάνημα δεν αξίζει μία. πάρε το άλλο που σου προτείνουν. Ξέρεις εσύ.
alerasta Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Το συγκεκριμένο μηχανάκι το έχει ένας φίλος και από όσο το έχω δει μπορώ να σου πω τα εξής: - Την αισθητική του ή θα τη λατρέψεις ή θα σιχαίνεσαι να το βλέπεις. Προσωπικά προσπαθώ πάρα πολύ να μου αρέσει αλλά δεν... - Η οθόνη, όντως έχει μικρή γωνία θέασης, πράγμα που θα σε επηρεάσει όμως μόνο αν κάνεις παρουσιάσεις και από την ίδια οθόνη πρέπει να βλέπουν 4-5 άνθρωποι κυκλικά. Διαφορετικά, έτσι κι αλλιώς στην ευθεία κάθεσαι, δε θα σε ενοχλήσει. - Από επιδόσεις είναι πάρα πολύ καλό. Τούμπανο για τα σημερινά δεδομένα των laptop. - Η κάρτα γραφικών συνήθως υπερ-επαρκεί αφού η ανάλυση της οθόνης είναι μόνο 1024χ768. Μόνο αν είσαι ιδιαίτερα απαιτητικός gamer θα χρειαστείς κάτι περισσότερο. - Η ποιότητα κατασκευής δείχνει στο μέσο όρο αλλά μάλλον είναι καλύτερη απ' όσο δείχνει. Τελικά αν έπαιρνα τώρα laptop, θα ήταν σίγουρα μέσα στις τελικές επιλογές μου κυρίως λόγω της απολύτως καλύτερης σχέσης απόδοσης/τιμής από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί.
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Εγώ που το έχω το μηχάνημα και δουλεύει ασταμάτητα παιδιά σας λέω ότι είναι κορυφή. Τώρα για αυτά που διαβάζω εδώ να ξέρετε ότι εάν όλα ήταν τέλεια και ειδικά εάν ήταν κάποια άλλη μάρκα (ξέρετε τι εννοώ) θα έκανε και πάνω από 2000, σίγουρα. Να είμαστε αυστηροί αλλά σε λογικά πλαίσια έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.