kostasgr25 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Έχω διαβάσει πολλά και εδώ και σε άλλες σελίδες αλλα τελικά δεν μπορεσά να καταλήξω αν ο WESTERN DIGITAL RAPTOR WD740ADFD 74GB 10000RPM SATA αξίζει;;;;Τον θέλω για να βάλω μόνο λειτουργικό και προγράμματα!!!!Θα δώ διάφορα ή οχι;;;;Όποιος μπορεί και ξέρει ή τον έχει ας μασ πεί την άποψη του!!!! Ευχαριστώ
laskos0 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Αν ψάξεις λίγο θα δεις ότι ΝΑΙ τελικά αξίζει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 όχι δεν αξίζει η έκδοση των 74gb...πολύ ακριβή για τα gb που προσφέρει (πχ ο 150αρης Raptor έχει καλύτερη αναλογία gb/euro) και έχει λίγα gb (69.2gb για την ακρίβεια)...γεμίζει χωρίς καν να το καταλάβεις... στην θέση σου θα μάζευα χρήματα για τον 150αρη
rem_rem Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Αν ψάξεις λίγο θα δεις ότι ΝΑΙ τελικά αξίζει... Εξαρτάται από το τι θέλεις να κάνεις και πόσο πολύ βιάζεσαι
Bspus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Εγω που τον εβαλα πριν 2 χρονια πιστευω οτι δεν αξιζει. Δεν ειναι αρκετα μεγαλη η διαφορα στην ταχυτητα για να δικαιολογει την τιμη. Βεβαια πριν 2 χρονια που τον πηρα ειχε την τιμη που εχει τωρα ο 150GB. Και δεν παυει να ειναι πιο γρηγορος απο εναν απλο 7200. Πιστευω ομως οτι 2 500ρηδες για παραδειγμα σε RAID 0 θα ειναι πιο γρηγοροι και η διαφορα στην τιμη δεν ειναι σημαντικη, ενω θα εχεις και 12 φορες το χωρο. Επισης στο επομενο συστημα μπορει να παρω 2χ150Raptor σε RAID 0 μονο και μονο επειδη ειναι μαλλον ο,τι πιο γρηγορο υπαρχει (στην καταναλωτικη αγορα) και πλεον ο δισκος ειναι ο πιο αδυναμος κρικος στα συστηματα. Δεν αξιζει τα λεφτα του αλλα ουτε και ο τελευταιος quad core super wow extreme edition τα αξιζει. Δεν σημαινει οτι δεν θα δεις καποια διαφορα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Πιστευω ομως οτι 2 500ρηδες για παραδειγμα σε RAID 0 θα ειναι πιο γρηγοροι και η διαφορα στην τιμη δεν ειναι σημαντικη, ενω θα εχεις και 12 φορες το χωρο. το raid δεν μειώνει τα access/seek times...που στο κάτω κάτω για αυτά αγοράζουμε τους Raptor...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.