marantonis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 http://imdb.com/title/tt1038988/ While covering the night shift at a small-town fire department, an ambitious young television reporter (Manuela Velasco) and her cameraman follow the crew on a call to rescue an elderly woman unable to escape the inferno that is consuming her home. Upon their arrival at the scene, the calm midnight air is pierced by the sound of horrific screams, and the television report takes an unexpectedly dark turn. (απο rlslog.net) Δειτε την. Ειναι αρκετα διαφορετικη αφου ολη την ταινια τη βλεπουμε μεσω μιας και μονο καμερας. Σε πολλα σημεια ρεαλιστική (χωρις μουσικη επενδυση) και οι σκηνες προς το τελος ειναι κορυφαιες. Κατα τη γνωμη μου το Ισπανικο αυτο θριλερ ειναι πολύ καλυτερο απο τις τελευταίες Αμερικάνικες ταινιες του ειδους. 7,5/10 Περιμένω γνώμες.
copypasteit Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 δεν το εχει δει αλλα από το τρέιλερ φαινεται πολύ καλο
V for Vagelis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Το trailer θυμίζει FEAR. Κατά τ' άλλα δείχνει σα μια προσπάθεια αντιγραφής χολιγουντιανών θρίλερ και τίποτα παραπάνω... ελπίζω να κάνω λάθος
GeorgeVls Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Πολυ καλη ταινια, με κλειστοφοβικη ατμοσφαιρα και πολυ ρεαλιστικη, περναει και τα μηνυματα της. Σε στυλ the blair witch project, καμερα στο χερι etc. Σιγουρα μιλαμε για την εκπληξη της χρονιας, και καρφι απο ισπανια..
momotis Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Παρα πολυ καλη ταινια! Παροτι στην αρχη ξεγελιεσαι η συνεχεια ειναι το κατι αλλο! Ειδικα στο τελος σε μια σκηνη (οσοι την εχουν δει φανταζονται) φυγανε τα πατατακια απο χερι! 8/10 για το λιτο πλην εντυπωσιακο τροπο που γυριστηκε.
djnight Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 πολυ καλη ταινια αν αν και λιγο μικρη ,αλλα οντως ειχε αγωνια και πιστευω ο καμερα μαν ειναι ο πρωταγωνιστης αν και δεν φενεται καθολου,παντως η τελευταια σκηνη με το που μπηκαν στην σοφιτα ηταν χεζμεντεν τρελο ομως!! 8/10
Αmbient Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Παιδία η ταινία τα σπάει απλά τα σπάει! Στην αρχή όντως σε ξεγελάει αλλά μετά μπαίνεις γρήγορα στο κλίμα!Ειδικά στο τέλος πάγωσε το αίμα μου ρε π..στη!Πραγματικά είχα καίρο να δω τέτοιο θρίλερ!Μου έκανε τόση μεγάλη εντύπωση που την πρότεινα σε όποιον ήξερα και μαλιστα του έλεγα να μην την δεί σε καμία περίπρωση μονος του! Μαλίστα ένας φίλος μου μόλις του είπα ότι είναι ισπανικό θρίλερ έκανε αμέσως ''Ωχ'',γαιτί είχε δεί λέει παλιά ένα ισπανικό που λεγόταν ''δωματιο....(κατι δεν θύμοταν και αν ξέρει κανείς να μου το πεί οπωσδήποτε) και είχε χεστέι επίσης! Από εμένα 9 στα 10 ναι 9 στα 10!
KaizerSoze Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Ενα κλισαρισμενο mix Βlair Witch of the Dead με μπολικη Resident Evil υποσταση στο πνευμα της μοδας της συρραφης επιτυχημενων concept στην ουσια, ενα υβριδιο Cloverfield-The Mist-28 days χωρις ιδιεταιρες προτοτυπιες ή κατι εντυπωσιακα καινουριο, που πεταγεσαι ακριβως στα σημειο που περιμενεις να πεταχτεις... ...ΑΛΛΑ ΕΚΛΑΣΑ ΜΕΝΤΕΣ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!Αυτο το reality σκεπτικο δουλευει ΜΟΥΡΛΙΑ σε ζομπι καταστασεις διοτι δεν εχεις να κανεις με τερατα(ας πουμε στο Cloverfield οι αντιστοιχες σκηνες με τα τερατακια δεν μου αρεσαν, δεν μπορεις να εχεις ρεαλισμο ΚΑΙ τερατα) αλλα με "ανθρωπινα ζομπι", δλδ ηταν ρεαλιστικα τερατα σε ρεαλιστικη ταινια. Να το πω αλλιως, πιασανε το πνευμα της εποχης και βρηκανε που πρεπει να το εφαρμοσουν ΣΟΥΠΕΡ ΤΑΙΝΙΟΝΙ για το ειδος του, ΣΟΥΠΕΡ(still οφειλω να ομολογησω οτι υπαρχουν καμποσα θριλερακια πχ the Mist που τα εβλεπα ξανα πιο ανετα. Οποτε οταν λεω "ειδος του" ας το περιορισουμε στα zombie movies, με χαλασε καπως που δεν ειχε χαρακτηρες αλλα φευ,μην την πολυψαχνουμε Απριλη μηνα πουναι νεκρη περιοδος) υγ1. Εκλασαμεντεν βασικα στην σκηνη που σκαει ο πυροσβεστης απο πανω και στην σκηνη που γυρναει ο μπατσος και ειναι το μολυσμενο κοριτσακι ακινητο(πριν επιτεθει στον μπατσο). Τα υπολοιπα δεν μπορω να πω οτι με τρομαξαν, ηταν περισσοτερο αγωνιωδη, αν εχεις δει πολλα θριλερ αρχιζεις να ψυλλιαζεσαι οχι μονο που αλλα και απο ποιο σημειο της ληψης θα γινει το "μπου" ΥΓ2. Ενα πραγμα με χαλασε, οτι ενω ειπε ο γιατρος οτι αναλογα με το bloodtype αναπτυσεται ο ιος, προς το τελος της ταινιας μεσα σε 5 λεπτα ησουν ζομπι, πχ ο καραφλος πυροσβεστης ΥΓ3. Εντοπισε κανεις αν πεθανε τελικα το ζευγαρι των ηλικιωμενων ή αν εγιναν ζομπι?Εγινε ο πανικος στο χολ και ηταν γεροι και αργοι αλλα λεω, μηπως...
