angelripper Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα! Εχω δύο PC σε lan,και μόνο στο ένα εχω συνδέσει ηχεία... Υπάρχει τρόπος να ακούγεται ο ήχος( ήχοι του λειτουργικού κτλ) αυτού που δεν έχει ηχεία σε αυτόν που έχει, και όλο αυτό μέσω του lan?
Droidlock Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Νομιζω πως γινεται , απλα κανεις ενα δικτυο στους υπολογιστες και βαζεις στο shared folders τα μουσικα αρχεια , κανε ενα share το c: και λογικα θα ακους και τους ηχους του λειτουργικου συστηματος windows.
angelripper Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 εχω την εντύπωση πως δεν έχει να κάνει με shared folders... δεν θέλω να ακούω τα μουσικά αρχεία από το ένα pc στο άλλο! Κάτι σαν "stream" του ήχου δεν πρέπει να γίνεται? επαναλαμβάνω μιλάω για ήχους του λειτουργικού και άλλων προγραμμάτων και όχι για μουσικά αρχεία
Droidlock Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Τοτε ισως γινεται με remote αλλα επειδη δεν ειμαι καθολου σιγουρος ας απαντησει καποιος ποιο σχετικος με το θεμα.
Vatos_locos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 δεν νομίζω να γίνετε αυτό που θες σίγουρα γίνετε αν κάνεις remote control στο άλλο pc και "φέρεις" στο δικό σου εικόνα και ήχο αλλά μόνο ήχο δεν νομίζω Droidlock nice timing
Technology fan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δεν γινεται,εκτος αν βρεις τροπο να κανεις μια ραδιοφωνικη εκπομπη και απο τον εναν να ανεβαζεις και απο τον αλλον να ακους. Βεβαια θα μπορουσες να συνδεσεις τα ηχεια σου και στους δυο υπολογιστες και το αποτελεσμα ιδιο θα ναι απλα δε θα χρησιμοποιεις την ethernet ως θυρα συνδεσης
HQ Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 τροπος μεσω ethernet για αυτο που ψαχνεις δεν υπαρχει δυστηχως. ουτε μεσω remote μπορεις να κανεις κατι τετοιο . δεν εχω τιποτε υποψην μου που να κανει αυτο που θες και πιστευω πως δεν θα βρεις κ ολας .καλη ακουστικε η ασυρματη λυση που ανεφερε ο προλαλισας.μπορεις να το κανεις ομως με επεκταση καλωδιου του ηχου για να συνδεσεις τα ηχεια του ενος υπολογιστη στον αλλον. εκτος αν το 2ο καλοδιο (περαν του δικτιου) ειναι προβλημα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.