Προς το περιεχόμενο

Rec (2007)

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν θα ειναι παραιτητα βλακεια, ισα-ισα οσοι δεν ειδαν το Ισπανικο θα τους αρεσει πολυ, απλα οποιος εχει δει το Ισπανικο δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ να δει το Αμερικανικο

Παντως τα screenshots απο το Ισπανικο ειναι πολυ πιο ομορφα κατα τη γνωμη μου...

Μονο εγω τη βρίσκω αχώνευτη αυτην απο το quarantine?

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Απο τα πιο κλασμεντεν βραδια χτες,που το ειδα με παρεα,ειδικα προς το τελος,με το ζορι κοιτουσα την οθονη....μας γ@μησε αυτη η σαπια στο τελος...ουφ...παντως,πολυ καλο θριλερ,μικρο μπατζετ,ετσι,δν χρειαζοντε εφε κτλ για να τρομαξεις,απλες ιδεες κ καλο μεηκ απ μονο..οσο για το ρημεηκ,αισχος...το μονο καλο,κ ισως κ ο μονος λογος να το δω,ειναι η μικρη Ντεξτερ...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

το ειδα κ εγω σημερα σινεμα.μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα..εχουν περασει χρονια απο τοτε που ξετρελλαθηκα με θριλλερ.Ολα τα ξεφτυλιζαμε κ γελαγαμε, αλλα αυτο δε το σηκωνε.Σε ρουφαει στην αγωνια!!!Recommended 110%. Θα το ξαναδω κ σπιτι σιγουρα με παρεα.

Δημοσ.

και εγω το ειδα χθες στο σινεμα παρα πολυ καλο καιρο ειχα να φοβηθω με θριλερ!!!!τα ειχα κανει πανω μου στην τελευταια σκηνη !

Δημοσ.

Η ταινία είναι ένα μάθημα για το πως έπρεπε να γίνει το Resident Evil.. Τέλεια ταινιά δεν έχω λόγια.. Σε σημεία ξεπερνάει και ταινίες π.χ. Dawn of the dead κτλ κτλ. 10/10

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αξιώθηκα κι εγώ και είπα να την δω επιτέλους.Πολύ καλή,μου άρεσε πολύ,ότι έπρεπε να δώσει το έδωσε.Με την πάροδο του χρόνου η αγωνία κορυφωνόταν.Πολύ κλάσιμο η σκηνή στη σοφίτα(ήταν σίγουρο ότι κάτι θα συνέβαινε,αλλά δεν περίμενα αυτό ακριβώς) και το τέλος με την σάπια.Απ' τις λίγες ταινίες,αν όχι η μοναδική που βλέποντας την έκλεισα τα μάτια μου για λίγο(στις 2 σκηνές που ανέφερα).

Δημοσ.

Αρχικά δεν ήθελα να την δώ επειδή η γλώσσα είναι ισπανικά αλλά με τόσα καλά σχόλια που διαβάζω λέω να την κάνω τη θυσία :-D

Δημοσ.

Καλα και γαμω τις ταινιες.Ειναι η πρωτη φορα που ειδα θριλερ που να με κανει να κλασω μεντες:P.Η ταινια τα εσπαγε σε ολους τους τομεις και οποιος αποκαλειται φαν των ταινιων τρομου και δεν την εχει δει απλα χανει.Απο τις λιγες ταινιες τρομου οι οποιες χτυπησαν υψηλο βαθμο στο Μetacritc.Αντε και καλο sequel.

Οσο για το remake το αμερικανικο ολοι γνωριζουμε το αποτελεσμα που θα εχει...Γ..ω του αμερικανους με τα ηλιθια remakes τους.

Δημοσ.
Αρχικά δεν ήθελα να την δώ επειδή η γλώσσα είναι ισπανικά αλλά με τόσα καλά σχόλια που διαβάζω λέω να την κάνω τη θυσία :-D

Καλα ρε φιλε επειδη ειναι ισπανικα δεν θα την εβλεπες????Στο κατω κατω τους υποτιτλους θα διαβαζες δεν θα εκανες μεταφραση!:P

Τρεξε να την δεις και παρε και την καταλληλη παρεα μαζι σου....)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...