MessengerOfGood Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Όταν πρωτογράφτηκα ζήτησα για όνομα "Messenger" άλλά - αν δεν με απατά η μνήμη μου - πήρα μύνημα ότι ήδη χρησιμοποιείται. Έτσι πρόσθεσα το "...OfGood". Δεν βρίσκω όμως το μέλος "Messenger" στη λίστα. Ψάχνω λάθος; Αν δεν υπάρχει, με ξαναβαφτίζετε σας παρακαλώ πολύ - θα με υποχρεώσετε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 δεν γίνεται κάτι τέτοιο...
Purple_Haze Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Επίσης έχω την εντύπωση πως η λίστα δείχνει τα μέλη με πάνω απο 100 ποστ. Οπότε μπορεί να υπάρχει και ο χρήστης messenger
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Όταν πρωτογράφτηκα ζήτησα για όνομα "Messenger" άλλά - αν δεν με απατά η μνήμη μου - πήρα μύνημα ότι ήδη χρησιμοποιείται. Έτσι πρόσθεσα το "...OfGood". Δεν βρίσκω όμως το μέλος "Messenger" στη λίστα. Ψάχνω λάθος; Αν δεν υπάρχει, με ξαναβαφτίζετε σας παρακαλώ πολύ - θα με υποχρεώσετε Αφενός, υπάρχει μέλος Μessenger. (όντως, η λίστα των μελών εμφανίζει τα μέλη που έχουν δημοσιεύσει συγκεκριμένο αριθμό μηνυμάτων) Αφεδύο, αλλαγή nickname δεν είναι εφικτή πλέον. Καλή συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.