Προς το περιεχόμενο

Rec (2007)

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατί ενώ έχει κανένα 2μηνο που βγήκε το Rec 2 δεν μπορώ να το βρω πουθενά? Το είδε κανείς?

http://www.imdb.com/title/tt1245112/

Η ταινία πρέπει να πήρε διανομή μόνο σε Ισπανία και Νέα Ζηλανδία προς το παρών. Λογικά με το που πάρει διανομή για άλλες χώρες θα αρχίσει να κυκλοφορεί. Πάντως και το πρώτο είχε έρθει εδώ (για κινηματογραφικές προβολές λέω) με μεγάλη καθυστέρηση.

Κάτι άλλο, θα βγει και 3.

Δημοσ.

Oxi, είχα την εντύπωσή πως τελείωσε εκεί.

Edit: Τελικά βλέπω πως εχει βγει στα γνωστά μέρη, αλλα οχι σε καλή ποιότητα.

Πάντως θα περιμένω μέχρι να βγει σε καλύτερη.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Με καθυστέρηση λίγων.. ετών :P, μόλις είδα την ταινία.. Καταφέρνει και περνάει την αίσθηση του εγκλεισμού, σε κάνει να νιώσεις την απελπισία των τύπων. Φοβερή.. Αύριο θα δω και το 2. Το πρώτο πάντως μου δημιούργησε υψηλές προσδοκίες.

Προσωπικά αν και δεν μιλάω ισπανικά, απλά καταλαβαίνω κάμποσες λέξεις, μου φαίνεται ότι η συγκεκριμένη γλώσσα με βάζει πιο εύκολα στο κλίμα

edit:

Είδα λοιπόν και το δεύτερο. Πολύ καλό, αντάξιο του πρώτου. Δυνατή ανατροπή στο τέλος, πολύ έξυπνο..

Διαβάζω ότι θα βγει και 3, με άλλον σκηνοθέτη και σεναριογράφο όμως. Οι πρωην θα ασχοληθούν μόνο με παραγωγή..

Δημοσ.

Γεια σας φίλοι μου και καλώς σας βρήκα. Αυτό είναι το πρώτο μου post. Δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά, από το να ποστάρω εδώ!

Θα σας πω τι μου συνέβη με την συγκεκριμένη ταινία, πριν πω την γνώμη μου.

Έβλεπα παλιότερα αρκετές ταινίες:-). Σε κάποια φάση κοντά στο 2000, και ψάχνοντας απεγνωσμένα για καλές ταινίες, δεν ξέρω πως, αλλά συνήθως έπεφτα στην καλύτερη των περιπτώσεων σε μέτρια ταινία:confused:. Οπότε και άρχισα να απομακρύνομαι από το πάθος μου αυτό:mad:.

Σε κάποια στιγμή, κι ενώ σέρφαρα, έπεσα πάνω στο thread αυτό, που διαβάζεις τώρα;). Ψήθηκα να την δω την ταινία. Και όπως κάνω με όλες τις ταινίες τρόμου, την έβαλα να την δω βράδυ, μόνος μου, με σβηστά φώτα και δυνατά τον ήχο (μέσω των ακουστικών):fear: . Έπαθα τέτοιο :shock:, που δεν περιγράφεται. Περιττό να αναφέρω, πως μετά την προβολλή της, αναψαν όλα τα φώτα του σπιτιού ;)! Είχα να νιώσω κάτι παρόμοιο από το 2000.

Από τότε που την είδα, δεν σταματώ να βλέπω ταινίες (το quarantine, δεν προκειται να το δω). Όσο για το REC2, θα έλεγα πως είναι ισάξιο του 1ου, αλλά έπρεπε να ανέβει ένα ακόμη σκαλί για να το φτάσει.

Αναμένω με περισσή αγωνία το REC3, και σύμφωνα με το imdb, και το REC4!

Για την ιστορία, να αναφέρω πως έχω βαθμολογήσει με 10 το REC (δεν θα μπορούσα να κάνω αλλιώς, μιας και με ξανάφερε κοντά στο πάθος μου), και με 9 το REC2 στην αυστηρότατη βαθμολογία μου στο imdb.

ΥΓ. Ελπίζω να μην σας ζάλισα με το μήνυμά μου και με τα πολλά smileys.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...