Προς το περιεχόμενο

Cpu Fan 2900RPM φυσιολογικό;

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

P4 Hyperthread 3.00GHZ

Mobo gigabyte 8I945GZME-RH F10

Κάνει πάρα πολύ θόρυβο,είναι φυσιολογική η παραπάνω τιμή;Μπορώ με κάποιο πρόγραμμα να ρίξω την τιμή ώστε να μην κάνει τόσο θόρυβο;Μου έχει σπάσει τα νεύρα.Παρακαλώ τα φώτα σας....

Δημοσ.

Αν ο θόρυβος είναι σχετικά νέος και η ψήκτρα είναι της μαμάς του καλό θα ήταν να της ρίξεις ένα καλό φύσημα να φύγουν οι σκόνες. Εγώ πάντως τον ανεμιστήρα μου τον έχω περίπου στις 1500 στροφές σε AMD και δεν έχω πρόβλημα. Ο δικός σου επεξεργαστής όμως και η ψήκτρα μπορεί διαφέρουν πάρα πολύ από το δικό μου.

Δημοσ.

Έχω καθαρίσει την ψύκτρα και τον ανεμιστήρα,όταν ανοίγω τον υπολογιστή το RPM είναι 2200 και δεν έχει πολύ θόρυβο.Αν ανοίξω όμως πχ το lineage 2 πάει αμέσως στα 2900 rpm και ο θόρυβος είναι πολύ έντονος,ακόμη και να κλείσω το παιχνίδι ο θόρυβος και το RPM παραμένουν.

Έχεις υπόψην σου κάποιο πρόγραμμα το οποίο να μου επιτρέπει να ελαττώσω το RPM;Η ψύκτρα είναι από μαμά και το ανεμιστηράκι και το πρόγραμμα που δίνει η gigabyte δεν λειτουργεί.

Δημοσ.

Από θερμοκρασίες πως πάει; Μήπως ανεβάζει θερμοκρασίες ή μήπως τα έχουν παίξει οι αισθητήρες στην μητρική σου;

Δημοσ.

δεν υπαρχει αμεση λύση για το θορυβο...

εκτος αν αλλάξεις ψυκτρα ή κουτι...

υπαρχει και ενα προγραμμα που μειώνει τις στροφές στη ψύκτρα αλλα αφου παιζεις παιχνίδια δεν νομιζω να κανει να το χρησιμοποιήσεις αφου η CPU θα δουλευει στο full

Δημοσ.

Το χρησιμοποιώ αυτό το πρόγραμμα αλλά δεν μπορώ να πώ με σιγουριά ότι κάνει σωστά τη δουλειά εκτός κι αν δεν κάνω εγώ κάτι σωστά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...