kermas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Hi σε όλους θα ήθελα να σας ρωτίσω άμα γνωριζει κανένας που θα μπορούσα να βρώ Service Manual or Repair Manual for Sony Vaio VGN-A295hp.Έψαξα αρκετά αλλά δεν βρήκα κατι . Μπορεί να με βοθήσει κάποιος? Ευχαριστώ πολύ πολύ προκαταβολικά.
michalis2610 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Πήγες εδώ και δες βρήκες τίποτα? Ισως το παρακάτω να σε βοηθήσει. ftp://ftp.vaio-link.com/pub/Manuals/Notebooks/A2/A2_H_HE.pdf
kermas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Πήγες εδώ και δες βρήκες τίποτα? Ισως το παρακάτω να σε βοηθήσει. ftp://ftp.vaio-link.com/pub/Manuals/Notebooks/A2/A2_H_HE.pdf Εγώ ρώτισα για service manuals or repair manuals όχι για user manuals αυτό το έχω μαζί με το pc όταν το αγόρασα
agamoi-thytai Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Εγώ ρώτισα για service manuals or repair manuals όχι για user manuals αυτό το έχω μαζί με το pc όταν το αγόρασα Αν και νομιζω οτι απαγορευεται να βγαινουν εξω απο το service των εταιριων, πολλα θα βρεις στο http://www.eserviceinfo.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.