GioStam Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Το νέο μου notebook LG E200 έχει έξοδο hdmi οπότε είπα να το δοκιμάσω με την επίσης 32'' LG την οποία είχα τόσο καιρό συνδεδεμένη με το desktop pcάκι μου. Η rgb σύνδεση ήταν εξαιρετική αν και οι drivers της nvidia δε μου δίναν 1366χ768 ανάλυση την έφτιαχνα custom με refresh rate στα 60Ηz κι όλα ήταν καλά. Παρένθεση, το E200 έχει την ATI Χ1250. Και που λέτε με την hdmi σύνδεση μπορώ να θέση το refresh rate της τηλόρασης μόλις στα 30Hz και μάλιστα i! Και οι catalyst μου δίναν ανάλυση 1280x768 αλλά με το powerstrip έφτιαξα μια custom 1366χ768. Τι γίνεται όμως με το refresh rate το οποίο δίνει μια ημιάθλια εικόνα κυρίως όταν δε παίζει ταινία αλλά δείχνει ένα παράθυρο πχ των Vista;;; Πάλεψα, έψαξα, παιδεύτηκα, μέχρι και ξεχωριστά inf έφτιαξα αλλά τίποτα. Κολλημένο στα 30. Να το ξεχάσω το hdmi ή μήπως υπάρχει κάποια λύση;
jason88 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 laptop phone home! LG customer service> technical support! btw με Acer και HDMI δεν υπαρχει κανενα προβλημα και το Refresh rate ειναι μεταβλητο.
Pstelios Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Οι ΑΤΙ έχουν τεράστιο πρόβλημα με τηλεοράσεις, εμένα η 2600 τόσο σε AGP όσο και σε PCI ex αρνείτο πεισματικά να μου δώσει πάνω από 30hz, έβαλα nvidia και σώθηκα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.