Προς το περιεχόμενο

Ποιο revision της Gigabyte GA-P35-DS4 είναι καλύτερο;

phanispal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω την παραπάνω μητρική, και ψάχνοντας είδα οτι δεν είναι ακριβώς οι ίδιες...

Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο, είναι να έχει σταθερό bios γιατί προορίζεται για o/c με έναν 8400.

Μήπως ξέρει κανείς ποια rev. παίζουν στα καταστήματα; (Πλαίσιο, e-shop κτλ.)

Επίσης εάν το γράφει πάνω στο κουτι ώστε να ξέρω τι θα πάρω πριν το πάρω;

• Moderators
Δημοσ.

Προφανως ψαχνεις για το πιο καινουριο (δες στο site ποιο ειναι αυτο).

Ναι αναργαφεται πανω στο κουτι.

Δημοσ.

Ναι εντάξει, λογικά για το rev. 2.1 πάω, απλά ρώτησα μήπως παίζει τίποτα με το bios του καθενός.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος από προσωπική εμπειρία με τη συγκεκριμένη μητρική ποιο είναι το καλύτερο bios... F10, F11 ή F12;

Δημοσ.

Λες να αντιμετωπίζω τίποτα προβλήματα με τα προηγούμενα; Το θέμα είναι να μην αλλάξουν τίποτα ρυθμίσεις όσον αφορά τον υπερχρονισμό, ή η σταθερότητα...

Δημοσ.

Apo plaisio προσφατα αγοραστηκε rev.2.1.

Αναγραφεται στο κουτι.

Τουλαχιστον στο συγκεκριμμενο μοντελο(αλλα και γενικα στις GIGABYTE) τα νεοτερα revision φερνουν και ουσιαστικες αλλαγες.

Στην DS4 αλλαξε το συστημα ψυξης, οι εξωτερικες πισω θυρες αλλα και η επισημη απο την GIGABYTE υποστηριξη 1600FSB.

Δημοσ.

αποτι ειδα εχεις την rev2.1 , πόσες usb θύρες εχει ? 8 η 4 , γιατι η φωτο στο σαιτ της gigabyte με μπέρδεψε...

Δημοσ.

εμενα η p35dser εχει 8 πανω.Και ειναι σταθεροτατη....τον εχω τον 8400 στα 3,85 αν και δεν βλεπω καμια διαφορα...ισως να τον επαναφερω

Δημοσ.

Προφανως το τελευταιο ειναι και το καλυτερο,και εχει υποστηιξη για τους Penryn...

Ειχα παρει αυτη τη μητρικη τελη Ιανουαριου και τον E8500,αλλα δεν ειχε το τελευταιο revision (νομιζω το 1.0 ειχε) , με αποτελεσμα να μην τον αναγνωριζει στα 3.16 αλλα στα 3 (ελειπε το 0.5 multi...)

Οταν περασα το 2.1 ηταν κομπλε..

Δημοσ.

Και γω revision 2.1 ειχα αγορασει και ειχε το F8 bios. Δεν αναγνωριζε ομως σωστα τον E8400. Του περασα το F10 και δεν εχω κανενα προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...