Αmbient Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Συμφωνώ με τους προηγούμενους φυσικά από σενάριο οκ καμία πρωτοτυπία όπως παρατηρήσατε όλοι έχει mix από διάφορες ταινίες....αλλά από σκηνοθεσία(αυτή η ρεαλιστικότητα τα σπάει όπως και η ισπανίδα δημοσιογράφος) και από τη στιγμή που με έκανε να χ..στώ,ειδκά στην σοφίτα έμεινα στον τόπο παραλίγο να ψωφήσω,ε την χέζω και το σενάριο και ξαναλέω ότι η ταινία απλά τα σπάει! και για όσους την είδα σας προτείνω να πατήσετε στο youtube το όνομα javier botet(είναι ο ηθοποιός που έπαιζε το σαπροκόριτσο) θα εκπλαγήτε κάντε το...
GeorgeVls Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Καλα, η δημοσιογραφος ηταν και γαμω τα κομματια:>
ilMarios Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Πολυ καλη λογικα τηα πρεπει να υπαρξη και συνεχεια αντε να δουμε. Η γρια η πρωτη εκανε σαν αγριμι πολυ γαματη.
KaizerSoze Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 To δημοσιογραφακι στο τελος που μου ειναι και μπρουμυτα ειδια, πολυ μουρλια κοριτσι. Παντως κατι τετοιες ταινιες σε κανουν να μην θελεις παιδια, πολυ κλασμεντεν το κοριτσακι Συνεχεια θα παιξει σιγουρα, το διαβασα σε φορουμ αλλα υποψιαζομαι οτι θα σκασει σιγουρα και Αμερικανικο ριμεηκ
Em_Zed Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 [...']υποψιαζομαι οτι θα σκασει σγουρα και Αμερικανικο ριμεηκ Είπα κι εγώ.. θαφήσουνε εισαγόμενο ταινιάκι να πάει χαμένο; Έλεος δλδ μ' αυτό το σύστημα, δεν έχουν αφήσει ταινία για ταινία. Το τρειλερ το είχα δει 1-2 μήνες πριν και με'χε αφήσει μλκ με το σκασμένο που όρμησε στην κάμερα μεσ' τα αίματα. Έχω ψηθεί απίστευτα μ' αυτά που διαβάζω και επιτέλους... τι έγινε στην σοφίτα ;; Φαντάζομαι ότι το είδατε σε "ιδιωτική προβολή", έτσι; Ξέρει κανείς αν βρει διανομή ;
KaizerSoze Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Φυσικα υπαρχει διανομεας και μαλιστα σε αψογη ποιοτητα και μπραβο και στα παιδια των υποτιτλων, πολυ καλη δουλεια για Ισπανικο εργο εκτος απο ελαχιστα λαθακια
Erwdios Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μαλίστα ένας φίλος μου μόλις του είπα ότι είναι ισπανικό θρίλερ έκανε αμέσως ''Ωχ'',γαιτί είχε δεί λέει παλιά ένα ισπανικό που λεγόταν ''δωματιο....(κατι δεν θύμοταν και αν ξέρει κανείς να μου το πεί οπωσδήποτε) και είχε χεστέι επίσης! Από εμένα 9 στα 10 ναι 9 στα 10! Μόλις την είδα. Πολύ χεσμεντέν, όντως... Η ταινία που προφανώς είχε δει ο φίλος σου, λέγεται Το δωμάτιο του μωρού (La Habitacion Del nino) και είναι κορυφαία. Δεν έχει σχέση με ζόμπι, αλλά αν έχεις μωρό η περιμένεις, καλύτερα να μην το δείς ΚΑΘΟΛΟΥ. Είναι από τις ταινίες που με έκαναν να ψάχνω πλέον μόνο για Ισπανικά θρίλερ και για να σου αποκαλύψω και ένα κλου στο οποίο είναι όμοιο με το REC, έχει να κάνει με κάμερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.